Sporturi

LIVE VIDEO Croaţia – Anglia ONLINE pe TVR1 si TVR HD

11.07.2018 | 20:00
LIVE VIDEO Croatia  Anglia ONLINE pe TVR1 si TVR HD

LIVE VIDEO Croaţia  – Anglia ONLINE pe TVR1 si TVR HD. Anglia şi Croaţia se vor duela pe 11 iulie, de la ora 21:00, în a doua semifinală de la Campionatul Mondial 2018. Trupa pregătită de Gareth Southgate vânează prima calificare în finală de la ediţia din 1966, cea în care a câştigat primul şi singurul titlu din istorie. Croaţia nu au ajuns niciodată în finala unul turneu final de la despărţirea de Iugoslavia, iar Modric şi co. sunt aproape de o mare performanţă.

VEZI AICI Croația – Anglia ONLINE TVR1 TVR HD STREAM semifinale CM 2018. Vezi meciul ONLINE

Croaţia – Anglia LIVE TEXT, minut cu minut la Campionatul Mondial 2018

LIVE VIDEO Croaţia  – Anglia ONLINE pe TVR1 si TVR HD. Cele două formaţii se vor duela pe Lujniki pe Moscova, cea mai mare arenă de la Campionatul Mondial 2018. Partida dintre cele două echipe este a 6-a pe Lujniki  la acest turneu final după Rusia – Arabia Saudită 5-0, Germania – Mexic 0-1, Portugalia – Maroc 1-0, Danemarca – Franţa 0-0, Spania – Rusia 1-1 (3-4 d.p.). 

Croaţia- Anglia LIVE STREAM semifinale Campionatul Mondial CM 2018

LIVE VIDEO Croaţia  – Anglia ONLINE pe TVR1 si TVR HD. Cele două formaţii s-au întâlnit ultima dată în 2009, într-o partidă disputată în calificările pentru Campionatul Mondial din 2010. Englezii s-au impus cu 5-1, într-o partidă în care Frank Lampard şi Steven Gerrard au marcat câte două goluri, în timp ce Wayne Rooney a închis tabela. Interesant este că din primul 11 care a evoluat în partida respectivă nu se regăseşte nicium jucător la turneul final, în timp ce din primul 11 al Croaţiei mai fac parte doar Mario Mandzukic şi Ivan Rakitic.

LIVE VIDEO Croaţia – Anglia ONLINE pe TVR1 si TVR HD

Harry Kane, principalul marcator al Angliei, se va afla pe teren şi la duelul de la Moscova în tentativa de a-şi mări avansul în clasamentul golgheterilor. Atacantul lui Tottenham a punctat de şase ori la Campionatul Mondial din 2018 şi are un avans de două goluri faţă de Romelu Lukaku, în topul celor mai buni marcatori.

Cele două formaţii ajunge în semifinale nu erau văzute printre primele cinci favorite la câştigarea turneului final, însă ar putea produce o surpriză în cazul unui succes obţinut în penultimul act. Luka Modric, căpitanul Croaţiei, este un candidat serios la câştigarea Balonului de Aur în cazul în care reuşeşte să ajungă în finala Campionatului Mondial din Rusia.

Croaţia – Anglia  LIVE cote la pariuri CM 2018

LIVE VIDEO Croaţia – Anglia ONLINE pe TVR1 si TVR HD. Anglia este favorită în opinia caselor de pariuri pentru o calificare în ultimul act al turneului final. Trupa antrenată de Gareth Southgate are o cotă de 2.20 pentru un succes în timp regulamentar, în timp ce croaţii au primit o cotă de 3.60 pentru o victorie în primele 90 de minute. O remiză este creditată cu o cotă de 3.15 de către casele de pariuri.

Echipele probabile de start la Croaţia – Anglia

Croaţia: Subasic; Vida, Lovren, Corluka, Strinic; Rakitic, Brozovic, Rebic, Modric, Perisic; Mandzukic

Anglia: Pickford; Walker, Stones, Maguire; Henderson; Trippier, Lingard, Alli, Young; Sterling, Kane