ADVERTISEMENT
Carousel hot news

VIDEO. Poli Iaşi- CFR 0-2. Clujenii continuă parcursul bun în Liga 1

POLI IAŞI- CFR LIVE STREAM LIGA 1. CSM Politehnica Iaşi a primit vizita formaţiei CFR Cluj, în etapa a 4-a din sezonul 2017-2018 din Liga 1, iar clujenii lui Dan Petrescu au obţinut cele trei...
Autori: Alex Bradescu, Iuliana Spirache | 05.08.2017 | 22:13
VIDEO. Poli Iaşi- CFR 0-2. Clujenii continuă parcursul bun în Liga 1

POLI IAŞI- CFR LIVE STREAM LIGA 1. CSM Politehnica Iaşi a primit vizita formaţiei CFR Cluj, în etapa a 4-a din sezonul 2017-2018 din Liga 1, iar clujenii lui Dan Petrescu au obţinut cele trei puncte puse în joc. 

ADVERTISEMENT

Pentru CFR Cluj au înscris Culio şi Ovidiu Hoban.

SURSĂ VIDEO

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real 

Dan Petrescu trebuie să menţină seria excelentă a lui CFR Cluj din acest debut de sezon şi pentru asta are nevoie de victorie pe terenul celor de la Iaşi. Până acum, ardelenii au pierdut puncte în etapele care s-au disputat în Liga 1 doar în Moldova, la Botoşani, în prima rundă.

POLI IAŞI- CFR LIVE STREAM LIGA 1. Chiar Botoşaniul este rivala CFR-ului la titlul de “echipa debutului de sezon”, după ce aceasta s-a instalat pe primul loc în urma victoriei de pe terenul celor de la Voluntari.  “CSM Iaşi este o echipă cu mulţi jucători noi, la fel ca şi CFR Cluj. Au jucători destul de buni, pe care i-am urmărit foarte atent la primele trei meciuri. Sunt într-o formă foarte bună. Am am văzut stilul lor de joc, este unul ofensiv, încearcă să marcheze şi cu siguranţă vor juca victorie”, a spus Dan Petrescu despre partidă. 

ADVERTISEMENT

POLI IAŞI- CFR LIVE STREAM LIGA 1. Dan Petrescu afirmă că şi pentru el debutul de sezon a fost unul surprinzător, mai ales că lotul a fost completat destul de târziu. “Nu mă aşteptam ca după 3 etape să avem 7 puncte, ţinând cont de problemele care au fost şi lotul care s-a făcut aşa de târziu. Programul a fost foarte greu. Cu puţină şansă puteam să câştigăm şi la Botoşani. Acum trebuie să fim realişti, avem ce merităm, iar la jocul următor trebuie să arătăm consistenţă şi caracter. Fără să ai rezultate la rând, nu poţi emite pretenţii la play-off”, a fost delclaraţia lui Petrescu.  

POLI IAŞI- CFR LIVE STREAM LIGA 1. Ieşenii tocmai au reuşit o victorie la Chiajna, obţinută printr-un autogol, însă semnele de întrebare sunt pe tema financiară, mai ales după discuţiile apărute în ultima săptămână. A apărut ştirea că oficialii ieşeni au trebuit să plătească singuri cantonamentul din vară, deşi echipa fusese preluată de un consorţiu din Republica Moldova, iar patronii le garantaseră că acesta va fi gratis.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!