CRAIOVA-DINAMO LIVE VIDEO LIGA 1. Vezi aici meciul ONLINE

UPDATE CRAIOVA-DINAMO LIVE VIDEO LIGA 1. Gigi Mulţescu şi Cosmin Contra s-au decis asupra titularilor.

VEZI AICI MECIUL ONLINE

CRAIOVA (4-3-3): Calancea - Dimitrov, Kelic, Barthe, Bancu - Mateiu, Zlatinski, Dumitraş - Băluţă, Ivan, Gustavo.

DINAMO (4-4-2): Cerniauskas - Romera, Nedelcearu, Dielna, Filip - Hanca, Nistor, Mahlangu, Palic - Nemec, Rivaldinho.

CRAIOVA-DINAMO LIVE VIDEO LIGA 1. Gigi Mulţescu se plânge că are probleme de lot, înainte de meciul cu echipa din ”Ştefan cel Mare”. De asemenea, antrenorul a explicat cum merg negocierile pentru prelungirea contractului.

CRAIOVA-DINAMO LIVE VIDEO LIGA 1. "Nu mai este niciun secret că, pentru noi si pentru suporterii nostri, meciul cu Dinamo este foarte important. Venim după o perioadă grea, după două înfrângeri, de aceea ne dorim să ne reabilităm în faţa suporterilor şi să aducem puncte.

Dinamo este una dintre echipele în formă ale campionatului, astfel încât sunt argumente pentru un meci disputat. Avem în continuare probleme de efectiv: Popov a fost operat, Briceag nu este sută la sută refăcut şi de aceea nu-l vom forţa în acest joc, Burlacu s-a accidentat la ultimul antrenament, în vreme ce Screciu este gripat, dar avem speranţe că starea lui se va îmbunătaţi, astfel încât să fie măcar rezervă.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

În ciuda acestor necazuri, cei care vor intra trebuie să fie concentraţi şi să dea totul pentru victorie. Mergem la victorie, cu toate forţele, şi ne dorim, pe lângă un rezultat favorabil, să nu ieşim cu pierderi umane", a declarat Mulţescu.

CRAIOVA-DINAMO LIVE VIDEO LIGA 1. „În privinţa prelungirii contractului, nu este o indecizie a mea, ci e o hotărâre comună, luată cu conducerea, să ne canalizăm toate forţele şi eforturile pentru aceste meciuri vitale pentru noi. În opinia mea, am realizat lucruri bune: am calificat echipa în play-off şi suntem aproape de ultimul act al Cupei, iar la finalul actualului sezon pentru prima dată după mulţi ani Universitatea Craiova va juca în competiţiile europene. 

A fost şi este o presiune mare, din toate părţile. Dar pe care mi-am asumat-o de la bun început. Să va dau un exemplu: la Steaua cu CFR nu s-a tras nici măcar un şut pe spaţiul porţii, dacă noi am fi jucat astfel, probabil eram daţi afară din Craiova. Mă refer la cât de pretenţioşi sunt suporterii Universităţii. Sincer, nu m-am gândit că poate fi atâta presiune", a explicat Gigi Mulţescu.

CRAIOVA-DINAMO LIVE VIDEO LIGA 1. CS U Craiova - Dinamo este LIVE TEXT şi LIVE VIDEO în această seară de la ora 20:30.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
21:45
Uefa Champions League Juventus - Fc Barcelona
1 EUR4.6551 lei+0,0082
1 USD3.9650 lei+0,0236
1 XAU163.2575 lei-0,4004