VIDEO / Halep e în semifinale la Stuttgart. Vezi la ce ora joacă

Marian Popovici    Adrian Căpriţă   
în Stiri sportive
24/04/2015, 18:54
VIDEO / Halep e în semifinale la Stuttgart. Vezi la ce ora joacă GALERIE FOTO

UPDATE / Partida dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki se va disputa sîmbătă, începînd cu ora 14:30.

UPDATE / Simona Halep va juca în semifinale cu daneza Caroline Wozniacki! Aceasta a trecut în sferturi de Carla Suarez Navarro, scor 6-0, 6-3.

Cele două jucătoare s-au mai întîlnit de 3 ori, scorul fiind 2-1 în favoarea compatrioatei noastre.

UPDATE / Simona Halep a cîştigat primul meci de cînd a aflat că este, începînd de luni, locul 2 mondial.

“Cred că am făcut o treabă bună azi, cel puţin cînd era Sara la serviciu. Mă simt extraordinar că sînt din nou numărul doi mondial”, a declarat Simona Halep după victoria cu Errani.

GAME, SET, MECI! Simona Halep este în semifinale la Stuttgart! Românca s-a impus cu 6-4, 6-4 în duelul cu Sara Errani şi este la un meci de marea finală. În penultimul act va juca împotriva cîştigătoarei dintre Caroline Wozniacki şi Carla Suarez Navarro.

6-4. BREAK HALEP! Simona Halep se impune şi în setul doi.

5-4. BREAK ERRANI. Italianca nu cedează şi rămîne în set.

5-3. BREAK HALEP. Simona e la un game de victorie!

4-3. GAME HALEP. Românca pare mai concentrată şi se apropie de victorie.

3-3. BREAK HALEP. Simona a reintrat în jocul breakurilor!

3-2. BREAK ERRANI. Italianca preia conducerea în set.

2-2. GAME ERRANI. S-au schimbat lucrurile în meci. Acum fiecare jucătoare îşi ia serviciul.

2-1. GAME HALEP. Românca întrerupe seria break-urilor şi conduce cu 2-1.

1-1. BREAK HALEP. Meciul a ajuns la 11 break-uri!

0-1. BREAK ERRANI. Simona îşi pierde iar serviciul şi Sara are 1-0.

********************************************************************************

6-4. BREAK HALEP! Simona cîştigă primul set!

5-4. BREAK ERRANI. Italianca ţine ritmul şi face al 8-lea break din set.

5-3. BREAK HALEP. Simona este la un game distanţă de cîştigarea setului!

4-3. BREAK ERRANI. Italianca nu cedează şi rămîne în set.

4-2. BREAK HALEP. Simona face un nou break şi se apropie de cîştigarea setului.

3-2. BREAK ERRANI. Halep a avut gameul în mînă dar a făcut cîteva greşeli şi l-a pierdut.

3-1. BREAK HALEP! Simona are 3-1 şi serveşte.

2-1. BREAK ERRANI. Simona îşi pierde concentrarea şi Sara ia break-ul!

2-0. BREAK HALEP. Simona are răbdare şi duce scorul la 2-0!

1-0. GAME HALEP! Românca începe foarte sigură pe ea partida şi cîştigă primul game.

Halep este prima la serviciu.

În cîteva minute începe meciul din sferturile de finală.

LIVE VIDEO HALEP – ERRANI SFERTURI STUTTGART. Simona Halep şi-a aflat adversara din sferturile de finală. Românca va juca împotriva Sarei Errani, din Italia, care a trecut în două seturi de Zarina Diyas, scor 6-4, 6-1.

S-au umilit reciproc

Simona Halep şi Sara Errani s-au mai întîlnit de două ori, scorul fiind egal, 1-1. Prima care s-a impus în directe a fost italianca, iar românca a egalat situaţia un an mai tîrziu.

Primul duel direct a avut loc în 2013, la Miami, cînd jucătoarea din Italia s-a impus cu un scor incredibil, 6-0, 6-1! Partida a avut loc pe ciment, într-o perioadă în care Errani trecea printr-o formă foarte bună.

Al doilea meci a avut loc la Doha, în 2014, cînd Halep deja devenise una dintre cele mai bune jucătoare din lume. Românca şi-a luat revanşa şi a a cîştigat cu doar două gameuri pierdute, 6-0, 6-2! Ulterior, Simona Halep a cîştigat turneul.

Errani acuză oboseala!

Imediat după ce a cîştigat jocul cu Zarina Diyas, italianca Sara Errani a declarat că are probleme înaintea meciului cu Halep, din sferturile de finală. În primul rînd, ea a acuzat oboseala, dar şi problemele medicale.

“Vă spun adevărul, sînt atît de obosită după meciurile din Fed Cup. Din fericire am mai avut o zi liberă la Stuttgart, dar în timpul meciurilor se simţea oboseala. De la turneul de la Rio, n-am avut nici o săptămînă liberă”, a afirmat Sara Errani.

Partea Simonei de tablou, accesibilă

Simona Halep se poate califica în semifinale vineri, iar pentru un loc în ultimul act va juca împotriva cîştigătoarei dintre Wozniacki şi Suarez Navarro.

În cazul în care românca va reuşi să treacă de toate jucătoarele, inclusiv de Maria Şarapova, va pleca acasă de la Stuttgart cu un premiu consistent, de 100.000 de euro şi 470 de puncte WTA.

***************************************************************************************

UPDATE / LIVE VIDEO HALEP – ERRANI SFERTURI STUTTGART. Maria Şarapova a fost eliminată în sferturile de finală la Stuttgart! Rusoaica a cîştigat primul set în meciul cu Angelique Kerber, 6-2, dar a pierdut cu 5-7, 1-6 următoarele două. Astfel, Simona Halep  a urcat pe locul 2 mondial!

Simona Halep a pierdut în primul meci anul trecut, şi avea de apărat un punct, în timp ce Şarapova a cîştigat şi avea de apărat 470 de puncte. Astfel, Maria Şarapova a pierdut 469 de puncte cu eliminarea din primul meci, în timp ce Simona Halep are deja 99 de puncte pe plus, înaintea meciului cu Sara Errani.

Simona a mai petrecut opt săptămîni pe locul 2, între 11 august şi 5 octombrie 2014. La acest moment, ea este sigură că va fi cap de serie 2 la turneul Premier Mandatory de la Madrid, ceea ce înseamnă că nu o va putea întâlni pe Serena decît în finală. Astfel, Simona Halep va fi cap de serie pe partea ei de tablou.

VEZI CLASAMENTUL ÎN GALERIA FOTO

*************************************************************************

UPDATE / LIVE VIDEO HALEP – ERRANI SFERTURI STUTTGART. Oficialii turneului au anunţat ora la care se va disputa partida. Astfel, Halep va disputa duelul din sferturile de finală începînd cu ora 15:00.

UPDATE / LIVE VIDEO HALEP – ERRANI SFERTURI STUTTGARTSimona Halep şi-a aflat adversara din sferturile de finală. Românca va juca împotriva Sarei Errani, din Italia, care a trecut în două seturi de Zarina Diyas, scor 6-4, 6-1.

LIVE VIDEO HALEP – ERRANI SFERTURI STUTTGART. Cele două jucătoare s-au întîlnit de două ori pînă acum, scorul directelor fiind egal, 1-1. Anul trecut, Halep s-a impus cu 6-2, 6-0 la turneul de la Doha.

LIVE VIDEO HALEP – ERRANI SFERTURI STUTTGARTPartida va avea loc vineri şi va putea fi urmărită în format LIVETEXT pe FANATIK.RO.

VIDEO / “M-am luptat ENORM!” Rezumatul victoriei Simonei Halep cu Muguruza!

****************************************************************************

LIVE VIDEO HALEP – ERRANI SFERTURI STUTTGART. S-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Stuttgart după ce a învins-o după 3 seturi pe Garbine Muguruza. 3-6, 6-1, 6-3. Campioana noastră va juca în sferturi împotriva cîştigătoarei din meciul Sara Errani – Zarina Dyias, însă a primit o super veste înainte de următorul meci.  

LIVE VIDEO HALEP – ERRANI SFERTURI STUTTGART. Campioana noastră poate să urce pe locul doi WTA încă de acum dacă Maria Şarapova va pierde meciul pe care îl dispută împotriva lui Angelique Kerber. Rusoaica are de apărat multe puncte la acest turneu, iar dacă se încurcă de nemţoiacă, Halep va fi de luni pe locul 2 în clasamentul WTA.

LIVE VIDEO HALEP – ERRANI SFERTURI STUTTGART. Românca a mai bifat un record după calificarea în sferturi, fiind singura jucătoare din 2015 care a ajuns la 25 de victorii în circuitul WTA. Halep a cîştigat 3 turnee în acest debut de an: Shenzen, Dubai şi Indian Wells.

 

Închide ×