Fotbal intern

VIDEO. Surpriza în VESTIAR pentru tricolori! “Ce TARE E!”

LIVE VIDEO ROMANIA-FINLANDA. UPDATE: ORA 19:00 / Echipa naţională a ajuns la stadion şi a avut parte de o surpriză în vestiar! Zeci de mii de fotografii ale fanilor care s-au înscris pe site-ul...
08.10.2015 | 23:25
VIDEO Surpriza in VESTIAR pentru tricolori Ce TARE E
ADVERTISEMENT

LIVE VIDEO ROMANIA-FINLANDA. UPDATE: ORA 19:00 / Echipa naţională a ajuns la stadion şi a avut parte de o surpriză în vestiar! Zeci de mii de fotografii ale fanilor care s-au înscris pe site-ul FRF au fost tapetate pe pereţii vestiarelor şi au stîrnit emoţia tricolorior, sub mottoul “Toată România e cu voi!”! “Vai, ce tare e!”, a fost reacţia instinctivă a lui Keşeru!

VEZI VIDEO CU MOMENTUL AICI

LIVE VIDEO ROMANIA-FINLANDA. UPDATE: ORA 19:00 / Porţile Arenei Naţionale s-au deschis, dar suporterii nu pot intra pentru că sistemul de turnicheţi s-au blocat! Mii de oameni sînt blocaţi la intrările de acces!

ADVERTISEMENT

LIVE VIDEO ROMANIA-FINLANDA VEZI MECIUL ONLINE AICI!!!

LIVE VIDEO ROMANIA-FINLANDA. UPDATE: ORA 12:00 / Puiu Iordănescu şi-a scos joi dimineaţă tricolorii la o plimbare în mall, înaintea partidei cu Finlanda. Jucătorii au 2 ore program de voie, pentru a se relaxa înaintea jocului care ne poate califica la Euro înaintea ultimei partide, cu Feroe, din preliminarii!

––––––––––––––

GALERIE FOTO PENTRU ISTORIE!!! 50.000 DE FANI AU FACUT MEGA SHOW PE ARENA NATIONALA!!! IMAGINILE UNEI CALIFICARI!!!!

LIVE VIDEO ROMANIA-FINLANDA. UPDATE: ORA 22:10 / Federaţia Română de Fotbal a anunţat miercuri seară că s-a închis vînzarea biletelor pentru partida România-Finlanda. Iată comunicatul oficial al FRF:

ADVERTISEMENT

Federaţia Română de Fotbal mulţumeşte suporterilor pentru modul exemplar în care au înţeles să susţină tricolorii, din tribunele Arenei Naţionale, cu ocazia unei partide esenţiale pentru calificarea la Euro 2016

LIVE VIDEO ROMANIA-FINLANDA. La puţin peste 24 de ore de la punerea lor în vînzare, biletele pentru partida România-Finlanda de joi, 8 octombrie, s-au epuizat! Zeci de mii de fani şi-au manifestat remarcabil ataşamentul faţă de Echipa Naţională şi au achiziţionat, în timp record, bilete.

ADVERTISEMENT

Fie online, în varianta e-ticket (print-at-home), fie de la casele Arenei Naţionale şi din cele peste 500 de magazine din ţară ale reţelelor Immedio şi Germanos. Sute de români au aşteptat nerăbdători să cumpere bilet chiar şi noaptea trecută, la punctul de vînzare cu program non-stop din Bd. Basarabia!

LIVE VIDEO ROMANIA-FINLANDA. Pentru cei aproape 10.000 de fani care au achiziţionat bilete virtuale înaintea deciziei UEFA privind România-Finlanda există tot atâtea bilete reale rezervate, pe care le pot obţine în mod gratuit! Termenul limită de preschimbare este joi, 8 octombrie 2015, ora 11:00.

ADVERTISEMENT

Biletele care nu vor fi confirmate de deţinătorii tichetelor virtuale vor fi repuse în vînzare, mîine, începînd cu ora 14, la casa de bilete din Bd. Basarabia, Arena Naţională, pînă la ora meciului.

Hai România!

––––––––––

LIVE VIDEO ROMANIA-FINLANDA. UPDATE 17:50 / Suporterii echipei naţionale au luat cu asalt casele de bilete de la Arena Naţională. Astfel, în acest moment, cu 2 zile înainte de meciul România-Finlanda, mai sînt disponibile doar 3.000 de bilete, atît online, cît şi la case.

LIVE VIDEO ROMANIA-FINLANDA. Deşi s-a anunţat că suporterii îşi pot schimba biletele virtuale în bilete reale, gratuit, pînă la ora 11:00, FRF a prelungit programul pînă mîine, 8 octombrie, la ora 11:00

……………….

LIVE VIDEO ROMANIA-FINLANDA. Este o certitudine! Apelul făcut de jucătorii şi antrenorii echipei naţionale către microbişti, a dat rezultate! Peste 30.000 de români şi-au cumpărat un bilet pentru meciul cu Finlanda, partida care poate asigura, matematic, calificarea României la EURO 2016 din Franţa!

LIVE VIDEO ROMANIA-FINLANDA. Vestea că echipa naţională va juca cu spectatori meciul cu Finlanda i-a făcut pe români să ia marţi cu asalt casele de bilete ale Arenei Naţionale.

LIVE VIDEO ROMANIA-FINLANDA. Fanii echipei naţionale s-au prezentat la casele stadionului înainte cu o oră de începerea programului de vînzare şi au format cozi lungi de peste 20 de metri. Biletele pot fi achiziţionate şi online, dar şi de la 500 de puncte de vînzare ale partenerilor FRF.

LIVE VIDEO ROMANIA-FINLANDA. CLICK PE SĂGEŢI PENTRU A VIZUALIZA IMAGINILE

LIVE VIDEO ROMANIA-FINLANDA. Pasiunea fanilor a întrecut orice limite pe măsură ce orele treceau, la casele de bilete fiind coadă şi după orele 23:00. Şi asta n-a fost tot: cum suporterii continuau să vină, vînzătorii au fost nevoiţi să stea pînă după 12:30 noaptea la locul de muncă!

LIVE VIDEO ROMANIA-FINLANDA. Răzvan Burleanu a anunţat într-o conferinţă de presă organizată marţi dimineaţă că preţul unic al biletelor este de 20 de lei.

ADVERTISEMENT
Tags: