Fotbal international

VIDEO. Stanciu, capitol închis la Anderlecht? Niciun minut în derby

UPDATE: Anderlecht a dominat meciul cu liderul Club Brugge, dar nu a reuşit să marcheze şi s-a terminat 0-0. Chipciu a jucat până în minutul 87, dar nu a avut nicio sclipire. Stanciu, care în...
06.11.2017 | 00:00
VIDEO Stanciu capitol inchis la Anderlecht Niciun minut in derby
ADVERTISEMENT

UPDATE: Anderlecht a dominat meciul cu liderul Club Brugge, dar nu a reuşit să marcheze şi s-a terminat 0-0. Chipciu a jucat până în minutul 87, dar nu a avut nicio sclipire. Stanciu, care în această săptămână a avut declaraţie dură la adresa antrenorului, a fost lăsat pe banca de rezerve. Campioana en-titre a rămas la nouă puncte în urma celor de la Club Brugge. Echipa Antwerp, antrenată de Ladislau Boloni, a fost învinsă, acasă, cu scorul de 3-1 – vezi aici golurile, de Charleroi. Şi Mircea Rednic a suferit o înfrângere în această etapă, Mouscron fiind întrecută, în deplasare, cu 2-0 – vezi golurile aici, de Beveren.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

ADVERTISEMENT

Anderlecht – Club Brugge LIVE STREAM Pro League Vezi meciul ONLINE. Este meciul de tradiţie al fotbalului din Belgia, în care se află faţă în faţă echipele care au câştigat cele mai multe trofee pe plan intern, cu un plus consistent, evident, pentru gruparea din Bruxelles, care este cea mai galonată din Belgia. Partida vine în contextul în care cei din Brugge îşi permit să se uite de la mare înălţime la marele rival, pentru că sunt lideri după 13 etape, cu 33 de puncte, 11 victorii şi două eşecuri, în timp ce Anderlecht e pe locul 3, dar la nouă puncte în urmă.

Anderlecht – Club Brugge LIVE STREAM Pro League Vezi meciul ONLINE. Ambele echipe au obţinut în ultimele cinci meciuri câte patru victorii şi elementul comun care le leagă este faptul că Genk este echipa care le-a învins în această perioadă de cinci jocuri pe ambele, 1-0 la Bruxelles şi 2-0 acasă cu Brugge. Anderlecht e foarte vulnerabilă acasă, unde a fost măcelărită de PSG şi de Celtic în Champions League şi a cedat de două ori în campionat, 2-3 cu Saint Trond şi 0-1 cu Genk.

ADVERTISEMENT

Anderlecht – Club Brugge LIVE STREAM Pro League Vezi meciul ONLINE. Biletele au fost vândute de o lună

Anderlecht – Club Brugge LIVE STREAM Pro League Vezi meciul ONLINE. Brugge are afară două eşcuri, în afară de Genk fiind învinsă şi de Mircea Rednic, la Mouscron, cu 2-1. Pentru acest meci s-au vândut deja de o lună toate biletele, deci se va disputa cu casa închisă, ceea ce în Belgia este un fenomen rar, probabil doar acest meci de tradiţie şi cel dintre Standard şi Anderlecht îndeplinind acest statut.

Anderlecht – Club Brugge LIVE STREAM Pro League Vezi meciul ONLINE. Din păcate, veştile despre primul unsprezece al campioanei Belgiei nu sunt tocmai plăcute în ceea ce îi priveşte pe români. Nici Alex Chipciu, nici Nicuşor Stanciu nu figurează în posibila echipă de start în presa din Belgia şi foarte probabil aşa va fi, mai ales după disputa dintre Stanciu şi antrenorul Hein Vanhaezebrouck. Cei de la Anderlecht promit victoria, pentru că altfel distanţa faţă de Brugge va creşte prea mult, chiar dacă mai există şi play-off-ul.

ADVERTISEMENT