Sporturi

LIVE VIDEO Columbia – Anglia ONLINE pe TVR1 si TVR HD

03.07.2018 | 20:00
LIVE VIDEO Columbia  Anglia ONLINE pe TVR1 si TVR HD

LIVE VIDEO Columbia – Anglia ONLINE pe TVR1 si TVR HD. Columbia și Anglia se întâlnesc, marți, de la ora 21:00

, în ultimul meci din optimile de finală de la Campionatul Mondial din Rusia. Columbienii au de partea lor tehnica și faptul că au câștigat grupa după ce au fost la un pas de eliminare, în timp ce englezii au impresionat prin jocul lor în primele două meciuri, dar atunci au avut adversari mult mai slabi. Vezi toate detaliile complete ale meciurilor rundei și comentariul LIVE accesând aplicația de mai jos!

VEZI AICI Columbia – Anglia ONLINE TVR1 TVR HD STREAM optimi CM 2018. Vezi meciul ONLINE

Columbia – Anglia LIVE TEXT, minut cu minut la Campionatul Mondial 2018

LIVE VIDEO Columbia – Anglia ONLINE pe TVR1 si TVR HD.

Sud-americanii au ajuns la turneul final din Rusia cu mari emoții, ultima etapă aducându-le bucuria după un 1-1 în deplasare cu Peru. Deși au o generație de excepție, din care se remarcă James Rodriguez, Radamel Falcao, Juan Cuadrado sau Juan Quintero, columbienii încă nu au confirmat pe deplin la acest mondial. De partea cealaltă, Anglia și-a câștigat fără probleme grupa din preliminarii, iar noile staruri ale Albionului se gândesc să repete marea performanță din 1966, atunci când Bobby Charlton și Geoffrey Hurst au adus singurul titlu mondial al insularilor.

Columbia – Anglia LIVE STREAM, în optimi la CM 2018

LIVE VIDEO Columbia – Anglia ONLINE pe TVR1 si TVR HD.

Columbienii au început dezastruos acest turneul final. Carlos Sanchez a fost eliminat în minutul 3, iar oamenii lui Jose Pekerman au pierdut meciul de debut cu Japonia. Aflați cu cuțitul la os, sud-americanii au turat motoarele și au câștigat Grupa H, după o victorie strălucitoare în fața Poloniei și un succes muncit în fața Senegalului. Englezii au avut parte de o grupă facilă în care au dat 8 goluri în primele două meciuri cu Tunisia și Panama. A urmat derby-ul cu Belgia, dar ambele erau calificate deja și nu prea își doreau victoria care ar fi dus pe o parte de tablou în principiu mai dificilă. Britanicii au făcut tot posibilul să piardă întâlnirea, au reușit și au terminat Grupa G pe poziția secundă.

Pentru meciul de marți, selecționerul Columbiei, Jose Pekerman, are mari bătăi de cap, după accidentările suferite de mijlocașii James Rodriguez și Abel Aguilar. Superstarul lui Bayern Munchen și al naționalei columbiene a părăsit cu dureri meciul cu Senegal, în timp ce Aguilar s-a lovit la întâlnirea cu Polonia. De partea cealaltă, Gareth Southgate nu are nicio problemă de lot. Mai mult, el și-a odihnit titularii la ultimul meci din grupă cu Belgia.

Partida Columbia - Anglia, din optimile de finală de la CM 2018, se va disputa pe stadionul Otkritie din Moscova
Partida Columbia – Anglia, din optimile de finală de la CM 2018, se va disputa pe stadionul Otkritie din Moscova

LIVE VIDEO Columbia – Anglia ONLINE pe TVR1 si TVR HD

Cele două formaţii se întâlnesc pe stadionul Otkritie din Moscova, arenă care poate să găzduiască 44.000 de spectatori la meciurile de la turneul final. Pe noua arenă a celor de la Spartak Moscova s-au mai jucat partidele Argentina – Islanda 1-1, Polonia – Senegal 1-2, Belgia – Tunisia 5-2 și Serbia – Brazilia. Întâlnirea Columbia – Anglia este ultima care va avea loc pe această arenă la CM 2018.

Columbia – Anglia LIVE cote la pariuri CM 2018

Deși au terminat pe locul secund în grupa lor, englezii sunt văzuți favoriți la casele de pariuri. Indiferent de momentul când se întâmplă, Anglia are o cotă de 1.55 la calificare, în timp ce o Columbia este cotată la 2.45. Bookmakerii cred că va fi un meci extrem de spectaculos, cu goluri multe, opţiunea ”peste 2,5 goluri” având o cotă de 2.50.

Tags: