Fotbal intern

DINAMO. Povestea jucătorului luat din parc ce a ajuns la naţională

LIVE VIDEO CONCORDIA CHIAJNA-DINAMO. Mircea Rednic nu va putea miza, în atac, pe cuplul Essombe - Gnohere, primul fiind accidentat. Astfel, ”Puriul” va folosi o formulă de joc 4-2-3-1, cu...
28.09.2015 | 22:29
DINAMO Povestea jucatorului luat din parc ce a ajuns la nationala
ADVERTISEMENT

LIVE VIDEO CONCORDIA CHIAJNA-DINAMO. Mircea Rednic nu va putea miza, în atac, pe cuplul Essombe – Gnohere, primul fiind accidentat. Astfel, ”Puriul” va folosi o formulă de joc 4-2-3-1, cu ”Bizonul” vîrf.

Iată primul ”11” al ”cîinilor”:

Cerniauskas – Fai, Marc, Mevlja, Filip – Van Haaren, Anton – Rotariu, Vojnovic, Palic – Gnohere

LIVE VIDEO CONCORDIA CHIAJNA-DINAMO. Tehnicianul va muta la închidere, astfel că Van Haaren va face cuplu cu Anton, iar Vojnovic va evolua în linia mediană, în centru, alături de Rotariu şi Palic. Cel puţin aşa a aranjat echipa Mircea Rednic, la antrenamentul dinaintea meciului, au dezvăluit un oficial al clubului din ”Ştefan cel Mare”.

ADVERTISEMENT

LIVE VIDEO VEZI ONLINE AICI CHIAJNA – DINAMO!!!

LIVE VIDEO CONCORDIA CHIAJNA-DINAMO. De asemenea, ”Puriul” are de gînd să-i acorde o atenţie sporită lui Vali Lazăr, fotbalist pe care l-a alungat din ”Groapă”. Se pare că rorul de ”paznic” îi va reveni lui Vojnovic.

–––––––––––––––––––––

LIVE VIDEO CONCORDIA CHIAJNA-DINAMO. Collins Fai a ajuns la întîmplător la formaţia din Ştefan cel Mare, în iulie 2013, după ce o echipă din Liga 1 l-a chemat în România, dar l-a lăsat de izbelişte. Acum, la doi distanţă, fundaşul în vîrstă de 23 de ani a fost chemat în premieră la echipa naţională a Camerunului.

ADVERTISEMENT

LIVE VIDEO CONCORDIA CHIAJNA-DINAMO. În vara lui 2013, Fai a fost dorit de Pandurii Târgu Jiu, care l-a chemat în România. Demersurile ca el să primească viza s-au desfăşurat foarte greu, iar în momentul în care camerunezul a ajuns la gorjeni aceştia i-au închis uşa în nas, motivînd că i-au găsit deja înlocuitor. Experienţa neplăcută nu l-a făcut pe Fai să părăsească România, care a ales să-şi mai petreacă puţin timp alături de nişte prieteni pe care îi avea la facultatea din Cluj Napoca.

LIVE VIDEO CONCORDIA CHIAJNA-DINAMO. S-a făcut remarcat în parc

LIVE VIDEO CONCORDIA CHIAJNA-DINAMO. O ieşire cu prietenii în Parcul “Iuliu Haţeganu”, unde a luat parte la ora de sport a sudenţilor de la Facultatea de Educaţie Fizică i-a schimbat total viaţa lui Fai.

ADVERTISEMENT

LIVE VIDEO CONCORDIA CHIAJNA-DINAMO. “Eram la ora de sport şi l-am văzut acolo. A intrat şi el la o miuţă cu noi şi m-a impresionat din prima. Se vedea că are calităţi tehnice incredibile, dar şi ştiinţa jocului. L-am întrebat ce caută la Cluj şi mi-a spus că a fost adus pentru Pandurii, dar că a ajuns tîrziu din cauza problemelor cu viza şi cei de acolo nu l-au mai dorit. Pentru că avea nişte prieteni care erau studenţi la Cluj, a ales să stea la ei pînă să-şi găsească echipă”, spunea impresarul jucătorului, Cristian Hossu, despre cum l-a descoperit pe jucătorul de 1.67 m înălţime.

LIVE VIDEO CONCORDIA CHIAJNA-DINAMO. Fai a fost propus apoi la Dinamo, iar în urma probelor la care a fost supus l-a impresionat pe antrenorul de atunci al “cîinilor”, Gheorghe Mulţescu.

ADVERTISEMENT

LIVE VIDEO CONCORDIA CHIAJNA-DINAMO. În urma evoluţiilor bune, Volker Finke, selecţionerul Camerunului l-a convocat pe Collins Fai, în premieră, pentru două partide pe care le va disputa pe 11 şi 16 octombrie. Pe lîngă fundaşul „cîinilor”, au mai fost chemaţi şi jucători precum Chedjou, de la Galatasaray, Mbia, de la Fenerbahce, Joel Matip şi Choupo Moting, de la Schalke, Aboubacar, de la FC Porto, Njie Clinton, care joacă la Tottenham şi Bassong, de la Norwich.

12 partide a jucat Fai pentru Dinamo în acest sezon

3 pase de gol a dat camerunezul

 

 

 

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: