Sporturi

LIVE VIDEO CS U Craiova – CFR Cluj ONLINE pe PRO TV și Digi Sport 1

14.07.2018 | 19:30
CFR Cluj - U Craiova LIVE STREAM Supercupa României. Mitriţă şi Culio se ceartă

LIVE VIDEO CS U Craiova – CFR Cluj ONLINE pe PRO TV și Digi Sport 1

. Partida se joacă astăzi, de la ora 20:30, pe noul “Ion Oblemenco” din Craiova. Vezi toate detaliile complete ale meciurilor etapei și comentariul LIVE accesând aplicația de mai jos!

VEZI AICI CS U Craiova – CFR Cluj ONLINE PRO TV DIGI SPORT 1 HD STREAM Supercupa României. Vezi meciul ONLINE

LIVE VIDEO CS U Craiova – CFR Cluj ONLINE pe PRO TV și Digi Sport 1. 

Campioana României, CFR Cluj, este pregătită de startul sezonului competiţional. Ardelenii au un antrenor nou, după plecarea lui Dan Petrescu în China, pe Edward Iordănescu. Noul tehnician din Gruia este mândru de elevii săi: „Antrenez cel mai valoros grup de jucători din România, jucători cu multă calitate, în care cred necondiţionat. Foarte puţine modificări pot să mai fie”, spune acesta.

LIVE VIDEO CS U Craiova – CFR Cluj ONLINE pe PRO TV și Digi Sport 1

LIVE VIDEO CS U Craiova – CFR Cluj ONLINE pe PRO TV și Digi Sport 1. 

Oltenii au câştigat Cupa României într-un duel cu Hermannstadt, pe atunci divizionară B, acum promovată în primul eşalon din România. Partida s-a jucat pe Arena Naţională, iar Craiova a câştigat cu scorul de 2-0. Înainte de duelul cu CFR Cluj, antrenorul Devis Mangia le recunoaşte superioritatea adversarilor, însă ştie că antrenează o echipă bună: „Va fi un meci foarte dificil, cu o echipă foarte bună, care posedă jucători puternici. Au un nou antrenor, să vedem dacă va schimba ceva în stilul lor de joc, fiindcă are idei importante, o altă filosofie faţă de Dan Petrescu. CFR nu doar că nu a slăbit faţă de anul trecut, ci a şi cumpărat alţi fotbalişti foarte buni. Anul trecut am câştigt doar o singură dată cu CFR, dar am avut meciuri foarte strânse. Avem o echipă bună, avem timp să ne mai şi întărim, perioada de mercato este lungă. Anul trecut aveam alte caracteristici, s-au schimbat, fiindcă ne-au plecat jucători. Nu cred că vor mai pleca alţii, doar vor veni. Avem nevoie de suporteri, trebuie să fie alături de noi, suntem bucuroşi că jucăm acasă, dar sunt convins că ar fi fost tot atâţia fani ai Craiovei şi la Bucureşti, au demonstrat asta la finala Cupei”, a spus italianul.

Va fi atmosferă incendiară la Craiova, după ce biletele au fost epuizate cu cinci zile înainte de meci.  CCA l-a delegat pe Radu Petrescu să conducă Supercupa României, urmând ca acesta să-i aibă ca asistenţi pe Ovidiu Artene şi Marius Urzică.

Jucătorii celor două echipe, Alexandru Mitriţă şi Mario Camora, au prezentat trofeul Supercupa României pe gazonul stadionului “Ion Oblemenco”.

Echipe probabile:

CFR Cluj: Arlauskis – Manea, Vinicius, Mureşan, Camora – Djokovic, Hoban, Culio – Omrani, Ţucudean, Deac

Craiova: Pigliacelli – Popa, Gardoş, Ferreira – Martic, Cicâldău, Zlatinski, Bancu – Bărbuţ, Burlacu, Mitriţă

CFR Cluj - U Craiova LIVE STREAM Supercupa României. Portarul lituanian al ardelenilor desparte fotbalişti celor două echipe
CFR Cluj – U Craiova LIVE STREAM Supercupa României. Arlauksis îi desparte pe jucătorii celor două echipe

Meciul CFR Cluj – U Craiova LIVE STREAM Supercupa României se joacă de la ora 20:30, şi va fi transmis în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.