Fotbal international

VIDEO. Franţa-Germania 2-0. Dubla lui Griezmann aduce sărbătoarea în Hexagon! Duminică, ora 22, MAREA FINALĂ!

UPDATE, ora 23:55 / Franţa obţine calificarea în finala Euro 2016 după 2-0 în faţa Germaniei, prin dubla lui Griezmann. În ultimul act, pe Stade de France, se vor înfrunta Franţa şi...
08.07.2016 | 00:02
VIDEO FrantaGermania 20 Dubla lui Griezmann aduce sarbatoarea in Hexagon Duminica ora 22 MAREA FINALA

UPDATE, ora 23:55 / Franţa obţine calificarea în finala Euro 2016 după 2-0 în faţa Germaniei, prin dubla lui Griezmann. În ultimul act, pe Stade de France, se vor înfrunta Franţa şi Portugalia se vor confrunta duminică, de la ora 22:00.

VEZI LIVE VIDEO MECIUL AICI 

Min. 90+4: Finalul partidei.

Min. 90+3: Dublă ocazie a nemţilor. Lloris scoate miraculos una dintre lovituri.

Min. 90: Patru minute de prelungiri.

Min. 86: Antoine Griezmann pătrunde frontal, dar şutul său este reţinut de Neuer.

Min. 84: Centrarea lui Matuidi nu ajunge la Gignac.

Min. 76: Şutul lui Draxler trece puţin pe lîngă poartă.

Min. 73: Şutul lui Kimmich nimereşte bara şi iese afară.

Min. 72: GOOOOOL Griezmann! Pogba recuperează după o gafă a lui Kimmich, îl face pe Mustafi şi centrează. Neuer respinge greşit, iar Griezmann marchează. VEZI GOLUL AICI

Min. 67: Can este înlocuit de Gotze.

Min. 60: Probleme musculare pentru Boateng. Este înlocuit de Mustafi.

Min. 50: Draxler ia galben pentru un fault la Sissoko.

Min. 47: Griezmann, blocat şi el.

Min. 47: Giroud primeşte o pasă perfectă, dar se mişcă din nou încet şi este blocat.

Min. 46: A început repriza a doua.

Min. 45+2: GOOOOL Franţa!!! 1-0! Griezmann transformă lovitura de pedeapsă cu un şut perfect. VEZI GOLUL AICI

Min. 45+1: Schweinsteiger face henţ. Penalty Franţa.

Min. 43: Giroud scapă singur spre poartă, dar este prins din urmă de Howedes şi deposedat.

Min. 42: Griezmann preia în careu şi şutează în plasa laterală.

Min. 41: Nemţii cer iar penalty, pentru o presupusă ţinere la Schweinsteiger, dar nu se acordă.

Min. 39: Muller interceptează o minge de la Matuidi, dar şutul său este reţinut în doi timpi de Muller.

Min. 37: Şutul lui Pogba este reţinut fără emoţii de Neuer.

Min. 36: Emre Can ia galben pentru un fault asupra lui Griezmann, la 25 de metri.

Min. 32: O nouă ocazie pentru nemţi. Muller şi Draxler trec puţin pe lîngă minge.

Min. 27: Şutul lui Schweinsteiger este scos în corner de Lloris.

Min. 25: Şutul lui Payet de la 30 de metri, din lovitură liberă, este reţinut de Neuer.

Min. 20: Nemţii cer acordarea unei lovituri de pedeapsă după un posibil fault comis de Matuidi asupra lui Kroos, care însă a părut în afara careului.

Min. 14: Germania continuă să preseze. Şutul lui Can este scos greu de Lloris, iar Ozil, aflat în apropiere, nu reuşeşte să profite.

Min. 13: Şutul lui Muller trece pe lîngă poartă.

Min. 11: Nemţii nu se regăsesc pe fază ofensivă. Pasa lui Boateng pentru Hector este greşită.

Min. 7: Griezmann pătrunde în careul nemţilor, iar şutul său este scos cu greutate de Neuer.

Min. 5: Franţa a început avîntat partida, în timp ce Germania nu a reuşit încă să iasă din propria jumătate.

Min. 1: A început partida.

LIVE VIDEO FRANTA-GERMANIA SEMIFINALE EURO 2016. UPDATE 21:15 / Iată echipele de start la meciul Franţa – Germania.

Capture

LIVE VIDEO FRANTA-GERMANIA SEMIFINALE EURO 2016. UPDATE 16:45 / Semifinala de la Marsilia e considerat meci de risc maxim. Pe 13 noiembrie, s-a jucat un meci amical între cele două formaţii, iar doi terorişti au încercat să intre cu bombe în stadion. A fost ziua sîngeroaselor atacuri de la Paris, soldate cu 130 de morţi.

În acestă seară sînt mobilizate 1400 de forţe de ordine, care vor asigura ordinea pe stadion şi în afara acestuia:

LIVE VIDEO FRANTA-GERMANIA SEMIFINALE EURO 2016. Vom fi prezenţi în jurul stadionului, în zona rezervată fanilor, în infrastructurile de transport, precum şi în centrul oraşului Marsilia, unde efectivele vor fi desfăşurate în grupuri mici, pentru a ne asigura că nu vor exista incidente”, a declarat prefectul de poliţie din Marsilia, Laurent Nunez.


LIVE VIDEO FRANTA-GERMANIA SEMIFINALE EURO 2016. UPDATE 14:15 / Sami Khedira lipseşte pentru nemţi de la centrul terenului şi cel mai probabil va fi înlocuit de Schweinsteiger, care va fi căpitan în această seară. 

LIVE VIDEO FRANTA-GERMANIA SEMIFINALE EURO 2016. Allgemeine Zeitung nu vede cu ochi buni această schimbare şi scrie că Schweinsteiger nu s-a ridicat la nivelul meciului din sferturi cu Italia: “În sferturi, Bastian nu a putut deloc să îşi ajute echipa. Schweinsteiger nu e pregătit, nu ar trebui să înceapă cu Franţa”, scrie sursa citată.

––––––––––––––––––––––––––––––––––

LIVE VIDEO FRANTA-GERMANIA SEMIFINALE EURO 2016. UPDATE 13:15 / Ultima dată cînd cele două formaţii s-au întîlnit într-un meci oficial a fost la sferturile de finală de la CM 2014.

Atunci a fost un meci foarte echilibrat, însă nemţii au marcat dintr-o fază fixă prin Mats Hummels şi au ţinut de rezultat. Germania s-a calificat în semifinale, acolo unde au administrat cea mai mare umilinţă din istoria Braziliei, 7-1.

VEZI VIDEO REZUMATUL SFERTULUI DE LA CM 2014, GERMANIA-FRANŢA 1-0:


LIVE VIDEO FRANTA-GERMANIA SEMIFINALE EURO 2016. UPDATE 11:55 / Francezii abia aşteaptă confruntarea de foc împotriva Germaniei din această seară. Cotidianul L’Equipe scrie pe prima pagină: “Ziua gloriei a venit”, iluzie la un vers din imnul “La Marseillaise”

adk[w

LIVE VIDEO FRANTA-GERMANIA SEMIFINALE EURO 2016. Franţa – Germania se joacă joi, de la ora 22:00, la Marseille. Este cel mai tare meci care a rămas de jucat la Euro 2016. După mulţi, adevărata finală a competiţiei. Francezii se bazează pe publicul vierbinte de pe “Velodrome” pentru a putea răpune campioana mondială.

LIVE VIDEO FRANTA-GERMANIA SEMIFINALE EURO 2016. Doar că statistica nu este de partea gazdelor turneelor finale în confruntările contr Germaniei. În şapte astfel de confruntări, nemţii au ieşit învingători de fiecare dată. Cinci dintre aceste partide au fost eliminatorii şi patru dintre ele în semifinale, ca şi acum.

LIVE VIDEO FRANTA-GERMANIA SEMIFINALE EURO 2016. Prima dată s-a întîmplat la mondialul din 1982. Pe 2 iulie 1982, în faza grupelor, RFG a întîlnit Spania, chiar pe Santiago Bernabeu, şi s-a impus cu 2-1. A fost apoi o confruntare contra Mexicului, patru ani mai tîrziu, tot la mondial, în sferturile de finală, iar nemţii s-au impus după lovituri de departajare. Fusese 0-0 după 120 de minute.

LIVE VIDEO FRANTA-GERMANIA SEMIFINALE EURO 2016. În 1992, la Solna, Germania a întîlnit Suedia în semifinalele turneului european. Brolin şi Andersson, oamenii care aveau să elimine România doi ani mai tîrziu, au marcat pentru gazde, dar Germania s-a impus prin golurile lui Hasler şi Riedle, dublă.

LIVE VIDEO FRANTA-GERMANIA SEMIFINALE EURO 2016. Tot în semifinale a fost şi victoria în faţa Angliei, la Londra, în semifinalele pentru Euro 96, competiţie pe care Germania avea să o cîştige. A fost obţinută cu mari emoţii, la lovituri de departajare. În 2002, la Seul, Ballack aducea victoria în faţa Coreei de Sud cu un gol marcat în ultimul sfert de oră.

Capture

LIVE VIDEO FRANTA-GERMANIA SEMIFINALE EURO 2016

Tot Ballack a fost cel care a adus victoria Germaniei şi la europeanul din 2008, în faţa Austriei, la Viena, scor 1-0. În fine, cel mai de coşmar meci trăit de gazde în faţa nemţilor a fost cel al Braziliei, la mondialul din 2014. Germania a trecut de selecţionata “cariocas” cu un halucinant 7-1.