Sporturi

VIDEO / SHOW TOTAL la cîntarul oficial! Tyson s-a luat la BĂTAIE

UPDATE 15:47 / Mike Tyson a ieşit la rampă înainte de meciul secolului cu declaraţii prin care îl face praf pe Mayweather. Mai mult, fostul campion al greilor a lovit de două ori cu cotul un fan...
02.05.2015 | 15:45
VIDEO  SHOW TOTAL la cintarul oficial Tyson sa luat la BATAIE

UPDATE 15:47 / Mike Tyson a ieşit la rampă înainte de meciul secolului cu declaraţii prin care îl face praf pe Mayweather. Mai mult, fostul campion al greilor a lovit de două ori cu cotul un fan care încerca să îşi facă o poză cu el. 

Loading the player…

UPDATE 2 mai, ora 10:14 / Au mai rămas mai puţin de 24 de ore pînă la meciul secolului dintre Mayweather şi Pacquiao. A fost show total la cîntarul oficial. Tribunele au fost arhipline, iar sportivii au trecut fără emoţii testul cîntarului. Pacquiao a mîncat biscuiţi imediat de a coborît de pe cîntar. Adversarul său, Mayweather a declarat că planul lui e să îl facă KO pe filipinez:

“Muncesc mult, iau fiecare meci în serios, de asta sînt neînvins. Am avut o carieră prolifică. Mai devreme în carieră am avut mai multe knock-out-uri.Vreau să îl fac KO şi pe Pacquiao”, a declarat Mayweather după cîntarul oficial.

VEZI VIDEO:

https://youtu.be/BMKW7Z9WXFI

Scandal uriaş provocat de antrenorul lui Manny Pacquiao înaintea meciului cu Mayweather. Antrenorul lui PacMan, Freddie Roach spune că mănuşile pe care le va folosi americanul nu au fost verificate, iar el nu ştie care este compoziţia lor.

“Habar nu avem din ce material sînt făcute mănuşile pe care le va folosi Mayweather. Nu este normal să se întîmple aşa, mai ales în condiţiile în care ei au avut ocazia să verifice mănuşile pe care le va purta Manny. Aşteptăm de la adversarii noştri să fie la fel de fair-play”, a declarat Freddie Roach.

Răspunsul din tabăra lui Floyd Mayweather a venit prompt: “Este o prostie să spună aşa ceva. Este vorba despre frică. De mult timp vorbesc despre Floyd că lui îi este frică, dar de fapt lucrurile stau invers”.

ATAC DEVASTATOR AL UNUI STELIST LA GALCA!!! “SA PLECE!!! NU ARE PIC DE PERSONALITATE”

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

LIVE VIDEO MAYWEATHER – PACQUIAO. Au mai rămas două zile pînă la meciul secolului în box. Toată planeta aşteaptă înfruntarea dintre Floyd Mayweather şi Manny Pacquiao. Este cel mai scump meci de box din istorie, cei doi pugilişti împărţind 300 de milioane de dolari (160 de milioane pentru May, 140 pentru PacMan). 

LIVE VIDEO MAYWEATHER – PACQUIAO. Recompensa celor doi e justificată din punctul de vedere al sumelor generate de acest meci. Interesul pentru această partidă este fără precedent, atît din partea media, cît şi din partea supoerterilor, care sînt dispuşi să plătească pînă la 200.000 de dolari pe piaţa neagră pentru un bilet.

Venituri FARAONICE

Mayweather – Pacquiao generează cele mai mari venituri din sistemul pay-per view din Statele Unite. Doar în SUA, s-au vîndut aproximativ 3,8 milioane de pachete, la preţul de 100 de dolari bucata. Nu doar SUA are sistemul pay per view la acest meci, ci şi mai multe ţări europene precum: Marea Britanie, Franţa sau Germania, unde preţul unui pachet costă 30 de euro. Din pay-per view sînt generate 380 de milioane de dolari. 

ppw

 

*Meciul dintre Mayweather şi Pacquiao este cel mai vîndut eveniment pay-per view din istorie

LIVE VIDEO MAYWEATHER – PACQUIAO. În afară de cele 380 de milioane de dolari din pay-per view, alte 350 de milioane generate din televizarea globală, 35 de milioane din drepturi tv, 13 milioane din televizările cu circuit închis, 5,6 milioane de la sponsorul care va avea logo-ul în ring (berea Tecate), 141,000 de dolari din vînzarea unor tichete online şi 2,3 milioane de dolari din sponsorizarea lui Pacquiao.

ppw2

Totalul veniturilor generate de acest meci este de 786 de milioane de dolari, cu 486 de milioane de dolari mai mult decît bursa celor doi pugilişti. Un lucru şochează în tot acest cumul de sume exorbitante, venitul lui Mayweather din publicitate.

Mayweather, venituri ZERO din publicitate

LIVE VIDEO MAYWEATHER – PACQUIAO. Multă lume se aştepta ca Floyd Mayweather să adune cîteva milioane şi din publicitate, pe lîngă bursa de 160 de milioane de dolari. Deşi e unul dintre cei mai mari sportivi din lume, Money May este evitat de sponsori.

Specialiştii de la Forbes susţin că Floyd Mayweather nu are sponsori pentru că nimeni nu vrea să îşi asocieze imaginea cu trecutul tumultos al pugilistului. Faptul că Mayweather a fost în trecut la închisoare şi a pledat vinovat pentru violenţă domestică a făcut ca Money May să fie evitat de sponsori.

S-A DECIS!!! CINE ARBITREAZA UNICUL DERBY DINAMO-STEAUA!!!

LIVE VIDEO MAYWEATHER – PACQUIAO. Chiar şi înainte de aceste infracţiuni, Mayweather nu a avut o bună colaborare cu sponsorii. În 2009 a avut un parteneriat cu AT&T, iar în 2010, a avut un contract cu Reebok. Nici una dintre aceste înţelegeri nu a ţinut mai mult de cîteva luni.

Aşadar, în meciul de duminică, Mayweather va avea şorţul şi mănuşile “curate”, fără nici un fel de însemne din partea altor companii, spre deosebire de Pacquiao pe al cărui şort “atîrnă” 2,3 milioane de dolari de la sponsori.

Meciul dintre Floyd Mayweather şi Manny Pacquiao va avea loc duminică de la ora 06:00 şi va putea fi urmărit în format LIVETEXT şi LIVEVIDEO pe FANATIK.RO

******************************

UPDATE  30 aprilie 14:20 /  Mayweather – Pacquiao. Toată lumea aşteaptă cu sufletul la gură marele meci de box dintre Floyd Mayweather şi Manny Pacquiao. Duelul se va disputa în aceasă duminică, începînd cu ora 6:00.

Mayweather – Pacquiao. Cei de la Mirror au prezentat filmul evenimentelor pentru meciul secolului, de la momentul în care a fost programat şi pînă în clipa de faţă:

1. 28 ianuarie 2015 – Pacquiao şi Mayweather au făcut schimb de numere de telefon la un meci de baschet al formaţiei Miami Heat, începînd astfel primele discuţii pentru marea luptă.

Floyd-Mayweather-meets-Manny-Pacquiao-for-the-first-time

2. 20 februarie 2015 – Floyd Mayweather postează contractul semnat pe pagina sa personală de Instagram, arătînd astfel că meciul urmează să se dispute.

3. 21 februarie 2015 – Războiul declaraţiilor începe! Freddie Roach, antrenorul lui Pacquiao, spune că Mayweather ar trebui să înceapă serios antrenamentele pentru că elevul său îl va distruge. Chiar şi Manny declară oficial că partida va avea loc.

4. 4 martie 2015 – Ambii jucători încep antrenamentele înaintea luptei. Pacquiao postează pe o reţea de socializare o poză din sala de forţă, în timp ce Mayweather începe să taie celebrii copaci care fac parte din ritualul său dinaintea luptei.

mayweather-comp-main

5. 11 martie 2015 – Cei doi pugilişti se întîlnesc pentru ultima oară înaintea partidei, în Miami. Acolo, Leonard Ellerbe, promoter-ul lui Mayweather declară că îl mulţumeşte din suflet americanului pentru că a făcut posibilă această luptă.

6. 19 martie 2015 – WBC dezvăluie faptul că centura pentru care se vor lupta cei doi boxeri valorează peste un milion de dolari şi este cu diamante veritabile.

boxing-main

7. 24 martie 2015 – Sky Sports confirmă că a cîştigat lupta pentru drepturile de televizare, iar în Anglia pay-per-view-ul va costa 20 de lire. Americanii vor fi nevoiţi să dea mult mai mult, aproape 100 de dolari pentru a vedea partida.

8. 6 aprilie 2015 – Mayweather postează pe internet o fotografie cu proteza pe care o va purta, de peste 2500 de dolari.

MAIN-Floyd-Mayweather-mouthguard

9. 15 aprilie 2015 – Mayweather declară că meciul cu Pacquiao este penultimul din carieră, fiind al cincilea dintr-un contract de 6 meciuri pe care l-a semnat cu Showtime.

10. 21 aprilie 2015 – Kenny Bayless este ales arbitrul partidei. Experimentat, el a mai fost în ring la Mayweather şi Pacquiao de 9 ori. Acesta va încasa 25.000 de dolari, cea mai mare sumă din istoria arbitrajului în box.

11. 24 aprilie 2015 – Aproximativ 1000 de bilete au fost scoase la vînzare pentru public. S-au vîndut în cîteva minute, iar cel mai ieftin a fost aproximativ 1500 de dolari, iar pe site-uri au ajuns să fie vîndute şi cu 150.000 de dolari.

12. 27 aprilie 2015 – Cei doi pugilişti au ajuns în Las Vegas!

*********************************************************************************

UPDATE 30.04, ora 10:07 / Au mai rămas doar 3 zile pînă la marele meci dintre Floyd Mayweather şi Manny Pacquiao, iar tensiunea deja este la cote maxime.

Freddie Roach, antrenorul lui Pacquiao, a aruncat nişte acuze incrdibile la adresa adversarului elevului său. Acesta a spus că există şanse mari ca Mayweather să nu se prezinte la marele meci!

“Nu înţeleg de ce este aşa tăcut Floyd înaintea meciului. Nu prea îi stă în caracter. Îmi e frică de un singur lucru: să nu cumva să dea în spate şi să nu se prezinte la meci! Discursul său este foarte modest. El nu a vrut să se bată cu Manny dar a fost obligat. Să vedem dacă se prezintă!”, a declarat Freddie Roach, conform Daily Mail.

Partida dintre Mazweather şi Pacquiao se dispută duminică dimineaţă, începînd cu ora 6:00, ora României.

**********************************************************************************

UPDATE, ORA 11:50 / Mayweather – Pacquiao Floyd Mayweather a vorbit deschis despre meciul secolului în box, confruntarea cu Manny Pacquiao, care va avea loc duminică dimineaţă, de la ora 6:00, la Las Vegas. Americanul a recunoscut că miza financiară este singura care l-a convins să accepte această confruntare.

Mayweather – Pacquiao. “Poate au mai fost factori care au oprit disputarea acestei lupte, dar în cele din urmă banii au fost decisivi. Nu mă interesează acel zero din dreptul înfrîngerilor în cariera mea. Fiica mea nu poate să mănînce acel zero. Dar va putea mînca tot ce îşi doreşte cu milioanele pe care le voi cîştiga. Nu mă gîndesc nici la recordul lui Marciano (n.r. şi-a încheiat cariera cu un record de 49 victorii -0 înfrîngeri. Mayweather are 47-0), mă gîndesc doar la cei 50 de milioane de dolari pe care îi va primi fiecare dintre cei patru copii ai mei”, a declarat Mayweather, conform Daily Mail.

Bursele pentru această partidă sînt de 300 de milioane de dolari, din care cîştigătorul va încasa 200 de milioane de euro.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

UPDATE 28 aprilie, ora 12:00 / Mayweather – Pacquiao. Manny Paquiao a ajuns în Las Vegas pentru lupta de duminică cu Floyd Mayweather. Boxerul din Filipine a venit cu autocarul propriu, alături de staff-ul său şi a fost aşteptat de o mare de oameni la hotelul în care va sta, Mandalay Bay. Prima apariţie publică a celor doi este programată joi. 

paccccc

Mayweather – Pacquiao. Duminică dimineaţă are loc cel mai mare eveniment sportiv din istoria boxului! Este vorba despre meciul Floyd Mayweather – Manny Pacquiao, cel mai aşteptat duel din istoria luptelor în ring.

Partida va avea loc la cel mai important loc din Las Vegas, MGM Grand Garden Arena, care face parte din hotelul MGM Grand. Conform oficialilor care au organizat lupta, acesta este cel mai mare eveniment pe care l-a găzduit Las Vegas-ul.

Sînt aşteptaţi 50.000 de oameni

Mayweather – Pacquiao. MGM Grand este un hotel imens, cu 7000 de camere şi peste 9000 de angajaţi. Patronul lanţului hotelier, Scot Sibella, a declarat la conferinţa de presă susţinută că nu va exista nici o problemă. Iar cea mai mare grijă a lui este să nu se termine niciodată berea, a glumit acesta. A făcut referire la partida de acum 8 ani, dintre Mayweather şi Ricky Hatton, cînd cei 30.000 de fani au terminat toată berea pe care o aveau şi au fost nevoiţi să se orienteze spre altă băutură alcoolică.

Mayweather – Pacquiao. Conform Daily Mail, oficialii hotelului aşteaptă în jur de 50.000 de oameni în acest weekend la MGM Grand. Toate camerele au fost deja vîndute, iar preţurile acestora nu sînt deloc mici. De exemplu, o cameră de lux costă aproximativ 2000 de dolari, iar pentru a face bani, aceştia au făcut pachete. Astfel, cu aproximativ 5000 de dolari fanii pot avea camera asigurată, mesele, dar şi cîteva jocuri de golf sau la cazino.

MGM Grand, cel mai sigur hotel din Las Vegas

Mayweather – Pacquiao. MGM Grand este un hotel aproximtiv nou, dar unul dintre cele mai luxoase. S-a deschis în 1993, iar de atunci şi pînă acum a găzduit unele dintre cele mai importante lupte din istoria boxului. Pe lîngă cele 7000 de camere, aici este şi unul dintre cele mai mari cazinouri din lume. Are peste 2500 de aparate electronice, celebrele păcănele, dar şi aparate de poker video.