Fotbal international

VIDEO. ”Luce” acuză dur arbitrajul: ”Vreau să fim respectaţi!”

UPDATE / Mircea Lucescu a acuzat arbitrajul la finalul partidei pierdute cu Real Madrid....
16.09.2015 | 11:03
VIDEO Luce acuza dur arbitrajul Vreau sa fim respectati

UPDATE / Mircea Lucescu a acuzat arbitrajul la finalul partidei pierdute cu Real Madrid.

“Trebuie să vorbesc doar de primele 30 de minute despre această partidă. În rest, nu am ce să zic. Din acel moment, după gafa portarului, totul s-a schimbat. Am dominat destul de categoric primele 30 de minute, pînă cînd a greşit Piatov. Din acel moment, a urmat eliminarea lui Stepanenko. Am spus şi eu un singur lucru ieri, că îmi doresc să fim respectaţi. Întotdeauna am păţit aşa. Şi cu Manchester United, şi cu Bayern, cu toată lumea. Există două maniere de arbitraj. Pentru noi, cei mici, cartonaş roşu, restul, îi ceartă şi le spune să nu mai facă. Nu a fost de ajuns un roşu, le-a dat şi două penalty-uri”, a spus Mircea Lucescu la conferinţa de presă.

“Publicul a provocat al doilea penalty. Nu e normal ce a făcut arbitrul. După aia, era mult mai uşor de jucat pentru Real Madrid. Nu aş fi vrut să fac aceste comentarii. Real este o mare echipă, cu jucători geniali, însă noi la început chiar am reuşit să îi ţinem în şah. Am avut probleme şi cu Barcelona, cînd arbitrul a decis meciul. Am dat mingea afară, nu ne-au dat mingea, au dat gol, mereu arbitrii în Europa ţin cu echipele mari”, a declarat Mircea Lucescu la conferinţa de presă.

********************************************************************

Mircea Lucescu a început noul sezon de Liga Campionilor cu o înfrîngere, pe Santiago Bernabeu, scor 0-4 cu Real Madrid. Cristiano Ronaldo a reuşit un hattrick, însă meciul s-a rupt la 1-0, cînd arbitrul l-a eliminat pe Stepanenko şi a acordat uşor un penalty pentru spanioli.

REZUMAT

Real Madrid – Şahtar 4-0 (Benzema 30, Ronaldo 55 pen, 63 pen, 81) VEZI VIDEO

Final de meci! Real Madrid s-a impus cu 4-0!

Min. 81: GOOOOL REAL MADRID! Cristiano Ronaldo face hattrick-ul!

Min. 63: GOOOL REAL MADRID! Ronaldo face dubla dintr-un nou penalty!

Min. 55: GOOOL REAL MADRID! Ronaldo dublează avantajul spaniolilor din penalty

Min. 50: Şahtar rămîne în 10 după eliminarea lui Stepanenko!

Pauză!

Min. 31: Schimbare la Real Madrid: intră Kovacic în locul accidentatului Bale.

Min 30: Gol Benzema după greşeala lui Piatov

Min. 8: Ocazie imensă de gol pentru gazde! Benzema trimite peste poarta goală din 6 metri!

A început meciul!

VIDEO VEZI TOATE GOLURILE SERII ÎN LIGA CAMPIONILOR AICI

LIVE VIDEO REAL MADRID-SAHTIOR. UPDATE / Echipele de start:

real sahtar

LIVE VIDEO REAL MADRID-SAHTIOR. UPDATE / Mircea Lucescu a fost curajos la conferinţa de presă dinaintea partidei cu Real Madrid.

LIVE VIDEO REAL MADRID-SAHTIOR. “Real Madrid este un super club, cu o organizare de top. Nu e ideal să începem contra unei echipe ca ea. Real şi PSG au un avantaj, pentru că încep campania pe teren propriu. Rafa Benitez e un strateg excelent şi are un sistem tactic bazat pe un joc consistent”, a declarat Mircea Lucescu.

LIVE VIDEO REAL MADRID-SAHTIOR. “Vrem să arătăm că putem să jucăm la un nivel înalt şi vrem să demonstrăm lumii întregi că sîntem cea mai bună echipă din Europa de Est. Echipa noastră este puternică şi am mare încredere în jucătorii mei. Vreau să fim respectaţi”, a adăugat tehnicianul român.

***************************************************************************

LIVE VIDEO REAL MADRID-SAHTIOR. Începe un nou sezon de Liga Campionilor, iar toţi ochii românilor sînt pe grupa A, din care face parte Şahtar-ul lui Mircea Lucescu. O grupă imposibilă pentru român, alături de PSG, Real Madrid şi Malmo. Primul meci în acest sezon de Ligă pentru Şahtar este cu Real Madrid, pe Santiago Bernabeu. Partida va putea fi urmărită în format LIVETEXT pe FANATIK.RO.

LIVE VIDEO REAL MADRID-SAHTIOR. A dat gol pe Bernabeu

LIVE VIDEO REAL MADRID-SAHTIOR. Mircea Lucescu a mai întîlnit Realul, însă ca jucător. Se întîmpla acum 40 de ani, cînd evolua la Dinamo Bucureşti, iar alb-roşii au căzut cu Real în Cupa Campionilor. În tur, pe Santiago Bernabeu, pe 17 septembrie 1975, galacticii se impuneau cu 4-1, iar singurul gol al românilor era marcat de Mircea Lucescu. În retur, Dinamo s-a impus cu 1-0, însă Real Madrid s-a calificat, după 4-2 la general.

Aşteptarea a luat sfîrşit! AZI începe Liga Campionilor! TOTUL despre noul sezon

LIVE VIDEO REAL MADRID-SAHTIOR. Întrebat la conferinţa de presă dinaintea partidei dacă îşi mai aminteşte ceva din acel meci, Il Luce a spus că nu se compară situaţia: “Atunci, Realul avea foarte mulţi jucători buni. Jucători spanioli geniali, precum Santilliana sau Migue Angel. Acum s-a schimbat, pentru că fotbalul a devenit mai echilibrat”

LIVE VIDEO REAL MADRID-SAHTIOR. VEZI GOLUL MARCAT DE MIRCEA LUCESCU PE SANTIAGO BERNABEU (MIN. 1:40)

Lăudat de Rafa Benitez

LIVE VIDEO REAL MADRID-SAHTIOR. Rafa Benitez, antrenorul lui Real Madrid, a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Mircea Lucescu înaintea duelului cu Şahtar din Liga Campionilor.

Ofertă din Bundesliga pentru cel mai bun jucător din Liga 1!

LIVE VIDEO REAL MADRID-SAHTIOR. “Şahtar este o echipă mare cu un antrenor foarte experimentat care scoate întotdeauna ce e mai bun de la jucătorii săi. Au fotbalişti cu abilităţi, de calitate, care au viteză şi dacă nu sîntem concentraţi şi nu luăm jocul foarte serios, cum ar trebui, vom avea probleme”, a spus Rafa Benitez.

Nu a iubit niciodată Real Madrid

LIVE VIDEO REAL MADRID-SAHTIOR. Se ştie faptul că Mircea Lucescu este un mare fan al Barcelonei, lucru pe care l-a şi declarat în nenumărate rînduri. Mai mult, în 2011, înaintea unui El Clasico, Lucescu a făcut o declaraţie foarte directă cînd a fost întrebată cu cine ţine în marele meci al Spaniei.

Corneliu Vadim Tudor: O viaţă între literatură şi politică

LIVE VIDEO REAL MADRID-SAHTIOR. Tehnicianul lui Sahtar Doneţk spunea că ţine cu Barcelona, pentru că iubeşte fotbalul! “Iubesc fotbalul, aşa că nu pot să ţin cu Real Madrid. Îi voi ţine pumnii Barcelonei”, a spus Mircea Lucescu în cadrul unei conferinţe de presă.

“Lucescu, românul îndrăgostit de Brazilia”

Spaniolii de la AS i-au făcut un portret antrenorului român, care are un titlu pe măsură: „Mircea Lucescu: un român care e îndrăgostit de Brazilia”. Ibericii se referă la faptul că Il Luce a adus nu mai puţin de 25 de jucători din Brazilia în Ucraina, la Şahtar, în ultimii 11 ani.

Galerie FOTO! O vedetă, surprinsă FĂRĂ LENJERIE la TV! S-a văzut TOT!

LIVE VIDEO REAL MADRID-SAHTIOR. „Nimic nu e exagerat în această descriere, Şahtior are 9 jucători născuţi în această ţară, asta după ce în vară i-a vîndut pe Douglas Costa, Luiz Adriano, Fernando şi Ilsinho. Sosirea în 2004 a românului la Doneţk a marcat un punct de cotitură în politica de transferuri a lui Rinat Ahmetov, care pînă atunci era concentrat doar pe jucători ucraineni. Lucescu e pasionat de Brazilia”.

Mircea Lucescu a povestit şi cum a descoperit Brazilia şi cum s-a îndrăgostit de această ţară: „Am petrecut o lună acolo. Am traversat ţara de la Sud la Nord, de la Porto Alegre la Fortaleza şi a fost o experienţă uimitoare. Vă puteţi imagina cum m-am simţit? Am venit dintr-o ţară socialistă într-o lume pe care o ştiam doar de pe hartă. Am descoperit esenţa Braziliei: fotbal, samba, plajă şi sex. Am înţeles că pentru ei e suficient pentru a fi fericiţi”, a zis antreonorul într-un interviu pentru France Football.

ECHIPELE PROBABILE:

Real Madrid (4-2-3-1): Navas – Carvajal, Pepe, Ramos, Marcelo – Casemiro, Modrici – Isco, Bale, Ronaldo – Benzema
Antrenor: Rafa Benitez
Şahtar (4-4-2): Piatov – Kucher, Stepanenko, Fred, Teixeira – Kobin, Marlos, Taison, Azevedo – Gladki, Rakitski
Antrenor: Mircea Lucescu