VIDEO Gaz Metan – Viitorul 2-1. Final cu SCANDAL, penalty refuzat lui Hagi!!

Mirela Apostol   
in Fotbal intern
07/08/2016, 18:32
VIDEO Gaz Metan – Viitorul 2-1. Final cu SCANDAL, penalty refuzat lui Hagi!!

Gaz Metan a cîştigat în final de meci, graţie reuşitei lui Llullaku, scăpat singur, la o greşeală a defensivei oaspeţilor. Dar în minutele de prelungiri, Viitorul a avut un penalty, acelaşi Llullaku jucînd clar mingea cu mîna în careu. Radu Petrescu a tecut cu vederea infracţiunea.

VIDEO / GOL GAZ, 2-1

VIDEO / GOL VIITORUL, 1-1

VIDEO / GOL GAZ METAN, 1-0

Gaz Metan şi FC Viitorul se întîlnesc în primul meci al zilei de duminică, la Mediaş, de la ora 18:30. Trupa lui Gică Hagi are 3 puncte din primele două etape, la fel ca şi nou-promovata lui Cristi Pustai. Ambele echipe au debutat cu dreptul în noul sezon, Viitorul a învins Voluntari, iar medieşenii au bătut ASA Târgu Mureş. Ulterior, ambele au cedat în faţa Stelei, respectiv celor de la CSM Politehnica Timişoara.

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep finala de la Cincinnati. Veste bună pentru români!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×