Fotbal international

Aici vezi Live Video FCSB – Hajduk Split la TV Online, pe Pro TV

16.08.2018 | 19:30
LIVE VIDEO FCSB - Hajduk Split TV ONLINE Pro TV
ADVERTISEMENT

Vezi în format Live Video returul FCSB – Hajduk Split. Acesta se joacă joi pe Arena Națională și este transmis online pe Pro TV. Meciul are loc pe Arena Națioală și contează pentru turul 3 preliminar al UEFA Europa League. Partida va începe de la ora 21:30.

Trupa antrenată de Nicolae Dică este favorită să obțină calificarea în play-off-ul competiției, după ce în manșa tur a făcut 0-0 în Croația, la Split. FCSB trebuie totuși să iasă la joc împotriva croaților, care în meciul tur a făcut un joc bun și au ținut în șah formația noastră.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI LIVE VIDEO Steaua – Hajduk Split la TV ONLINE, pe Pro TV

Conform protocolului UEFA, fanii oaspeţilor primesc bilete care însumează 5% din capacitatea stadionului. Astfel, la meciul FCSB – Hajduk Split, croaţii vor primi aproximativ 2.800 de tichete. Presa din Croaţia scrie că 700-800 de fani ai formaţiei pregătite de Zeljko Kopic vor face deplasarea la Bucureşti. Torcida Split este cunoscută drept una dintre cele mai dure galerii din Europa. În primăvară, cinci jucători ai echipei au fost bătuţi de proprii fani.

La ce oră se joacă FCSB – Hajduk Split LIVE VIDEO

FCSB s-a calificat în turul 3 preliminar UEFA Europa League după ce a trecut în dublă manșă de Rudar Velenje. În Slovenia, elevii lui Dică s-au impus cu scorul de 2-0, iar la București au marcat 4 goluri și nu au primit niciunul. De partea cealaltă, Hajduk Split a trecut de Slavia Sofia în turul 2. În Croația a învins cu 1-0, iar în returul din Bulgaria a mai obținut o victorie cu scorul de 3-2. Vă reamintim, partida FCSB – Hajduk Split poate fi urmărită în format live video pe canalul Pro TV. De asemenea, transmisiunea va fi și online, accesând acest LINK.

ADVERTISEMENT

FCSB – Hajduk Split LIVE STREAM turul 3 preliminar UEFA Europa League

“O partidă foarte importantă pentru noi, cu un adversar dificil. A fost un meci tur foarte greu, un meci de luptă. Cred că acelaşi lucru se va întâmpla şi joi pentru că au jucători foarte puternici. Eu sper ca mâine gazonul să arate mai bine decât la partida cu Iaşi, dar nu trebuie să ne împiedice să nu ne calificăm. Noi trebuie să dăm totul pe teren şi să ne calificăm mai departe,” a declarat tehnicianul Nicolae Dică la conferința de presă.

FCSB – Hajduk Split LIVE TEXT. Când joacă FCSB

Una dintre problemele principale ale roș-albaștrilor la primul meci a fost starea foarte slabă a gazonului de pe Stadionul Poljud. Acest lucru a fost  acuzat și de antrenorul Nicolae Dică înaintea meciului de la Split, iar problema le-a pus bețe în roate fotbaliștilor FCSB. Dică susține că problemele cu gazonul vor continua și la meciul de la București cu Split: „Meme a fost în urmă cu două zile la stadion, iar gazonul nu este bun. Mai rău decât la Split nu poate să fie, acolo a fost un teren foarte rău. Pentru noi e important să câştigăm şi nu contează cine înscrie şi pe ce teren se joacă”, a spus Dică.

ADVERTISEMENT

LIVE VIDEO FCSB – Hajduk Split TV ONLINE Pro TV

FCSB va juca pentru calificarea în playoff-ul Europa League, joi, 16 august, de la ora 21:30, în compania celor de la Hajduk Split. Partida va fi transmisă în direct de Pro TV. FCSB este favorită la casele de pariuri în înfruntarea cu Hajduk. Trupa lui Dică are cotă 1,83 pentru victorie, în timp ce Hajduk are 4,60. Egalul a fost cotat cu 3,60. Harlem Ghonere este favorit să marcheze pe Arena Națională. A primit din partea bookmakerilor cota 2,30.