Sport

Conor McGregor, învins prin KO de Dustin Poirier! A părăsit arena în cârje: „Voi mai lupta în 2021”. Video

24.01.2021 | 11:12
Conor McGregor invins prin KO de Dustin Poirier A parasit arena in carje Voi mai lupta in 2021 Video
Conor McGregor - Dustin Poirier LIVE VIDEO marele meci din UFC
ADVERTISEMENT

Meciul din UFC dintre Conor McGregor și Dustin Poirier a fost live video online stream pe FANATIK.ro. A fost prima apariție în cușcă a lui McGregor după ce irlandezul și-a anunțat retragerea în data de 6 iunie 2020. 

De altfel, McGregor se mai „retrăsese” de două ori înainte de anunțul din vara anului trecut și a revenit de fiecare dată asupra deciziei. Meciul cu Dustin Poirier s-a disputat duminică, de la ora României 07:30, iar americanul a învins prin KO.

ADVERTISEMENT

Gala UFC 257 a avut loc la Abu Dhabi, pe Etihad Arena. Chiar și în contextul pandemiei de coronavirus, organizatorii au vândut 2.000 de bilete, astfel că la marele meci au asistat și fani.

UPDATE, 24 ianuarie, ora 11:20 / Conor McGregor a părăsit arena din Abu Dhabi în care a avut loc evenimentul UFC 257 cu ajutorul unei cârje.

ADVERTISEMENT

De altfel, irlandezul a mărturisit la conferința de după meci că nu își mai simte piciorul și că a resimțit puternic lipsa activității în ultimul an.


UPDATE, 24 ianuarie, ora 08:40 / Presa internațională a reacționat cu surprindere la rezultatul luptei dintre Conor McGregor și Dustin Poirier. Englezii și americanii s-au declarat șocați de modul în care s-au desfășurat ostilitățile: „De două ori campion mondial, Conor McGregor a fost răpus la revenirea sa în UFC, după ce Dustin Poirier l-a învins în revanșa pentru lupta lor din 2014”, a scris BBC. „Dustin Poirier l-a bătut clar pe McGregor, dar adevăratul câștigător e reprezentat de industria pariurilor”, a notat The New York Times. „Poirier îl face KO pe McGregor și obține o victorie fabuloasă”, a titrat și The Sun.

ADVERTISEMENT


UPDATE, 24 ianuarie, ora 08:00 / Victoria lui Dustin Poirier a provocat „daune” serioase și în lumea pariorilor, nu doar în universul lui Conor McGregor. Succesul americanului era cotat cu cel puțin 3,50 de majoritatea caselor de pariuri! Asta în timp ce o victorie a lui McGregor primise o cotă de maximum 1,50. Mai mult decât atât, un succes prin TKO al lui Poirier era cotat cu 8,50!


UPDATE, 24 ianuarie, ora 7:50 / Cei doi sportivi au vorbit după lupta de la UFC 257. Ambii au dat dovadă de fair play, iar McGregor a anunțat că va mai lupta în 2021.

ADVERTISEMENT

„Sunt fericit, dar nu sunt surprins. Am muncit. Vreau să îi transmit respectul meu lui Conor pentru cum a acceptat rezultatul. Poate vom lupta din nou. Lupta asta a fost grozavă, dar prin fundația mea The Good Fight Foundation duc lupte mai importante decât aceasta. Scopul în această luptă a fost să fiu tehnic, să îmi aleg bine loviturile. Pot să și boxez, dar am tendința să mă expun și să atac nebunește. Cred că am luptat foarte bine. Vom vedea ce urmează, am simțit că azi e lupta la titlu. Dacă l-am învins azi pe Conor, sunt în stare de orice. Simt că eu sunt campionul”, a spus Poirier.

„E greu, după atâta pauză de la activitate. S-a apărat foarte bine. Trebuie să mă pregătesc mult mai bine pentru a mă întoarce. Am nevoie de activitate, sigur că mă veți vedea în 2021 din nou. Ai nevoie de activitate într-o astfel de industrie. Îl respect pe Dustin pentru tot ceea ce face”, a zis și McGregor.


UPDATE, 24 ianuarie, ora 7:43 / Conor McGregor este învins la jumătatea reprizei secunde!

Dustin Poirier i-a aplicat o serie de lovituri cu pumnul, după care irlandezul a căzut la podea și nu s-a mai putut ridica!


UPDATE, 24 ianuarie, ora 7:37 / Conor McGregor conduce cu 10-9 după prima rundă, însă lupta este extrem de echilibrată!


UPDATE, 24 ianuarie, ora 7:30 / A început lupta dintre Conor McGregor și Dustin Poirier! Irlandezul a intrat în ring pe piesa „Hypnotize” a defunctului rapper The Notorious BIG.

Dustin Poirier a folosit piesa lui James Brown, „The Boss”.


UPDATE, 24 ianuarie, ora 07:03 / Debutantul în UFC Michael Chandler l-a învins pe Dan Hooker prin KO după doar 2 minute si 20 de secunde din repriza 1!

Chandler este unul dintre sportivii care ar putea deveni challenger pentru centura la categoria „lightweight”. „Am avut un drum lung și greu până aici. Dar am ajuns unde sunt și de abia aștept să primesc șansa la titlu. Vă spun tuturor că e cel mai tare moment din cariera mea. Surpriză, Conor McGregor, e un rege nou în oraș! Dustin Poirier, te aștept. Dacă vreți să luptați pentru titlu, trebuie să vă bateți cu mine mai întâi!”, a spus Chandler după meci!


UPDATE, 24 ianuarie, ora 06:55 / Conor McGregor a ajuns la arena din Abu Dhabi, fiind adus de o limuzina Rolls Royce.

Îmbrăcat elegant, irlandezul a adoptat aceeași atitudine „cocky”, devenită celebră în toată lumea.


UPDATE, 24 ianuarie, ora 06:50 / Joanne Calderwood, din Scoția, o învinge pe Jessica Eye. Calderwood și-a dominat clar adversara, dar nu a reușit să o învingă prin KO, ci s-a impus la puncte. Decizia arbitrilor a fost unanimă.


UPDATE, 24 ianuarie, ora 06:13 / Victorie și pentru Makhmud Muradov, în fața lui Andrew Sanchez. Uzbekul s-a impus prin TKO în runda a doua în fața lui Andrew Sanchez. După ce și-a învins adversarul, Muradov s-a îndreptat spre Dana White și l-a întrebat de ce nu îl urmărește pe Instagram.


UPDATE 24 ianuarie, ora 06:00 / Gala UFC 257 a început deja, la Abu Dhbai. În primul meci, Marina Rodriguez a învins-o pe Amanda Ribas în runda 2, prin KO. Acum se luptă Andrew Sanchez și Makhmud Muradov, luptători la categoria mijlocie.

Urmează Jessica Eye – Joanne Calderwood (categoria ușoară la feminim) și Dan Hooker – Michael Chandler (categoria ușoară, la masculin), înaintea evenimentului principal, marea luptă dintre McGregor și Poirier.


Conor McGregor – Dustin Poirier Live video Stream online

Meciul Conor McGregor – Dustin Porier va avea loc duminică, 24 ianuarie, în jurul orei 07:00. Duelul din cadrul galei UFC 257 nu va putea fi urmărit pe niciun canal de televiziune românesc. În ciuda orei matinale, puteți accesa site-ul FANATIK.RO pentru a urmări partida în format LIVE VIDEO.

Duelul dintre cei doi luptători nu este o premieră. McGregor și Poirier s-au mai întâlnit în cușca UFC și în 2014, în cadrul galei UFC 178, atunci când irlandezul s-a impus în fața americanului în prima rundă, după un knockout tehnic. La fel ca McGregor, și Dustin Poirier este în vârstă de 32 de ani. Miza partidei dintre cei doi va fi posibilitatea de a fi challenger pentru titlul UFC la categoria ușoară, deținut în prezent de Khabib Nurmagomedov, cel care de asemenea ar putea fi convins să revină.

Cine este Conor McGregor: controversat și apreciat de lumea MMA

Povestea lui Conor McGregor este una demnă de un film de la Hollywood. În vârstă de 32 de ani, cel poreclit „Notorious” s-a născut în Dublin, Irlanda și și-a început rapid ascensiunea în lumea artelor marțiale. În prezent, el este considerat a fi unul dintre cei mai buni luptători din istoria UFC.

McGregor s-a confruntat și cu o mulțime de probleme legale, fiind în vizorul poliției de mai multe ori. El a fost acuzat că a condus sub influența băuturilor alcoolice, dar s-a confruntat și cu reclamații de abuz sexual. În ciuda controverselor, McGregor revine în cușca UFC unde are de apărat un record important. 22 de victorii și 4 înfrângeri a înregistrat irlandezul în lumea artelor marțiale, de-a lungul carierei.

Cine este Dustin Poirier: îmbunătățiri drastice după înfrângerea cu McGregor

În 2014, americanul Dustin Poirier era învins cu ușurință de Conor McGregor, însă rateul de la UFC 178 l-a motivat să se transforme într-un luptător mult mai bun. În prezent, el este foarte bine văzut în universul MMA și nimeni nu îl consideră victimă sigură în meciul contra irlandezului.

Dustin Poirier are un record excelent în cușcă, nu departe de cel al lui McGregor. Americanul are 26 de victorii și 6 înfrângeri, fiind conștient de faptul că un eventual succes împotriva irlandezului l-ar putea propulsa către centura deținută de Nurmagomedov. El a fost învins de rus în 2019 și speră că va avea ocazia să își ia revanșa.

ADVERTISEMENT