STEAUA. S-au DECIS! "Ne facem bază aici! E noua noastră casă!"

UPDATE / Oficialii Stelei s-au săturat să aştepte după un răspuns din partea celor de la MApN, iar Laurenţiu Reghecampf a anunţat că se vor muta la Domneşti. Tehnicianul a dezvăluit care este planul pentru noua bază a Stelei.

„Îmi doresc foarte mult o bază unde să ne pregătim, să fie baza noastră. Vom investi aici, vom avea bucătăria noastră, sala noastră de forţă şi tot ce e nevoie. Încă mai aşteptăm să revenim în Ghencea, dar chiar dacă o vom face nu ştim cît vom putea rămîne. Vor începe lucrări pentru EURO 2020, aşa că e mai bine să avem o variantă bună, care să se ridice la pretenţiile noastre. Construcţia începe de săptămîna următoare.”

.................................

LIVE VIDEO CONCORDIA CHIAJNA-STEAUA. UPDATE / Concordia Chiajna primeşte vizita Stelei, azi, de la ora 20:30, iar Adrian Falub întîmpină probleme. Tehnicianul Concordiei îşi dorea să se bazeze pe serviciile vedetei Milevskiy, dar lucrurile nu sînt aşa cum şi-a plănuit.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA D pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

FANATIK.RO a aflat că noul atacant al Concordiei nu a primit cartea verde, iar Falub nu se va putea să îl folosească în meciul cu Steaua.

Milevskiy îşi dorea să joace împotriva Stelei: "Sper să joc contra Stelei lunea viitoare, poate 15-20 de minute, vreau să ajut", spunea atacantul în vîrstă de 31 de ani.

......................

LIVE VIDEO CONCORDIA CHIAJNA-STEAUA. UPDATE / Laurenţiu Reghecampf va trimite pe teren cea mai bună formulă de joc din care nu vor lipsi achiziţiile importante din această iarnă.

LIVE VIDEO CONCORDIA CHIAJNA-STEAUA. Roş-albaştrii sînt gata de primul examen oficial din acest an, duelul de la Chiajna, cu Concordia, care se va disputa luni seară, de la ora 20:30. Astfel că, după ce Astra s-a încurcat pe teren propriu, 2-2. cu CFR Cluj, Laurenţiu Reghecampf este decis să meargă doar la victorie pentru partida din deplasare, un alt rezultat nefiind deloc luat în calcul. Surse din anturajul campionilor ne-au dezvăluit că tehnicianul celui mai titrat club din fotbalul românesc va avea la dispoziţie cea mai bună formulă de joc pe care o are la dispoziţie.

LIVE VIDEO CONCORDIA CHIAJNA-STEAUA. Bourceanu şi Pârvulescu, out din lot!

LIVE VIDEO CONCORDIA CHIAJNA-STEAUA. Însă, nu toate achizţiile roş-albaştrilor vor avea posibilitatea să joace în meciul cu Concordia Chiajna. După ce au petrecut alături de lăutari fără acordul antrenorului campionilor, imediat după ce au revenit din Antalya, Reghecampf a decis să nu îi oprească în lot, pentru meciul cu Concordia, pe Alex Bourceanu şi Paul Pîrvulescu. Însă explicaţia oficială a fost că cei doi încă nu sînt refăcuţi fizic sută la sută, „Bourceanu şi Pârvulescu nu sînt pe făraş„, a spus Reghecampf.

Cum ar putea arăta Steaua

Niţă- Papp, Tamaş. Varela, Toşca- Pintilii-Adi Popa, Chipciu, Stanciu, Hamroun- Marica

-----------------------------------

UPDATE LIVE VIDEO CONCORDIA CHIAJNA-STEAUA. / FANATIK.RO a scris despre faptul că steliştii se antreanează la Domneşti, toate acestea deşi au un contract cu FRF pentru terenurile de la Mogoşoaia. Laurenţiu Reghecampf, antrenorul Stelei, a anunţat de ce au luat această decizie.

LIVE VIDEO CONCORDIA CHIAJNA-STEAUA. "Ne antrenăm la Domneşti. Avem parte de o bază foarte bună acolo. La Mogoşoaia nu avem parte de un teren unde să ne putem pregăti tot timpul. Cei de la FRF ne-au transmis că au foarte multe meciuri şi trebuia să ne mutăm mereu la Buftea. Am mers la Domneşti pentru că avem parte de două terenuri incredibile"a spus Reghe la un post de televiziune.

.....................................

LIVE VIDEO CONCORDIA CHIAJNA-STEAUA. Campionii României au avut trei zile libere, iar miercuri de dimineaţă au început antrenamentele. Laurenţiu Reghecampf doreşte ca echipa sa să fie pregătită 100% din punct de vedere fizic pentru partea a doua a sezonului competiţional.

LIVE VIDEO CONCORDIA CHIAJNA-STEAUA. Astfel, tehnicianul Stelei a programat cîte două antrenamente miercuri şi joi, iar vineri şi sîmbătă se vor antrena o singură dată. Steliştii vor intra în cantonament cu o zi înainte de meciul pe care îl vor disputa împotriva Concordiei Chiajna, luni, de la ora 20:30.

LIVE VIDEO CONCORDIA CHIAJNA-STEAUA. Mini-cantonament înainte de întîlnirea de la Chiajna

LIVE VIDEO CONCORDIA CHIAJNA-STEAUAConform surselor FANATIK.RO, fotbaliştii Stelei se aşteptau să aibă parte de un program mai uşor după revenirea din cel de-al doilea cantonament al iernii, dar mare le-a fost mirarea cînd au fost înştiinţaţi că vor rămîne într-un mini cantonament miercuri şi joi.

LIVE VIDEO CONCORDIA CHIAJNA-STEAUA. Astfel, după ce au avut liber pînă miercuri, jucătorii au fost nevoiţi să se prezinte în fiecare dimineaţă pentru a lua micul dejun împreună, iar apoi s-au îndreptat spre terenurile de la Domneşti. După antrenamentul de dimineaţă au rămas împreună la hotel pentru a se odihni, iar apoi a urmat cel de-al doilea antrenament al zilei. Reghecampf este hotărît ca echipa să nu piardă nici un punct în cele trei partie din sezonul regulat, iar pentru asta vrea ca jucătorii să tragă cît mai tare la antrenament.

FANATIK.RO a aflat că situaţia terenurilor de antrenament este neclară şi în acest moment. Deşi au încheiat un contract cu FRF pentru a putea să se antreneze pe terenurile de la Mogoşoaia, steliştii au preferat ca miercuri şi joi să se pregătească la Domneşti. Jucătorii primesc în fiecare dimineaţă cîte un SMS prin care sînt informaţi unde se vor pregăti în ziua respectivă.

...............................................................................

LIVE VIDEO CONCORDIA CHIAJNA-STEAUA. UPDATE 10.02.2016 Formaţia campioană a terminat ultimul stagiu de pregătire din Antalya, iar sîmbătă au revenit în ţară. Tehnicianul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, a ţinut să le facă o surpriză jucătorilor săi şi le-a dat liber trei zile.

LIVE VIDEO CONCORDIA CHIAJNA-STEAUA. Dacă majoritatea jucătorilor străini au preferat să plece la familiile lor, Timo Gebhart a rămas în Bucureşti! Neamţul în vîrstă de 26 de ani a ajuns în această iarnă sub comanda lui Laurenţiu Reghecampf şi nu a prins toată perioada de cantonament. Mijlocaşul Stelei este în urrmă cu pregătirea fizică şi a rămas în Bucureşti pentru a-şi "ajunge" colegii din urmă, la nivelul fizic.

LIVE VIDEO CONCORDIA CHIAJNA-STEAUA. Gebhart e hotărît să fie 100% pregătit pînă va începe playoff-ul, iar sursele FANATIK.RO susţin că mijlocaşul a mers de cîte două ori pe zi în sala de forţă şi s-a antrenat din greu. Acest lucru e mai rar întîlnit printre jucătorii care abia au scăpat de perioada dificilă de pregătire din iarnă, iar Laurenţiu Reghecampf a fost impresionat de dorinţa neamţului de a reveni cît mai repede.

"Roş-albaştrii" au început miercuri dimineaţă pregătirea pentru meciul pe care îl vor disputa împotriva Concordiei Chiajna, luni, de la ora 20:30.

........................................................

LIVE VIDEO CONCORDIA CHIAJNA-STEAUA. Campioana României a încheiat cel de-al doilea stagiu de pregătire din Antalya, iar "roş-albaştrii" s-au întors sîmbătă seară în Capitală, după ce au pierdut ultimul amical din Turcia, 0-1 cu slovacii de la AS Trencin.

LIVE VIDEO CONCORDIA CHIAJNA-STEAUA. Jucătorii şi staff-ul campioanei au aterizat în jurul orei 23:30, iar la aeroport, steliştii nu au fost aşteptaţi de autocar, iar majoritatea au plecat spre casă cu taxiurile.

LIVE VIDEO CONCORDIA CHIAJNA-STEAUA. Au primit trei zile libere 

LIVE VIDEO CONCORDIA CHIAJNA-STEAUA. Tehnicianul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, le-a dat şi o veste bună fotbaliştilor săi. Conform surselor FANATIK.RO, antrenorul în vîrstă de 40 de ani a hotărît să îşi suprindă jucătorii şi le-a dat liber pînă miercuri de dimineaţă, atunci cînd vor începe pregătirea pentru primul meci din partea a doua a sezonului competiţional.

LIVE VIDEO CONCORDIA CHIAJNA-STEAUA. Liga 1 se reia vineri, iar "roş-albaştrii" vor reveni la anternament miercuri, 10 februarie, şi vor începe pregătirea pentru meciul pe care îl vor juca împotriva Concordiei Chiajna. Steliştii trebuie să aştepte pînă luni, 15 februarie, pentru revenirea oficială în Liga 1.

LIVE VIDEO CONCORDIA CHIAJNA-STEAUA. Şi-au adus soţiile în cantonament

LIVE VIDEO CONCORDIA CHIAJNA-STEAUA. Reghecampf a ţinut cont de faptul că jucătorii au nevoie de puţină relaxare şi a decis să îi lase să îşi aducă soţiile şi iubitele în Turcia în ultimele patru zile de cantonament. Această practică a aducerii soţiilor în cantonamente sau deplasări nu este una nouă pentru antrenorul Stelei. Reghe şi-a dorit mereu ca echipa să fie ca o familie mai mare şi a mai apelat la astfel de invitaţii şi în primul mandat, atunci cînd soţiile acestora au mers la cîteva meciuri din Liga Europa.

STEAUA. Program uşor în următoarele trei etape

LIVE VIDEO CONCORDIA CHIAJNA-STEAUA. Steaua se va deplasa la Chiajna pentru primul meci oficial din anul 2016. "Roş-albaştrii" vor juca împotriva Concordiei, luni, 15 februarie, de la ora 20:30. Campionii vor juca în deplasare şi meciul cu Voluntari, iar în ultima partidă din sezonul regulat îi vor întîlni pe moldovenii de la CSMS Iaşi.

Lista rezultatelor Stelei, în amicalele din Turcia:

Steaua- Young Boys 2 - 2

Steaua - Ujpest 2 - 0

Steaua-Sturm Graz 1 - 0

Steaua - Ludogoreţ 0 - 3

Steaua - Djurgardens 2 -2

Steaua - Trencin 0 -1

viewscnt
OraPostulSportEveniment
21:45Telekom Sport 1
Champions League: Juventus - Barcelona
1 EUR4.6497 lei-0,0054
1 USD3.9565 lei-0,0085
1 XAU163.3431 lei+0,0856