Fotbal intern

VIDEO. “Avioane de hîrtie!” CLIPUL Stelei pentru ASA, ultima aroganţă

UPDATE / Steliştii au sărbătorit într-un club din Bucureşti titlul de campioni, iar melodia nopţii a fost "Avioane de hîrtie", a Andrei, favorita lui Ousmane NDoye piesa pe care jucătorul lui...
30.05.2015 | 00:02
VIDEO Avioane de hirtie CLIPUL Stelei pentru ASA ultima aroganta

UPDATE / Steliştii au sărbătorit într-un club din Bucureşti titlul de campioni, iar melodia nopţii a fost “Avioane de hîrtie”, a Andrei, favorita lui Ousmane NDoye piesa pe care jucătorul lui ASA a făcut “show” în urmă cu cîteva etape, cînd mureşenii erau pe primul loc! VEZI AICI GALERIE FOTO DE LA PETRECEREA STELIŞTILOR
Loading the player…

VIDEO SENZATIONAL!!! GIGI BECALI PURTAT PE BRAŢE DE STELIŞTI!!! IMAGINI PENTRU ISTORIE!!!

Loading the player…

ULUITOR!!! FANII STELEI REVIN LA STADION!!! 40.000 DE BILETE VANDUTE LA FINALA CUPEI, DUPA CE STEAUA A DEVENIT CAMPIOANA!!!

ORA 21:58 / S-au încheiat meciurile! ASA – Oţelul 1-2 şi CSMS Iaşi – Steaua 0-0! Steaua este campioana României, pentru a 26-a oară!

ORA 21:49 / Tensiune maximă la Iaşi şi Târgu Mureş! Steaua e campioană acum, dar ardelenii atacă pentru golul care ar putea însemna titlul!

ORA 21:40 / VEZI AICI GALERIE FOTO PENTRU ISTORIE DE LA CELE DOUĂ MECIURI!! BUCURIA NEMĂRGINITĂ A STELEI ŞI LACRIMILE MUREŞENILOR!

ORA 21:33 / LOVITURĂ LA T RGU MUREŞ! OŢELUL A EGALAT PRIN TUDORIE! ÎN ACEST MOMENT, STEAUA ESTE CAMPIOANĂ! CLICK AICI PENTRU VIDEO

ORA 21:08 / La Târgu Mureş, repriza a doua a început cu trei minute întîrziere, din cauza nocturnei, care a picat! CLICK AICI PENTRU DETALII

VEZI AICI LIVE VIDEO ASA-OŢELUL!

ORA 20:51 / E PAUZĂ ÎN AMBELE MECIURI! ASA T RGU MUREŞ ESTE, ÎN ACEST MOMENT, CAMPIOANĂ!

ORA 20:42 / Mureşan înscrie din lovitură de la 11 metri! Este 1-0 pentru ASA, care, în acest moment, a trecut pe primul loc. CLICK AICI PENTRU VIDEO CU GOLUL

VEZI AICI LIVE VIDEO IASI-STEAUA!

ORA 20:40 / Hanca este faultat în careu, centralul o refuză pe ASA pentru a doua oară!

ORA 20: 24 / SCENE HOROR LA IAŞI! PLĂMADĂ ESTE PLIN DE SÎNGE, DUPĂ UN CONTACT CU ŢUCUDEAN

ORA 20:21 / Bumba cade în careu, mingea ajunge la Voiculeţ, care trage, de la 6 metri, în portar! CLICK aici, să vezi VIDEO

ORA 20:15 / STEAUA este aproape de gol! Adi Popa a scăpat singur, a driblat portarul, dar a şutat în transversală!

ORA 20:14 / Mureşenii cer penalty, la o intrare CRIMINALĂ a lui Sissoko la Hanca. Centralul nu dă!

ORA 20:00 / Au început cele două meciuri! Ambele stadioane sînt pline ochi. La oficiala de la Iaşi, Gigi Becali şi preşedintele Valeriu Argăseală urmăresc încruntaţi partida. Steaua a început mai bine şi forţează deschiderea scorului. Ţucudean a avut şansa, dar a ratat întîlnirea cu balonul.

În partea cealaltă, problema cu tricourile s-a rezolvat, ASA joacă în echipament roşu-albastru, Oţelul, în albastru şi jambiere albe. Ardelenii forţează şi ei golul!

LIVE VIDEO IAŞI-STEAUA. Ce final de campionat! Titlul se va disputa pînă în ultima secundă! Steaua joacă la Iaşi, cu CSMS, şi are nevoie de victorie, pentru a fi sigură că va cîştiga cel de-al 26-lea titlu. ASA stă însă la mîna rezultatului din Copou. E musai ca trupa lui Costel Gâlcă să facă cel puţin un egal care, coroborat cu un succes al ardelenilor, ar aduce titlul la Târgu Mureş.

LIVE VIDEO IAŞI-STEAUA. Importanţa meciului de la Iaşi i-au făcut pe oficialii de la echipa din Ghencea să-l aducă de urgenţă pe unul dintre cei mai reprezentativi fotbalişti. Cristi Tănase era ieri în Grecia, unde se pare că negociază cu Olympiakos, dar a fost chemat în ţară, pentru a fi alături de colegii lui la partida decisivă de la Iaşi. Mijlocaşul s-a conformat şi se află în capitala Moldovei.

LIVE VIDEO IAŞI-STEAUA.  Situaţie inedită la Târgu Mureş! Adversara ardelenilor, Oţelul Galaţi, a venit doar cu un rînd de echipament, roşu-albastru, exact cel pe care-l va folosi echipa gazdă. Ca soluţie, oficialii ASA-ului le-au oferit oaspeţilor un rînd de echipament, de rezervă, dar inscripţionat cu sigla clubului mureşean. Mai mult, pe tricouri scria şi Primăria Târgu Mureş. Moldovenii au refuzat. Acum, se caută soluţii pentru ca meciul să poată începe.