Simona Halep

UDPATE / Ascensiunea Simonei, aşteptată! “Are tot ce-i trebuie!”

UPDATE 19:27 /  "Simona este o jucătoare foarte bună. Cred că este foarte concentrată pe tot ce face. Se dedică la capacitate maximă şi este o luptătoare. Cînd o auzi vorbind despre tenis,...
02.04.2015 | 19:26
UDPATE  Ascensiunea Simonei asteptata Are tot cei trebuie

UPDATE 19:27 /  “Simona este o jucătoare foarte bună. Cred că este foarte concentrată pe tot ce face. Se dedică la capacitate maximă şi este o luptătoare. Cînd o auzi vorbind despre tenis, îţi poţi da seama cît de bine se simte. Iubeşte să cîştige. Cel mai important, Simonei îi place să se antreneze din greu ca să obţină rezultate bune. Cred că are tot ce îi trebuie pentru a cuceri un titlu de Grand Slam”, spunea Serena Williams în urmă cu un an.

UPDATE 17:33 / Simona Halep se bate pentru un loc în finala turneului de la Miami, dar şi pentru o sumă imensă de bani. În cazul în care trece de sportiva din SUA, românca îşi asigură un cec în valoare de 440.000 de dolari, în timp ce o posibilă înfrîngere îi aduce doar 220.000 de dolari.

UPDATE 16:40 / Ilie Năstase o încurajează pe Simona Halep înainte de semifinala cu Serena şi spune că nu are de să ii îi fie teamă: “Are foarte mare încredere în ea. Vine după o serie de meciuri excelente. O ştie foarte bine pe Serena şi nu are de ce să se teamă de ea. Trebuie să joace fără frică!”, a spus Ilie Nastase pentru SportNews.

*********************

UPDATE 15:21 / Fostul jucător de tenis Sever Dron a făcut o declaraţie surprinzătoare despre meciul dintre Halep şi Serena: “Sper să nu-mi sară lumea în cap, dar cred că Simona are prima şansă cu Serena. Poate sîntem subiectivi. Poate Serena are anumite tactici, declara că nu se simte prea bine. După cum s-a desfăşurat acest turneu, cred că Simona are prima şansă. Să sperăm ca Simona are şi agresivitatea ei. Cred că cea care va fi mai agresivă, va cîştiga acest meci”, a spus Sever Dron la Radio Sport Total FM.

UPDATE 14:40 / Nadia Comăneci i-a transmis pe twitter un mesaj de încurajare Simonei Halep înainte de semifinala turneului WTA de la Miami cu Serena Williams: 

“Confruntarea titanilor. Simona Halep o va întîlni pe Serena Williams, mîine în semifinalele Miami Open. Succes, Simona Halep! Sîntem alături de tine!”, a scris pe Twitter Nadia Comaneci.

*********************

LIVE VIDEO HALEP-SERENA. UPDATE 13:55 / Christopher Clarey,editorialist la New York Times a scris după meciul Simonei Halep cu Sloane Stephens că românca a fost încurajată frenetic şi pare că ea a jucat pe teren propriu: 

LIVE VIDEO HALEP-SERENA. “Deci sîntem aici în Miami cu Sloane Stephens din SUA întîlnind-o pe Simona Halep din Romania şi pare că Halep este cea care joacă acasă”, a remarcat jurnalistul de la New York Times, citat de ziare.com

******************************

LIVE VIDEO HALEP-SERENA. SIMONA HALEP. Campioana noastră s-a calificat în semifinalele turneului de la Miami după o victorie entuziasmantă, 6-1, 7-5 în faţa lui Sloane Stephens. Halep s-a declarat foarte fericită de această victorie: 

LIVE VIDEO HALEP-SERENA. “La începutul partidei am jucat foarte bine, m-am mişcat bine în teren, dar ea şi-a revenit apoi. Şi-a schimbat tactica, a încetinit jocul şi m-a făcut să îmi pierd ritmul, dar pînă la urmă am cîştigat şi sînt foarte bucuroasa“, a spus Simona imediat dupa meci.

LIVE VIDEO HALEP-SERENA. SIMONA HALEP. Pentru româncă urmează o semifinală de foc cu Serena Williams. Campioana noastră a vorbit în termeni laudativi despre Serena, spunînd că e cea mai bună:

LIVE VIDEO HALEP-SERENA. “Nu am nimic de pierdut în acest meci, Serena e cea mai bună jucătoare din lume. Eu trebuie să intru în teren şi să joc fără emoţii. Cum am spus, nu am nimic de pierdut. Îmi amintesc de victoria de la Singapore, o să mi-o amintesc toată viaţa pentru că a fost un meci extraordinar. Acum urmează o nouă provocare. Trebuie să am încredere în mine şi în capacitatea mea de a o învinge pe Serena”, a mai spus Halep.

LIVE VIDEO HALEP-SERENA. SIMONA HALEP.  Meciul din semifinale dintre Halep şi Williams va avea loc vineri la ora 04:00. În cealaltă semifinală se întîlnesc Andrea Petkovic şi Carla Suarez Navarro.

Tags: