News

VIDEO Horia Ivanovici e “Fan ROMÂNIA”! Emisiune cu Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, şi şefa spitalului cu cele mai multe vindecări de coronavirus, printre invitaţi, LIVE pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial și pe Youtube

27.03.2020 | 18:13
VIDEO Horia Ivanovici e Fan ROMANIA Emisiune cu Ministrul Muncii Violeta Alexandru si sefa spitalului cu cele mai multe vindecari de coronavirus printre invitati LIVE pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial si pe Youtube
ADVERTISEMENT

Ediția a doua a emisiunii „Fan România”, realizată de Horia Ivanovici, are loc vineri, pe 27 martie, și va putea fi urmărită pe pagina de Facebook și pe canalul de Youtube Horia Ivanovici Oficial. Începând cu ora 20:30, Horia Ivanovici va analiza, împreună cu invitați relevanți, cele mai importante subiecte ale acestei perioade. Şi ce invitaţi!

ADVERTISEMENT

„Fan România” cu Horia Ivanovici, ediția din 27 martie, cu invitaţi de marcă: Ministrul Muncii, Violeta Alexandru şi Voichiţa Lăzureanu, directorul Spitalului de Boli Infecţioase Timişoara

Live from Mevo Horia Ivanovici

Posted by Horia Ivanovici Oficial on Friday, March 27, 2020

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, va analiza noile prevederi OUG prin care cei cu cărţi de muncă sau drepturi de autorcare au de suferit în urma carantinei vor primi ajutoare de la stat!

Voichiţa Lăzureanu, şefa Spitalului de Boli Infecţioase Timişoara ne va explica cum a ajuns instituţia pe care o conduce să aibă cele mai multe vindecări de coronavirus din ţară!

ADVERTISEMENT

Florinela Georgescu, directorul ANM, ne va spune când se va încălzi vremea cu adevărat, fapt ce ar ajuta enorm la uciderea coronavirusului!

Şi lista continuă cu nume surpriză! 

După un debut incendiar, în care cel mai important subiect al acestei perioade, pandemia de coronavirus, dar și efectele ei, au fost dezbătute alături de Florian Bodog, fost Ministru al Sănătății, Adrian Vasilescu, consilier BNR, sau Doina Zoicăi, epidimiolog, Horia Ivanovici revine cu a doua ediție a emisiunii „Fan România”.

ADVERTISEMENT

Pe 27 martie, începând cu ora 20:20, Horia Ivanovici va continua formatul „Fan România” pe contul de Facebook și canalul de Youtube Horia Ivanovici Oficial.

Alături de o echipă formată din Adrian Barna – producător și din jurnaliștii Ștefania Băcanu, Matei Udrea și Silviu Ghering, Horia Ivanovici va analiza, alături de cei mai importanți invitați, evenimentele relevante ale zilei.

ADVERTISEMENT

Semnalul de alarmă tras de Silviu Prigoană, în direct la „Fan România”

Unul dintre invitații de marcă ai primei ediții a emisiunii „Fan România” a fost omul de afaceri Silviu Prigoană, care a tras un semnal de alarmă în contextul pandemiei de coronavirus.

Sunt de 16 zile în izolare cu băieţii, fără nimeni altcineva. Soţia e-n izolare la Sibiu, ne-a prins carantina despărţiţi.

La cât de pregătiţi suntem, o să stăm 100-200 zile în case.  O să avem voie să vedem pomul de Crăciun în curtea casei!

O să mă înjure lumea, dar dacă era Băsescu preşedinte, nu existau niciodată ordonanţe militare cu recomandări! Nu ne mai revenim niciodată!”, a declarat Silviu Prigoană în direct la „Fan România”.

Formatul „Fan România”, realizat de Horia Ivanovici, va putea fi urmărit pe paginile de Facebook și Youtube Horia Ivanovici Oficial de duminică până vineri, de la ora 20:20!

Dacă aveţi orice fel de informaţii relevante despre orice eveniment important din România zilelor noastre, vă rugăm să ni le transmiteţi pe WhatsApp, la numărul +40.751.160.680 şi/sau mail la contact@fanatik.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: