Fotbal intern

VIDEO. Dinamo SE CALIFICĂ după un joc SUPERB. Vezi cele 5 GOLURI

LIVE VIDEO DACIA UNIREA BRĂILA-DINAMO CUPA ROM NIEI. Formaţia din Ştefan cel Mare a cîştigat pe terenul celor de la Brăila, scor 2-3. Trupa lui Rednic a reuşit să se califice în optimile...
24.09.2015 | 18:03
VIDEO Dinamo SE CALIFICA dupa un joc SUPERB Vezi cele 5 GOLURI
ADVERTISEMENT

LIVE VIDEO DACIA UNIREA BRĂILA-DINAMO CUPA ROM NIEI. Formaţia din Ştefan cel Mare a cîştigat pe terenul celor de la Brăila, scor 2-3. Trupa lui Rednic a reuşit să se califice în optimile Cupei României. VEZI AICI REZULTATELE ŞI ECHIPELE CALIFICATE.

Min. 90: Final.

Min. 85: GOL DACIA UNIREA BRĂILA. Muscă reduce din diferenţă. (CLICK AICI PENTRU VIDEO)

Min. 78: Schimbare pentru Dinamo. Iese Gnohere şi intră Manole.

Min. 74: GOL DINAMO. Gnohere primeşte de la Patrick Petre şi trimite fără probleme în poarta gazdelor. (CLICK AICI PENTRU VIDEO)

Min. 72: GOL DINAMO. Vojnovic îi trimite lui Gnohere, iar atacantul reuşeşte “dubla”. (CLICK AICI PENTRU VIDEO)

Min. 68: Schimbare pentru Dacia Unirea Brăila. Iese Necoară, intră Olenic.

Min. 62: GOL DINAMO. “Cîinii” egalează prin Gnohere. Paul Anton trimite de pe partea dreaptă, iar atacantul a trimis fără probleme. (CLICK AICI PENTRU VIDEO)

Min. 59: Schimbare pentru Dinamo. Iese Nedelcearu, intră Paul Anton.

Min. 52. Nedelcearu primeşte cartonaşul galben pentru un fault asupra lui Onofraş.

Min. 46. Schimbare pentru Dinamo. Iese Tîrcoveanu, intră Ricky van Haaren.

Min. 46. A început a doua repriză.

Min. 45. PAUZĂ!

Min. 39:  GOL BRĂILA! Necoară execută bine şi îl învinge pe Iustin Popescu.  (CLICK AICI PENTRU VIDEO)

Min. 39: Ghomsi faultează un adversar în careu, iar arbitrul acordă lovitură de la 11 metri.

Min. 28: Puşcaşu reia cu capul peste poartă.

Min. 19: Onofraş trimite la Puşcaşu, aflat în faţa porţii, dar Nedelcearu înlătură pericolul.

ADVERTISEMENT

Min. 18: Patrick Petre şutează cu stîngul, Mitrea reţine sigur.

Min. 8: Ghiocel pătrunde pe partea stîngă, schimbă partea la Roşu, care şutează în blocaj.

Min. 6: Iustin Popescu respinge în faţă un şut venit de pe partea dreptă.

Min. 4: Fai respinge din faţa lui Frunză, aflat în faţa porţii.

Min. 1: A început partida.

………………

Echipele de start:

ACS Dacia Unirea Brăila: Mitrea – Iosofache, L. Ivan, Ghiocel, Stănciulescu – Petean, C. Roşu, S. Frunză, Necoară – Onofraş, Puşcaşu.
Rezerve: Leu – Al. Niţă, Olenic, Muscă, Moise, S. Nicoliţă, M. Dima.
Antrenor: Alin Pînzaru.

FC Dinamo Bucureşti: I. Popescu – Fai, Nedelcearu, Puljic, Ghomsi – Vojnovic, Mevlja – P. Petre, Tîrcoveanu, Moldoveanu – Gnohere.
Rezerve: Cerniauskas – Corbu, A. Marc, P. Anton, I. Şerban, Manole, Van Haaren.
Antrenor: Mircea Rednic.

ADVERTISEMENT

*********************************************************************************

LIVE VIDEO DACIA UNIREA BRAILA-DINAMO CUPA ROM NIEI. Dacia Unirea Brăila este adversarul echipei antrenate de Mircea Rednic din şaisprezecimile Cupei României. Clubul din seria I a eşalonului secund are probleme financiare foarte mari, care trimit echipa, uşor, uşor spre desfiinţare!

LIVE VIDEO DACIA UNIREA BRAILA-DINAMO CUPA ROM NIEI. Antrenorul brăilenilor, Alin Pânzaru, a vorbit pentru FANATIK.RO despre şansele pe care elevii săi le au să treacă de Dinamo, în care condiţia sportivă ar putea să o depăşească pe cea financiară. O înfrîngere însă ar putea aduce şi mai aproape coşmarul desfiinţării.

ADVERTISEMENT

LIVE VIDEO DACIA UNIREA BRAILA-DINAMO CUPA ROM NIEI. “Nu ne prezentăm ca nişte mîrţoage!”

LIVE VIDEO DACIA UNIREA BRAILA-DINAMO CUPA ROM NIEI. Pânzaru a vorbit despre şansele echipei sale de a trece de Dinamo. Tehnicianul echipei care se teme de desfiinţare abordează meciul cu mult calm şi mizează pe motivaţia jucătorilor:

LIVE VIDEO DACIA UNIREA BRAILA-DINAMO CUPA ROM NIEI. “Ne pregătim pentru meciul cu Dinamo, atît noi, care am avut antrenamentul de dimineaţă, cît şi cei din jurul echipei, care se organizează pentru meci, curăţă, vopsesc gardul şi înăuntru-i leopardul.

ADVERTISEMENT

Avem probleme financiare mari, încă de cînd am venit eu la echipă, desfiinţarea a planat asupra noastră şi riscul există şi după meci, jucătorii sînt neplătiţi şi este destul de greu. Eu sper ca ei să intre motivaţi joi, să-i facem faţă lui Dinamo şi nu să ne prezentăm ca nişte mîrţoage”, a spus Pânzaru pentru FANATIK.RO.

“Gazonul este de partea noastră!”

LIVE VIDEO DACIA UNIREA BRAILA-DINAMO CUPA ROM NIEI. Tehnicianul brăilenilor nu se teme de echipa lui Mircea Rednic şi se bazează pe oboseala acumulată de “cîini” în ultima perioadă, dar şi pe gazonul prost de pe Stadionul Municipal din Brăila, care le va pune probleme dinamoviştilor:

LIVE VIDEO DACIA UNIREA BRAILA-DINAMO CUPA ROM NIEI. “În Cupa României au fost mereu şanse egale, indiferent de liga din care a venit echipa, aşa că nu se poate pune problema să facem noi surpriza. Vom juca de la egal la egal, mai ales că şi gazonul va fi de partea noastră. Este acelaşi teren pe care se antrenează atît juniorii, cît şi echipa a doua şi noi, deci unul de o calitate mai puţin bună, cu care noi ne-am obişnuit. Ei vor veni şi obosiţi, după deplasarea de la Botoşani, iar acest lucru va fi încă un aspect pozitiv pentru noi”, a încheiat Pânzaru.

ADVERTISEMENT