Fotbal intern

Irlanda de Nord – România 1-1. Ce chin, ce jale! Golul din final al lui Bicfalvi ne urcă în urna a doua pentru preliminariile CM

18.11.2020 | 23:31
Irlanda de Nord  Romania 11 Ce chin ce jale Golul din final al lui Bicfalvi ne urca in urna a doua pentru preliminariile CM
ADVERTISEMENT

România remizează în Irlanda de Nord, scor 1-1, după un nou meci șters făcut de selecționata lui Rădoi. Totuși, golul lui Bicfalvi din final ne urcă în urna a doua pentru preliminariile CM 2022. Pentru nord-irlandezi a deschis scorul Boyce, însă România a reușit să smulgă un punct datorită golului marcat de Bicfalvi în minutul 81. 


Irlanda de Nord – România 1-1 (Boyce 56 / Bicfalvi 80) 

FINAL DE MECI! Irlanda de Nord și România remizează, scor 1-1. Tricolorii încheie pe locul trei în Liga Națiunilor, dar urcă în urna a doua valorică.

ADVERTISEMENT

Min. 81: GOOOOOOOOOOOL România! Bicfalvi aduce egalarea pentru naționala României cu un șut din careu

Min. 75: Răzvan Marin trage un șut puternic. Peacock-Farrell scoate mingea de sub bară

Min. 64: McCann trimite un șut periculos, puțin pe lângă poarta lui Tătărușanu

Min. 62: Cristea ratează o șansă bună după o fază fixă!

Min. 56: GOL Irlanda de Nord! Boyce deschide scorul după o centrare trimisă în careu. Atacantul nord-irlandez a marcat de lângă Crețu

ADVERTISEMENT

Start în partea secundă!

Min. 45: Scor alb la pauză după un meci șters al naționalei noastre până acum!

Min. 30: Meci cu puține ocazii, un meci de luptă. Nord-irlandezii s-au apropiat de poarta lui Tătărușanu doar la fazele fixe

Min. 8: Dennis Man trimite primul șut pe poarta nord-irlandezilor. Peacock-Farrell reține fără emoții

ADVERTISEMENT

Min. 2: Ballard ratează prima șansă a meciului! Trage peste poartă din unghi.

Start de meci!

* Moment de reculegere pentru victimele spitalului de la Piatra Neamț

Echipele de start: 

Irlanda de Nord: Peacock-Farrell – Ballard, Evans, Cathcart – Kennedy, McNair, Smith, McCann, Dallas – Magennis, Boyce. Antrenor: Ian Baraclough

România: Tătăruşanu – Nedelcearu, I. Cristea, Toşca – Creţu, Nistor, R. Marin, Camora – Man, Alibec, F. Tănase. Antrenor: Mirel Rădoi. Rezerve: Bălgrădean, Mitrea, Pușcaș, Maxim, Cr. Ganea, Mogoș, Albu, Țîru, Lazar, Bicfalvi, Manea, Al. Băluță.

ADVERTISEMENT

Obiectivul tricolorilor este victoria, pentru a rămâne cu șanse reale în lupta pentru intrarea în a doua urnă valorică la tragerea la sorți a grupelor preliminare ale CM 2022, care va avea loc în decembrie.

Extrem de important pentru ambele echipe a fost anunțarea verdictului UEFA referitor la meciul România – Norvegia, care trebuia să aibă loc duminică, 15 noiembrie, la București, dar care a fost anulat ca urmare a faptului că nordicii nu au primit avizul de călătorie din partea Ministerului Sănătății din țara lor pentru că au avut un caz de COVID 19 în lot.

Irlanda de Nord – România Live stream PRO TV

Partida Irlanda de Nord – România se joacă miercuri, 18 noiembrie, de la ora 21:45, pe stadionul Windsor Park din Belfast, cu spectatori și va fi condusă de arbitrul elvețian Scharer. Meciul este transmis în direct și în exclusivitate de postul PRO TV, dar puteți intra și pe site-ul FANATIK.RO, pentru a-l urmări în format LIVE VIDEO.

UEFA a acordat la masa verde victoria României în meciul anulat cu Norvegia, astfel că tricolorii se pot lupta pentru locul 2. Dacă batem Irlanda de Nord şi Austria îi învinge pe nordici, atunci selecţionata lui Mirel Rădoi va ocupa locul 2.

Probleme mari cu masivii atacanți nord-irlandezi

România va juca însă oricum la victorie în acest meci, pentru că are mare nevoie de cele trei puncte, pentru a se bate cu Slovacia și Rusia pentru un loc în a doua urnă la tragerea la sorți a grupelor CM 2022. Selecționerul Mirel Rădoi promite un joc ofensiv, cel mai probabil din nou cu  o linie de trei în atac.

Marea lui problemă rămâne zona centrală a apărării, acolo unde nu îi are Chiricheș, Dragoș Grigore, Burcă sau Bălașa și unde poate doar Nedelcearu să se bată în jocul aerian cu nord-irlandezii, pentru că Toșca sau Cristea nu sunt foarte înalți.

Rădoi mizează mult pe calitățile lui Dennis Man

Deși Dennis Man ar fi fost foarte util naționalei de tineret în meciul decisiv cu Danemarca, Mirel Rădoi a preferat să îl păstreze la echipa mare și după amicalul cu Belarus, mizând pe calitățile tehnice și viteza jucătorului de la FCSB în fața masivilor fundași nord-irlandezi.

Pentru bookmakeri naționala României este ușor favorită, cu o cotă de 2,45 la victorie față de 3,10 cât au primit alb-verzii. Un gol marcat de echipa noastră are cotă 1,32, iar o nedorită reușită a gazdelor 1,50.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 2,45 este cota pentru ”peste 2,5 goluri marcate” la meciul Irlanda de Nord – România. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT