Fotbal international

VIDEO. Djokovic, faţă în faţă cu coşmarul! Diseară, finala feminină

LIVE VIDEO US OPEN VEZI MECIURILE ONLINE AICI...
10.09.2016 | 10:20
VIDEO Djokovic fata in fata cu cosmarul Diseara finala feminina

LIVE VIDEO US OPEN VEZI MECIURILE ONLINE AICI

UPDATE, 10 septembrie, ora 10:13 / Novak Djokovic şi Stan Wawrinka vor juca finala de la US Open. Sîrbul a trecut în 4 seturi de francezul Gael Monfils, scor 6-3, 6-2, 3-6, 6-2 la capătul unui meci care a durat două ore şi 35 de minute.

VEZI VIDEO REZUMAT AICI 

Stan Wawrinka l-a învins pe Kei Nishikori după un meci epic. Japonezul a cîştigat primul set cu 6-4 şi avea 2-0 în setul secund. Atunci a început revenirea elveţianului, care s-a impus cu 7-5 în manşa a doua. Apoi, “Stanimal” şi-a croit drum spre prima finală de la US Open din istorie după 6-4, 6-2 în seturile doi şi trei.

Finala masculină va avea loc duminică seara de la ora 23:00. Ultimul act la feminin va avea loc sîmbătă seara de la ora 23:00. Karolina Pliskova şi Angelique Kerber îşi dispută trofeul.

Djokovic are amintiri urîte în faţa lui Wawrinka. “Stan” l-a învins pe Nole în finala din 2015 de la Roland Garros. Atunci, sîrbul a fost imens favorit


UPDATE, 9 septembrie, ora 10:17 / ŞOCUL nopţii vine de la US Open. Serena Williams a fost eliminată în semifinalele turneului de la US Open şi pierde după 3 ani şi jumătate locul de lider al clasamentului mondial.

Americanca a fost învinsă în două seturi, 2-6, 6-7 de Karolina Pliskova. Cehoaica a dominat meciul şi a reuşit să se califice în prima finală de Grand Slam din istorie.

Noul lider al clasamentului mondial este Angelique Kerber. Nemţoaica s-a calificat în finala de la US Open după o victorie clară în două seturi, 6-4, 6-3.


UPDATE, 8 septembrie, ora 08:25 / Stan Wawrinka s-a calificat în semifinale după o victorie în patru seturi în faţa lui Juan Martin del Potro, scor 7-6, 4-6, 6-3, 6-2. Se ştie, astfel, programul complet al semifinalelor, atît pe tabloul masculin, cît şi pe cel feminin.

Vineri, ora 02:00 / Serena Williams – Karolina Pliskova

Vineri, ora 03:30 / Caroline Wozniacki – Angelique Kerber

Ora nu a fost stabilită / Novak Djokovic – Gael Monfils.

Ora nu a fost stabilită / Key Nishikori – Stanislas Wawrinka

UPDATE, 8 septembrie, ora 04:50 / În cîteva minute va începe ultimul sfert de finală de la US Open 2016, între Stan Wawrinka şi Juan Martin del Potro.

LIVE VIDEO Halep-Serena US Open SFERTURI de finala. UPDATE, 8 septembrie, ora 01:08 / Meci fantastic în sfertul de finală dintre Nishikori şi Murray la US Open! Japonezul l-a eliminat pe favoritul 2 al turneului în 5 seturi după aproape 4 ore de joc: 1-6, 6-4, 4-6, 6-1, 7-5!

LIVE VIDEO Halep-Serena US Open SFERTURI de finala. UPDATE, 7 septembrie, ora 22:08 / Probleme din cauza condiţiilor meteo la New York. Jocul dintre Murray şi Nishikori a fost întrerupt pentru a se trage acoperişul, la cererea britanicului, deranjat de ploaie.

LIVE VIDEO Halep-Serena US Open SFERTURI de finala. UPDATE, ORA 20:02 / Karolina Pliskova s-a calificat în semifinale la US Open după ce a trecut de Ana Konjuh, în mai puţin de o oră, scor 6-2, 6-2. În semifinale, Pliskova o va înfrunta pe cîştigătoarea din ultimul sfert de finală, cel dintre Simona Halep şi Serena Williams.

LIVE VIDEO Halep-Serena US Open SFERTURI de finala. UPDATE, ORA 18:55 / Ana Konjuh şi Karolina Pliskova joacă în al treilea sfert de finală de pe tabolul feminin de la ora 19:10. Învingătoarea din acest duel joacă împotriva Serenei sau Simonei Halep. 

LIVE VIDEO Halep-Serena US Open SFERTURI de finala. UPDATE, ORA 10:40 / Programul zilei la US Open:

jjgreio

LIVE VIDEO Halep-Serena US Open SFERTURI de finala. UPDATE, ORA 10:40 / S-au stabilit primele semifinale de pe tabloul masculin şi cel feminin. Angelique Kerber va evolua în penultmul act împotriva danezei Caroline Wozniacki. Daneza a învins-o în două seturi pe Sevastova 6-0, 6-2.

La masculin, Novak Djokovic îl va întîlni pe Gael Monfils pentru un loc în ultimul act. Sîrbul a trecut de Tsonga cu 6-3, 6-2, scor la care francezul s-a retras.


LIVE VIDEO Halep-Serena US Open SFERTURI de finala. UPDATE, ORA 22:40 / Gael Monfils este primul semifinalist de pe tabloul masculin, după ce a trecut de un alt francez, Lucas Pouille în minimum de seturi, 6-4, 6-3, 6-3.

LIVE VIDEO Halep-Serena US Open SFERTURI de finala. UPDATE, ORA 20:40 / Angelique Kerber s-a calificat în semifinale la US Open după ce a trecut în două seturi de Roberta Vinci, finalista din 2015, scor 7-5, 6-0. Vinci a servit pentru a cîştiga primul set, dar din acel moment, Kerber a luat nouă gameuri la rînd şi s-a calificat. Dacă Serena Williams nu trece joi dimineaţă de Simona Halep, Kerber va fi noul lider mondial.

LIVE VIDEO Halep-Serena US Open SFERTURI de finala. Astăzi încep sferturile de finală de la US Open, atît la masculin, cît şi la feminin. Programul meciurilor începe de la ora 19, ora României.

LIVE VIDEO Halep-Serena US Open SFERTURI de finala. FEMININ

1 2

MASCULIN

3 4

LIVE VIDEO Halep-Serena US Open SFERTURI de finala. Agnieszka Radwanska a fost eliminată din optimile de finală ale US Open. Numărul 4 WTA a fost învinsă de Ana Konjuh, locul 92 în clasamentul mondial, scor 4-6, 4-6. Tot azi-noapte, Andy Murray a reuşit să se califice sferturi după ce l-a învins pe Grigor Dimitrov, în 3 seturi, scor 6-1, 6-2, 6-2.

Capture


LIVE VIDEO Halep-Serena US Open SFERTURI de finala. Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer au fost eliminaţi în optimi la US Open, după 3-6, 6-7 în meciul cu Robert Lindstedt şi Aisam-Ul-Haq Qureshi. Astfel, nu mai avem români în probele de dublu la New York.

LIVE VIDEO Halep-Serena US Open SFERTURI de finala. Tecău şi Rojer au pierdut primul set cu Robert Lindstedt şi Aisam-Ul-Haq Qureshi, scor 3-6. Karolina Pliskova s-a calificat în optimi după ce a trecut în tiebreak în decisiv. Wawrinka e şi el în sferturi, după 4 seturi cu Marchenko.

LIVE VIDEO Halep-Serena US Open SFERTURI de finala. UPDATE ora 13:09. Horia Tecău va juca în această seară, începînd cu ora 22:00 pentru un loc în sferturile de finală ale probei de dublu. Împreună cu Jean-Julien Rojer, Horia Tecău va înfrunta perechea formată din Robert Lindstedt şi Aisam-Ul-Haq Qureshi.

LIVE VIDEO Halep-Serena US Open SFERTURI de finala. UPDATE ora 10:20. Novak Djokovic s-a calificat în sferturile de finală după ce l-a învins în 3 seturi pe Kyle Edmund, scor 6-2, 6-1, 6-4. Favoritul numărul 1 al turneului îl va întâlni în următorul tur pe Tsonga.

LIVE VIDEO Halep-Serena US Open SFERTURI de finala. UPDATE ora 03:20 / Rafa Nadal a fost eliminat după un meci de infarct în optimile de finală de la US Open. Ibericul a fost învins în tiebreak-ul decisiv de francezul Lucas Pouille cu scorul de 1-6, 6-2, 4-6, 6-3, 6-7 (6-8). 

A fost un meci maraton, cu multe răsturnări de situaţie, Nadal avînd 4-2 în setul decisiv, însă, în final, Pouille a reuşit să revină şi să facă surpriza. Rafa Nadal rămîne cu cele două titluri la Flushing Meadows, obţinute în 2010 şi 2013. În sferturi, vom avea un duel 100% francez între Lucas Pouille şi Gael Monfils.


LIVE VIDEO Halep-Serena US Open SFERTURI de finala. UPDATE ora 21:50. Din păcate, Monica Niculescu a pierdut setul decisiv cu 6-2 şi a fost eliminată din optimile.

LIVE VIDEO Halep-Serena US Open SFERTURI de finala. UPDATE ora 21:10. După 6-2 în setul 1, Niculescu şi King au pierdut setul 2 cu 1-6 şi joaă acum în setul decisiv pentru CALIFICAREA în sferturile Flushing Meadows.

LIVE VIDEO Halep-Serena US Open SFERTURI de finala. UPDATE ora 20:40. Fantastic! Monica Niculescu şi Vania King sînt la un pas să elimine campioanele olimpice Makarova şi Vesnina în optimile de la US Open! Dublul din care face parte şi românca a cîştigat setul 1 cu 6-2, după 40 de minute!

LIVE VIDEO Halep-Serena US Open SFERTURI de finala. UPDATE ora 19:50. Meciul Monicăi Niculescu ce joacă alături de Vania King, în optimile de finală ale probei de dublu de la US Open împotriva rusoaicelor Makarova / Vesnina, campioane olimpice la Rio, începe acum la New York! Vezi meciul ONLINE pe linkul de mai sus

LIVE VIDEO Halep-Serena US Open SFERTURI de finala. UPDATE ora 16:54. Horia Tecău şi Bethanie Mattek Sands s-au retras din proba de dublu mixt. Locul lor a fost luat de dublul Olga Savchuck-Robert Lindstedt

LIVE VIDEO Halep-Serena US Open SFERTURI de finala. UPDATE ora 14:45. Monica Niculescu are cota 3.55 să ajungă în sferturi la dublu feminin! Iată programul complet al zilei şi cotele de la partidele de azi de la US Open

COTEEE

LIVE VIDEO Halep-Serena US Open SFERTURI de finala. UPDATE ora 23:20. Monica Niculescu joacă duminică, alături de Vania King, în optimile de finală ale probei de dublu de la US Open împotriva rusoaicelor Makarova / Vesnina, campioane olimpice la Rio. Partida va începe în jurul orei 20:00, fiind a doua programată pe terenul 17.

LIVE VIDEO Halep-Serena US Open SFERTURI de finala. UPDATE ora 23:20. Vezi în lunkul de mai sus cînd are loc partida din optimi Simona Halep-Carla Suarez Navarro! 

LIVE VIDEO Halep-Serena US Open SFERTURI de finala. UPDATE ora 23:20. Horia Tecău mai are un meci în această seară, la dublu mixt cu Bethanie Mattek-Sands. Cei doi vor juca de la 22:30 împotriva dublului Pears – Gonzales pentru calificarea în optimi

Vezi super meciurile de la US Open din această noapte accesînd linkul de mai sus!


LIVE VIDEO Halep-Serena US Open SFERTURI de finala. UPDATE ora 19:34. Monica Niculescu şi Vania King s-au calificat în optimi la dublu după o victorie clară, 6-3, 6-1 cu  Lyudmyla şi Nadia Kichenok.

În turul următor, Niculescu şi King vor juca împotriva dublului rus Makarova-Vesnina. 


LIVE VIDEO Halep-Serena US Open SFERTURI de finala. UPDATE ora 19:14. Victorie rapidă pentru Jean Julien Rojer şi Horia Tecău în 16-imile competiţiei, 6-2, 6-2 cu Mate Pavic şi Michael Venus.

În optimi Rojer-Tecău vor juca împotriva învingătorilor din meciul Kontinen/Pears vs. Lindstedt/Quareshi.


LIVE VIDEO Halep-Serena US Open SFERTURI de finala. UPDATE ora 19:05. Monica Niculescu şi Vania King au cîştigat primul set cu 6-3 împotriva gemenelor, Lyudmyla şi Nadia Kichenok.

Horia Tecău şi Jean Julien Rojer se pregătesc de optimi după 6-2, 4-1 cu Mate Pavic şi Michael Venus


LIVE VIDEO Halep-Serena US Open SFERTURI de finala. UPDATE ora 18:49. Horia Tecău şi Jean Julien Rojer a cîştigat cu 6-2 primul set cu Mate Pavic şi Michael Venus

Monica Niculescu şi Vania King au 3-2 cu break în primul set cu gemenele Lyudmyla şi Nadia Kichenok.


LIVE VIDEO Halep-Serena US Open SFERTURI de finala. UPDATE ora 15:06. Monica Niculescu a cîştigat 140.000 de dolari după parcursul pînă în turul 3 la simplu. Pentru calificarea în turul doi la dublu, românca şi-a asigurat 15.141 de dolari pe care îi va împărţi cu Vania King. 

Horia Tecău şi-a asigurat un cec de 15.141 pentru calificarea în turul doi la US Open, pe care îl va împărţi cu partenerul Jules Rojer.

LIVE VIDEO Halep-Serena US Open SFERTURI de finala. UPDATE ora 12:18. Monica Niculescu şi Horia Tecău joacă azi la dublu.

Monica Niculescu şi Vania King joacă împotriva gemenelor din Ucraina, Lyudmyla şi Nadia Kichenok pentru accederea în optimile de finală de la ora 18:00. Acolo s-au calificat deja rusoaicele Vesnina şi Makarova.

Horia Tecău şi Jean Julien Rojer joacă pentru un loc în optimi cu dublul format din Mate Pavic şi Michael Venus. Meciul e programat la ora 18:00.

Horia are o zi complicată la US Open. Românul joacă şi la dublu mixt alături de Bethanie Mattek Sands în 16-imi, împotriva dublului Spears-Gonzales, de la 22:30.


LIVE VIDEO Halep-Serena US Open SFERTURI de finala. UPDATE ora 21:20 Vezi partidele zilei de la US Open accesînd linkul de mai sus. 

LIVE VIDEO Halep-Serena US Open SFERTURI de finala. GAME, SET ŞI MECI CAROLINE WOZNIACKI! Daneza cîştigă cu 6-3, 6-1 meciul împotriva Monicăi Niculescu. Din păcate, românca nu a prins cea mai bună zi la New York. Wozniacki va juca în optimi cu învingătoarea meciului Keys-Osaka

1-5, GAME Wozniacki! Caroline domină partida şi e la doar un game distanţă de calificarea în optimi

1-4, BREAK Wozniacki! Daneza reface diferenţa de 3 game-uri în set şi se îndreaptă spre victorie

1-3, BREAK Niculescu! În sfîrşit, Monica fructifică o şansă de break după multe oportunităţi ratate

0-3, BREAK Wozniacki! Sportiva din Danemarca începe ca din tun setul secund

0-2, GAME Wozniacki! Caroline îşi măreşte avansul

0-1, BREAK Wozniacki! Daneza începe cu dreptul şi setul secund

LIVE VIDEO Halep-Serena US Open SFERTURI de finala. START în setul secund cu Niculescu la serviciu

3-6, SET Wozniacki! Caroline cîştigă setul, după un game maraton, în care Niculescu a ratat enorm de multe şanse. 

3-5, GAME Niculescu! Monica îşi face uşor serviciul, dar Caroline va servi pentru set

2-5, GAME Wozniacki! Românca ratează din nou o şansă bună de a reuşi break-ul şi serveşte să rămînă în set

2-4, GAME Niculescu! Monica întrerupe seria de 4 game-uri la rînd ale adversarei, dar are nevoie de un break

1-4, GAME Wozniacki! Caroline revine de la 0-30 şi Niculescu are un handicap mare de remontat

1-3, BREAK Wozniacki! Caroline controlează jocul în acest moment

1-2, GAME Wozniacki! Daneza îşi face serviciul şi preia conducerea

1-1, BREAK Wozniacki! Caroline ia un break la zero şi restabileşte egalitatea

1-0, BREAK Niculescu! Monica începe perfect disputa cu un break la zero

START DE MECI cu daneza la serviciu

LIVE VIDEO Halep-Serena US Open SFERTURI de finala. UPDATE ora 18:07 / Niculescu şi Wozniacki sînt la încălzire în acest moment. Meciul începe în cîteva minute

LIVE VIDEO Halep-Serena US Open SFERTURI de finala. UPDATE ora 17:12 / Monica Niculescu va juca pe Centralul de la US Open, Arthur Ashe, meciul împotriva lui Caroline Wozniacki. E pentru prima dată cînd românca joacă pe Arthur Ashe. 

LIVE VIDEO Halep-Serena US Open SFERTURI de finala. UPDATE ora 14:24 / La capitolul meciurilor directe, Monica Niculescu e condusă autoritar de Caroline Wozniacki, scor 0-6. Ultima confruntare dintre cele două datează din 2013 de la Luxemburg, cînd Wozniacki s-a impus cu 6-3, 6-2. 

woy


LIVE VIDEO Halep-Serena US Open SFERTURI de finala. UPDATE ora 11:30 Monica Niculescu joacă vineri, de la ora 18:00, pentru calificarea în optimile de finală ale US Open împotriva Carolinei Wozniacki.

Partida este prima din programul de vineri şi se va disputa chiar pe arena principală de la Flushing Meadows, pe Arthur Ashe.

LIVE VIDEO Halep-Serena US Open SFERTURI de finala. UPDATE, ora 22:20. Monica Niculescu a cîştigă meciul cu Ana Bogdan, scor 6-0, 6-1. În turul al 3-lea, Niculescu o va întîlni pe Caroline Wozniacki, numărul 51 în clasamentul WTA.

FINAL de meci. Niculescu se impune în două seturi, scor 6-0, 6-1.

A venit momentul Anei Bogdan să ceară pauză medicală.

Niculescu are 2-0 în setul secund. Ana Bogdan nu reuşeşte să-şi revină…

A început al doilea set!

În ciuda accidentării, Niculescu se impune clar în primul set. 6-0

Monica Niculescu acuză dureri la umărul drept. Echipa medicală intră pe teren!

Niculescu reuşeşte să se impună şi în game-ul cu numărul 2!

Monica Niculescu a reuşit să facă BREAK la primul game al meciului.

A început partida dintre Monica Niculescu şi Ana Bogdan!

LIVE VIDEO Halep-Serena US Open SFERTURI de finala. UPDATE, ora 20:30. Horia Tecău a reuşit să se califice în turul doi al probei de dublu, împreună cu Jean Julien Rojer. Cei doi au trecut în două seturi, scor 6-1, 6-3, de perechea Knowle/Mayer.

UPDATE, ora 20:00. Mitu a fost eliminată din proba de dublu, pe care a disputat-o în compania lui Krunic. Românca şi Sârboiaca au fost învinse în 3 seturi, scor 6-2, 2-6, 0-6 de cuplul Erakovic/Parra-Santonja.

LIVE VIDEO Halep-Serena US Open SFERTURI de finala. UPDATE 19:00. Duelul românesc Monica Niculescu – Ana Bogdan se joaca miercuri in jurul orei 20:30 pe terenul 5 la Flushing Meadows, fiind a doua partidă programată pe acel teren. Cele două sînt singurele reprezentate ale României care vor evolua miercuri, în ziua ziua a treia de la US Open. Simona Halep va juca joi cu Lucie Safarova.

LIVE VIDEO Halep-Serena US Open SFERTURI de finala. UPDATE 03:00. Patricia Ţig a luptat eroic şi a fost aproape să producă marea surpriză a zilei a 2-a de la Flushing Meadows în faţa Laurei Siegemund, cap de serie nr 26. Românca a cîştigat primul set cu 6-3, a avut şansa uriaşă să facă rebreak în finalul setului 2, avînd 40-0 pe serviciul adversarei la scorul de 3-5,  dar ratarea acestei ocazii a reprezentat şi momentul psihologic al partidei: revenirea nemţoaicei în joc. După 2 ore şi 31 de minute, Ţig a fost învinsă cu 6-3, 3-6, 2-6 şi părăseşte Gland Slamul de la New York în turul 1. 

LIVE VIDEO Halep-Serena US Open SFERTURI de finala. UPDATE 18:00 / Simona Halep joacă acum în turul 1. Vezi meciul ONLINE accesînd linkul de mai sus. 

LIVE VIDEO Halep-Serena US Open SFERTURI de finala. UPDATE 17:49 / Iată tabloul complet din turul 1 la US Open atît la msculin, cît şi la feminin. Meciurile conţin şi cotele pe care partidele zilei le au în acest moment.

atp wta

LIVE VIDEO Halep-Serena US Open SFERTURI de finala. UPDATE 15:28. S-a tras tabloul în probele de dublu de la US Open. Florin Mergea s-a accidentat şi, din păcate, nu va participa la US Open. Partenerul său, Rohan Bopanna, va juca împreună cu Freddie Nielsen. 

La masculin:

Tecău şi Rojer (favoriţi 5) vor juca în primul tur cu perechea australiano-germană Mark Knowles-Florian Mayer.

 La feminin:

Dublul Sorana Cîrstea – Ana Ivanovic joacă în primul tur cu favoritele numărul 1 ale competiţiei: Caroline Garcia – Kristina Mladenovic.

Dublul Monica Niculescu – Vania King (cap de serie 10) vor juca în primul tur cu perechea Weinhold – Whoriskey.

Dublul Irina Begu – Irina Olaru joacă în turul inaugural cu perechea Ostapenko – Petkovic.

Dublul Alexandra Krunic – Andreea Mitu joacă în turul inaugural cu Erakovic – Parra Santonja

LIVE VIDEO Halep-Serena US Open SFERTURI de finala. UPDATE 12:40. Monica Niculescu-Ana Bogdan este al doilea duel românesc de pe tabloul principal de la US Open, de această dată în turul 2! Partida va avea loc miercuri seară.

Azi, pe lîngă Simona Halep va juca şi Patricia Ţig, care o va întîlni, în jurul orei 23:00, pe Laura Siegemund, cap de serie nr 26, în meciul 3 de pe terenul 14.

LIVE VIDEO Halep-Serena US Open SFERTURI de finala. UPDATE 04:00. Monica Niculescu s-a calificat în turul 2 la US Open după ce a bătut-o cu 6-1 în setul decisiv pe cehoaica Barbora Strycova. Monica şi-a adjudecat setul 1 al disputei cu Strycova, scor 6-3! Din păcate, românca a pierdut setul 2 în tiebreak, 6-7, după ce a servit pentru game, set şi meci la scorul de 5-4, însă s-a impus lejer în setul decisiv cu 6-1!

Monica Niculescu o va întîlni pe Ana Bogdan în turul 2 la US Open, într-un nou duel românesc la Flushing Meadows.

În afara Simonei Halep ce debutează azi, de la ora 18:00 cu Kirsten Flipkens, România o mai are pe tabloul principal de simplu feminin pe Patricia Ţig, care o va întîlni tot marţi, în jurul orei 23:00, pe Laura Siegemund, cap de serie nr 26, în meciul 3 de pe terenul 14.

LIVE VIDEO Halep-Serena US Open SFERTURI de finala. UPDATE 02:10. Formidabil! Ana Bogdan a învins-o pe Sorana Cîrstea în duelul românesc de la US Open, din turul 1, cu 0-6, 7-5, 6-2, după o oră şi 30 de minute de joc! Asta după ce tînăra jucătoare, ce împlineşte 24 de ani la sfîrşitul lunii noiembrie, a pierdut primele 9 gameuri la rînd din meci în faţa mult mai experimentatei Sorana Cîrstea şi a fost la un game de eliminare în setul 2: 0-6, 2-5! 

Surpriza este cu atît mai mare cu cît Ana Bogdan a obţinut prima ei victorie din carieră la US Open, această izbîndă fiind doar a 8-a sa victorie din cele numai 20 de meciuri disputate în turneele WTA! Ana Bogdan se află pe locul 116 WTA şi a ajuns pe tabloul principal de la Flushing Meadows după ce a disputat 3 tururi de calificări!

Vezi aici rezultatele complete ale primei zile de concurs de la US Open! Ce capi de serie au pierdut din turul 1 şi care este programul zilei de marţi!

LIVE VIDEO Halep-Serena US Open SFERTURI de finala. UPDATE 01:30. Sorana Cîrstea-Ana Bogdan se joacă acum, în duelul 100% românesc din turul 1 de la New York. Românca Ana Bogdan a ajuns pe tabloul principal la US Open după 3 tururi de calificări!

Meciul a intrat în setul decisiv, după ce Sorana avea 6-0, 5-2! De menţionat că Ana Bogdan a reuşit în setul 2 să revină de la 2-5, cîştigînd 5 gameuri consecutive în faţa Soranei, implicit şi setul cu 7-5!

În turul 2, Cîrstea sau Bogdan pot întîlni o altă româncă, pe Monica Niculescu, singura jucătoare de la noi rămasă în programul zilei 1! Monica a intrat pe terenul 5 de la Flushing Meadows, unde, la această oră, stă să înceapă partida sa împotriva Barborei Strycova, învingătoarea acestui meci urmînd a evolua contra cîştigătoarei duelului Cîrstea-Bogdan, în turul 2!

LIVE VIDEO Halep-Serena US Open SFERTURI de finala. UPDATE 00:40. Irina Begu a pierdut clar meciul din turul 1 cu Lesia Tsurenko, scor 0-6, 4-6 în o oră şi 14 minute. Meciul lui Begu e urmat de duelul românesc Sorana Cîrstea – Ana Bogdan. 

LIVE VIDEO Halep-Serena US Open SFERTURI de finala. UPDATE 23:00. Irina Begu o întîlneşte de la această oră pe Lesia Tsurenko. Accesează linku-ul de mai sus dacă vrei să vezi partida LIVE.

LIVE VIDEO Halep-Serena US Open SFERTURI de finala. UPDATE 18:05 / A început ultimul turneu de Grand Slam al anului, US Open. Irina Begu va juca de la ora 22:00, fiind prima româncă intrată în concurs.

LIVE VIDEO Halep-Serena US Open SFERTURI de finala. Luni joacă 4 românce la US Open. Din păcate, două vor juca între ele, Ana Bogdan şi Sorana Cîrstea fiind adversare în runda inaugurală.

Prima sportivă din România care va juca azi e Irina Begu, de la ora 22:00 cu Lesia Tsurenko, din Ucraina.

De la 22:30, avem duelul românesc dintre Ana Bogdan şi Sorana Cîrstea, iar de la ora 23:00, Monica Niculescu are o misiune dificilă cu Barbora Strycova.


LIVE VIDEO Halep-Serena US Open SFERTURI de finala. Organizatorii US Open au publicat programul primului tur. Astfel, în această noapte patru românce din totalul de şase vor intra în concurs.

LIVE VIDEO Halep-Serena US Open SFERTURI de finala. În jurul orei 23:30, Irina Begu o va întîlni pe Lesia Ţurenko, locul 80 WTA, în partida cu numărul trei de pe terenul 14. După această întîlnire, se va disputa confruntarea dintre două românce. Sorana Cîrstea o va întîlni pe Ana Bogdan. Tot la noapte, Monica Niculescu o va întîlni pe Barbora Strycova, locul 19 în clasamentului WTA. Partida va avea loc în juurul orei 01:00.

LIVE VIDEO Halep-Serena US Open SFERTURI de finala. Simona Halep, favorita numărul 5 de la US Open, va intra în concurs marţi. Sportiva noastră o va întîlni pe Kirsten Flipkens, poziţia 68 WTA. În aceeaşi zi, Patricia Ţig o va înfrunta pe Laura Siegemund, ocupanta locului 28 mondial.

LIVE VIDEO Halep-Serena US Open SFERTURI de finala. Serena Williams este principala favorită să cîştige turneul de la Flushing Meadows. Casele de pariuri online îi oferă sportivei din Statele Unite cota de 2,30 la victorie. A doua favorită a turneului este Garbine Muguruza, fiind cotată cu 9,50. Angelique Kerber şi Simona Halep împart poziţia a treila în vederea bookmakerilor, ambele cu un multiplicator de 10,00. Irina Begu dispune de o cotă 250,00 la o victorie ”SF” la New York, în timp ce Monica Niculescu este cotată cu 500,00.

LIVE VIDEO Halep-Serena US Open SFERTURI de finala. Pe tabloul masculin, Novak Djokovic şi Andy Murrau sînt principalii favoriţi ai turneului. „Nole”este într-o cădere bruscă de formă. A fost eliminat în turul 3 la Wimbledon de americanul Sam Querrey, iar la Olimpiadă, Juan Martin Del Potro l-a bătut încă din primul tur. Murray, pe de altă parte, are un moral excelent. A cîştigat la Wimbledon pentru a doua oară şi la Rio a obţinut al doilea titlu olimpic consecutiv la simplu.

LIVE VIDEO Halep-Serena US Open SFERTURI de finala. Horia Tecău e într-o formă de graţie în această perioadă. A luat argintul la Rio alături de Florin Mergea, într-o confruntare epică în ultimul act cu Rafa Nadal şi Marc Lopez, iar o săptămînă mai tîrziu, Tecău s-a impus în Mastersul de la Cincinnati alături de Jean Julien Rojer. Cei doi sînt printre favoriţii principali şi la US Open. Florin Mergea face pereche cu indianul Rohan Bopanna.