Fotbal international

VIDEO. Cupa scapă turma! Arsenal, Barca, Dortmund şi PSG sărbătoresc

UPDATE, ora 00:20 / A fost o zi în care echipele mari care au avut prestaţii slabe în campionatele lor au reuşit să îşi salveze sezoanele. FC Barcelona, Arsenal, PSG şi Dortmund au câştigat...
28.05.2017 | 00:06
VIDEO Cupa scapa turma Arsenal Barca Dortmund si PSG sarbatoresc
ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 00:20 / A fost o zi în care echipele mari care au avut prestaţii slabe în campionatele lor au reuşit să îşi salveze sezoanele. FC Barcelona, Arsenal, PSG şi Dortmund au câştigat cupele în ţările lor şi au motive de sărbătoare în această noapte.

UPDATE, ora 00:15 / FC Barcelona, victorie cu Alaves, în finala Cupei Regelui. Messi şi compania reuşesc să câştige un trofeu la ultimul meci al sezonului. Este a 17-a Cupă a Spaniei pentru catalani.

ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 23:53 / PSG a câştigat Cupa Franţei, deşi nu a făcut un meci bun cu Angers, pe Stade de France. Un autogol a decis partida, în minutul 90+1. Parizienii au ajuns la al 11-lea trofeu în Cupa Franţei şi devin cea mai prolifică echipă din competiţie. Marseille a câştigat cupa de zece ori.

UPDATE, ora 22:57 / Borussia Dortmund se impune în finala de la Berlin şi îşi salvează sezonul. Fanii lui Dortmund, sărbătoare cu stil.

ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 22:45 / Accidentare gravă pentru Javier Mascherano, care părăseşte terenul plin de sânge. A suferit o comoţie după o ciocnire cu un adversar şi este înlocuit cu Andre Gomes. Vezi imagini în galeria foto.UPDATE, ora 22:30 / Start şi în partida dintre FC Barcelona şi Alaves. Messi şi Neymar sunt titulari în finala Cupei Regelui. Suarez nu poate juca, fiind suspendat. Este ultimul meci pe Vicente Calderon, care va fi dărâmat pentru a se construi o arenă mai modernă.

FC BARCELONA-ALAVES 3-1 (Messi 30, Neymar 45, Paco 45+3 / T. Hernandez 33)

VEZI VIDEO

Capture UPDATE, ora 22:00 / A început şi finala Cupei Franţei, între PSG şi Angers. Fanii parizieni aşteaptă ca echipa lor să spele ruşinea unui sezon foarte slab.

ADVERTISEMENT

ANGERS – PSG 0-1 (Cissokho 90+1 aut.)

VEZI VIDEO

Capture  UPDATE, ora 21:25 / Final de meci pe Wembley. Arsenal se impune în faţa lui Chelsea, scor 2-1, după o finală spectaculoasă. Un nou trofeu pentru Wenger, care îşi va prelungi contractul cu “tunarii”, după cum se aşteaptă presa din Anglia. Este un nou record în Anglia, 13 trofee în Cupa Angliei pentru Arsenal.

UPDATE, ora 21:00 / Începe şi finala Cupei Germaniei, la Berlin. Super atmosferă şi pe Olympiastadion:

ADVERTISEMENT

FRANKFURT-DORTMUND 1-2 (Rebic 29 / Dembele 8, Aubameyang 66 pen.)

VEZI VIDEO

Capture UPDATE, ora 19:40 / Alexis Sanchez deschide scorul la capătul unei faze în care iniţial se dictase ofsaid. Chilianul a comis şi henţ la preluare.

ARSENAL-CHELSEA 2-1 (A. Sanchez 5, Ramsey 79 / Costa 76)

VEZI VIDEO

Capture UPDATE, ora 20:55 / Partizan Belgrad face dubla în Serbia, după ce o învinge pe Crvena Zvezda în finală, scor 1-0. Capture UPDATE, ora 19:25 / În faţa a 80.000 de oameni, pe stadionul Wembley, este gata să înceapă Arsenal-Chelsea.

UPDATE, ora 19:00 / A început finala dintre Partizan Belgrad şi Crvena Zvezda. Atmosferă de senzaţie creată de fani.

PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 1-0 (Milenkovic 42)

VEZI VIDEO

Capture

UPDATE, ora 18:57 / Prima finală de cupă a zilei a avut un final de infarct. Celtic a marcat în minutul 90+2, prin Rogic, şi şi-a adjudecat trofeul. 

ABERDEEN-CELTIC 1-2 (Hayes 9 / Armstrong 11, Rogic 90+2)

Capture

VEZI VIDEO

Nu doar în România se joacă finala cupei. Alte şase ţări îşi dispută astăzi ultimul act din competiţia surprizelor, aşa cum s-a dovedit a fi, în multe locuri, şi în acest an. Cel mai aşteptat eveniment este meciul dintre Arsenal şi Chelsea, dar FC Barcelona, PSG şi Borussia Dortmund joacă şi ele astăzi.

Scoţia deschide balul, cu Aberdeen-Celtic (ora 17:00, netelevizat). În Scoţia, Celtic încearcă să facă eventul, iar misiunea pare una destul de uşor de îndeplinit. “Verzii” au meci contra celor de la Aberdeen. Partida este de la ora 17:00 şi nu va fi transmisă la TV în România. Se joacă pe Hampden Park, în Glasgow.

Nebunie la Belgrad: Partizan-Crvena Zvezda (ora 19:00, netelevizat). A doua finală de cupă programată astăzi este cea din Serbia, dintre Partizan şi Crvena Zvezda. Derby-ul vecinilor de la vest de Dunăre se joacă de la ora 19:30, iar Partizan a primit şansa de a fi gazdă. Se anunţă o atmosferă incendiară pe arena “alb-negrilor”.

Meciul zilei este programat pe Wembley, în Londra (Arsenal-Chelsea, ora 19:30 / Dolce Sport 2, Digi Sport 1). Arsenal îşi poate salva un sezon de coşmar în care a fost scoasă din Big 4, cu o victorie în Cupa Angliei. Înfruntă rivala Chelsea, care visează să realizeze eventul. Partida va fi transmisă atât de Dolce Sport 2, cât şi de Digi Sport 1, de la ora 19:30.  

Surpriză în DFB Pokal: Bayern nu a prins finala (Eintracht Frankfurt-Borussia Dortmund, ora 21:00, Dolce Sport 3). Eintracht Frankfurt a avut şansa unui traseu destul de facil şi a prins finala Cupei Germaniei. Borussia Dortmund a câştigat marele meci din penultimul act şi a reuşit să o elimine pe Bayern Munchen. Partida va fi transmisă de Dolce Sport 3, de la ora 21:00. Se joacă la Berlin, pe Olympiastadion.

Se salvează Emery în Cupa Franţei? (Angers-PSG, ora 22:00, Dolce Sport 2). PSG a pierdut titlul în Franţa, iar soarta antrenorului Unai Emery pare deja pecetluită. Singură şansă a spaniolului de a se salva ar putea să fie finala Cupei Franţei. Angers-PSG se joacă de la ora 22:00 şi va fi transmisă de Dolce Sport 3. Partida se joacă pe Stade de France, la Saint Denis.

FC Barcelona, ultima şansă în sezonul de coşmar (Alaves-FC Barcelona, ora 22:30, Digi Sport 1). FC Barcelona joacă finala Copa del Rey, contra celor de la Alaves. Formaţia lui Luis Enrique are ultima şansă de a mai scoate ceva din acest sezon de coşmar. Asta în timp ce bascii au şansa să scrie o pagină în istoria clubului şi să ridice trofeul. Se va juca pe Vicente Calderon, la Madrid, de la ora 22:30.

ADVERTISEMENT