Fotbal international

VIDEO. DRAMATIC. Olăroiu a pierdut finala Ligii Campionilor!

Al Ahli Dubai, echipa antrenată de Cosmin Olăroiu, a pierdut finala Ligii Campionilor, după ce a fost învinsă în China, scor 1-0, de Guangzhou Evergrande, campioana Chinei. Singurul gol al...
22.11.2015 | 00:00
VIDEO DRAMATIC Olaroiu a pierdut finala Ligii Campionilor

Al Ahli Dubai, echipa antrenată de Cosmin Olăroiu, a pierdut finala Ligii Campionilor, după ce a fost învinsă în China, scor 1-0, de Guangzhou Evergrande, campioana Chinei. Singurul gol al partidei a fost marcat de Elkeson în minutul 54. Trupa lui Olăroiu a terminat şi meciul retur în 10, la fel cum se întâmplase şi în tur. 

Guangzhou Evergrande – Al Ahli 1-0 (Elkeson 54)

Final de meci! Guangzhou se impune la limită, scor 1-0.

Al-Ahli presează în atac, însă şutul lui Ossama Assaidi nu gaseşte poarta

CE OCAZIE! Echipa lui Olăroiu putea înscrie în minutul 78 însă mingea a trecut puţin pe lîngă!

ELIMINARE la Al Ahli! Salmeen îl calcă pe un adversar şi apoi refuză să iasă de pe teren! Fază incredibilă la Al Ahli: oficialii echipei se chinuie să îl convingă pe jucătorul eliminat să meargă la vestiare.

GOOOL GUANGZHOU EVERGRANDE! Chinezii deschid scorul! 

Prima ocazie a reprizei aparţine tot chinezilor!

A început repriza secundă!

Finalul primei reprize! Scorul după 45 de minute este egal, 0-0.

Schimbare de portari la Guangzhou Evergrande! Zeng s-a accidentat şi a intrat Li.

Cosmin Olăroiu are viaţă grea! Echipa românului este dominată clar de chinezi, care au avut în primele 30 de minute peste patru ocazii.

Prima ocazie de gol apare în minutul 6! Paulinho putea deschide scorul pentru Guangzhou!

A început meciul.

În cîteva minute începe marele meci!

ECHIPELE DE START

guang al ahli

LIVE VIDEO OLĂROIU ÎN FINALA LIGII CAMPIONILOR. Cosmin Olăroiu, antrenorul lui Al Ahli Dubai, joacă sîmbătă, de la ora 14:00, returul finalei Ligii Campionilor, contra campioanei Chinei, Guanghzou Evergrande. Românul este convins că poate să dea lovitura chiar pe terenul chinezilor.

LIVE VIDEO OLĂROIU ÎN FINALA LIGII CAMPIONILOR. “Nu avem de ce să ne temem de presiunea pe care o vor pune suporterii chinezi. Nu ne sperie nimic. Am jucat deja două meciuri în Asia de Vest, împotriva unor echipe foarte iubite, iar asta ne va ajuta în meciul contra lui Guanghzou. Am mai jucat pe stadioane pline în Iran şi la Riyadh. Vă asigur că fanii lui Guanghzou nu vor putea pune presiune pe noi”, a declarat Cosmin Olăroiu.

LIVE VIDEO OLĂROIU ÎN FINALA LIGII CAMPIONILOR. Olăroiu este conştient că echipa sa trebuie să înscrie în China, dar a vorbit în special despre defensiva bună a lui Al Ahli. “În tur, obiectivul nostru a fost să nu luăm gol, chiar dacă ne-ar fi plăcut să marcăm şi să avem un avantaj de apărat în retur. Chiar dacă nu am marcat, este important că nu am lăsat spaţii la poarta noastră. Ne-am făcut deja jumătate din plan şi sîntem conştienţi că acum avem nevoie să înscriem în China”, a mai spus Olăroiu.

LIVE VIDEO OLĂROIU ÎN FINALA LIGII CAMPIONILOR. Portarul echipei lui Olăroiu, Ahmed Mahmoud, este convins că Al Ahli Dubai se va impune în cele din urmă: “Nu putem spune că sîntem mulţumiţi de egalul din tur, noi jucăm fiecare meci la victorie. Dar pînă la urmă considerăm că este important că nu am luat gol acasă. Presiunea este pe rivalii noştri. Mergem fără teamă la Guanghzou. Am jucat deja pe arene mari şi sîntem obişnuiţi cu asemenea meciuri. Guanghzou este o echipă bună, dar sîntem toţi pregătiţi să cîştigăm”.