VIDEO FC Voluntari – FC Botoşani 4-2. Nebunie de meci! Cernat, ca-n tinereţe

Cristian Blanuta   
in Fotbal intern
05/08/2016, 18:30
VIDEO FC Voluntari – FC Botoşani 4-2. Nebunie de meci! Cernat, ca-n tinereţe

FC Voluntari a cîştigat de o manieră categorică meciul cu FC Botoşani. Practic, soarta partidei s-a decis în prima repriză, atunci cînd, graţie evoluţiei excelente a lui Cernat, trupa lui Florin Marin a punctat de trei ori. După pauză, cele două echipe au mai punctat cîte o dată.

VIDEO / GOL FULOP, 4-2

VIDEO / GOL NOVAC, 4-1

VIDEO / GOL IVANOVICI, 3-1

VIDEO / GOL FULOP, 2-1

VIDEO / GOL IVANOVICI, 2-0

VIDEO / GOL SPAHIJA, 1-0

Început cu stîngul a avut FRC Voluntari, 0-1 cu Viitorul, pe propriul teren, însă trupa lui Florin Marin avea să lovească la Chiajna, 4-0 cu Concordia. Deci abordează astăzi partida cu moldovenii cu un moral foarte bun.

Botoşanoiul lui Leo Grozavu a stat în prima etapă, meciul fiind amînat, iar în primul meci din noul campionat, cu CFR Cluj, a cîştigat categoric, 3-1, în Moldova.

Aşa că astăzi se anunţă un joc echilibrat, cu două echipa echilibrate.

Ştirea MOMENTULUI

Virgil Postolachi a obţinut cetăţenia română! Prima reacţie a tatălui său

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×