Fotbal intern

PETROLUL-STEAUA. Doi jucători au fost excluşi din lot înainte de meci

UPDATE. 14.35 Dacian Varga a declarat pentru FANATIK.RO că respectă decizia excluderii sale temporare din lot, anunţată de antrenorul Eusebiu Tudor, dar că nu ştie din ce motiv s-a luat această...
18.10.2015 | 22:10
PETROLULSTEAUA Doi jucatori au fost exclusi din lot inainte de meci
ADVERTISEMENT

UPDATE. 14.35 Dacian Varga a declarat pentru FANATIK.RO că respectă decizia excluderii sale temporare din lot, anunţată de antrenorul Eusebiu Tudor, dar că nu ştie din ce motiv s-a luat această măsură.

Mă antrenez unde mă trimite antrenorul, deşi nu am avut nici un conflict sau nici o problemă cu cineva din conducerea tehnică sau cu o altă persoană din conducerea administrativă. Nu ştiu de ce am fost exclus din lot pentru meciul cu Steaua. Eu mai am contract cu Petrolul pînă la vară şi nu pot să mă transfer sub nici o formă pînă atunci în altă parte”, a spus Varga.

ADVERTISEMENT

LIVE VIDEO PETROLUL-STEAUA! VEZI ONLINE MECIUL AICI!!!

LIVE VIDEO PETROLUL-STEAUA. Cu o zi înaintea partidei, gazonul de pe stadionul “Ilie Oană” arată oribil! Şi asta, din cauza rîmelor, conform dolcesport.

LIVE VIDEO PETROLUL-STEAUA. Este afectată 20 la sută din suprafaţa gazonului şi nu 80 la sută. În mediul umed, aceste rîme se dezvoltă, lucru care nu se întîmplă numai pe o suprafaţă de joc, ci şi în peluzele de acasă sau de la bloc“, a explicat Ovidiu Negulescu, directorul adjunct al SGU Ploieşti.

ADVERTISEMENT

LIVE VIDEO PETROLUL-STEAUA. Eusebiu Tudor a declarat că a renunţat la doi jucători înainte de meciul cu Steaua: “Varga şi Bolboaşă nu fac parte din lotul pentru meciul cu FCSB şi au fost trimişi să se pregătească separat. Nu se antrenează cu prima echipă, este decizia mea, pur şi simplu, nu vreau să comentez mai mult. Au antrenor, au asigurate condiţii”, a spus Tudor despre cei doi jucători care nu mai fac parte din planurile sale cel puţin în următoarea perioadă. Tehnicianul a dorit să dezvăluie însă motivul pentru care l-a pedepsit pe Varga

VIDEO AICI CU IMAGINI DE ULTIMA ORA CU GAZONUL DE PE ILIE OANĂ!

LIVE VIDEO PETROLUL-STEAUA. “Lupii”  nu s-au mai antrenat în ultimele zile pe terenul central, tocmai pentru a-l proteja pentru derby-ul cu Steaua.

ADVERTISEMENT

LIVE VIDEO PETROLUL-STEAUA. Terenul nu ne avantajează nici pe noi, nici pe cei de la Steaua în acest joc, cîştigătoare va fi echipa care se va adapta mai bine la condiţiile de joc, a declarat antrenorul ploieştenilor, Eusebiu Tudor.

––––––––––––––––

LIVE VIDEO PETROLUL-STEAUA. Campioana va juca în prima partidă a returului cu Petrolul Ploieşti, formaţie care este “lanterna roşie” a clasamentului, cu doar trei puncte acumulate, deşi s-a luptat la titlu în sezoanele precedente. 

ADVERTISEMENT

LIVE VIDEO PETROLUL-STEAUA.  Înainte de partida de pe “Ilie Oană”, jucătorii Petrolului au avut parte de o surpriză din partea conducerii. Dan Capră, patronul “lupilor galbeni”, a anunţat că le-a achitat acestora toate restanţele financiare, iar în acest moment sînt cu salariile la zi. După spusele oficialului petrolist, aceşti bani se vor a fi şi un factor motivaţional pentru echipa din Ploieşti în duelul cu Steaua.

LIVE VIDEO PETROLUL-STEAUA. “Am făcut un efort şi am reuşit să plătim salariile jucătorilor. În acest moment jucătorii sînt cu salariile la zi. Acest efort a fost făcut tocmai înaintea meciului cu Steaua pentru că vreau să văd de la jucători o surpriză frumoasă. Le-am plătit şi furnizorilor, şi angajaţilor clubului, şi firmei de pază care ne-a făcut probleme jumătate din bani. Fotbaliştii încă nu ştiu că banii le-a intrat pe card pentru că nu sînt în Ploieşti”, Dan Capră.

LIVE VIDEO PETROLUL-STEAUA. Partida Petrolul – Steaua se va juca duminică, de la ora 20:30 şi va fi transmisă în format LIVETEXT pe FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT