LIVE VIDEO ROM NIA-GRECIA. Vezi aici meciul de calificare!

LIVE VIDEO ROM NIA-GRECIA. Dacă etapa a şaptea din grupa F nu a oferit prea multe surprize, meciul cu Grecia, de pe Naţional Arena, poate consfinţi calificarea României la EURO 2016, din Franţa....
07.09.2015 | 17:00
LIVE VIDEO ROM NIAGRECIA Vezi aici meciul de calificare

LIVE VIDEO ROM NIA-GRECIA. Dacă etapa a şaptea din grupa F nu a oferit prea multe surprize, meciul cu Grecia, de pe Naţional Arena, poate consfinţi calificarea României la EURO 2016, din Franţa. Mai ales că Irlanda de Nord, actualul lider al grupei după deplasarea cîştigată din Feroe, are meci cu Ungaria. 

LIVE VIDEO! VEZI AICI MECIUL ROM NIA-GRECIA!

VEZI AICI DESFĂŞURAREA LIVETEXT A PARTIDEI ROM NIA-GRECIA!

LIVE VIDEO ROM NIA-GRECIA. Partida de azi pare să ofere cel mai oportun momentul pentru Iordănescu & co. ca România să participe, după o pauză de opt ani. Mai ales că naţionala elenă se află, surprinzător înaintea startului, pe ultimul loc, cu doar două puncte obţinute, iar forma slabă ne oferă încredere maximă. Cele mai pesimiste calcule arată că, în condiţiile în care Ungaria termină en-fanfare aceste preliminarii, României îi sînt suficiente patru puncte pentru o calificare la barajul pentru Euro 2016.

LIVE VIDEO ROMANIA-GRECIA. Şanse mari de calificare directă

LIVE VIDEO ROM NIA-GRECIA. Egalul cu Ungaria ne-a asigurat cel puţin locul de baraj, fiind la 8 puncte de locul 4, cu trei meciuri înainte, deci un egal cu Grecia ne asigură matematic locul trei. În cazul unei victorii în faţa elenilor, diferenţa faţă de locul 4 urmînd să rămînă de minimum 8 puncte şi doar 6 în joc.

sdadadadsa

LIVE VIDEO ROM NIA-GRECIA. Pentru un loc pe primele două poziţii, calculele sînt puţin mai complicate. Astfel, în runda numărul 8, meciul dintre Finlanda şi Insulele Feroe nu ne interesează, toţi ochii fiind pe duelul Irlanda de Nord – Ungaria. În cazul în care britanicii iau 3 puncte şi România bate Grecia pe teren propriu, tricolorii sînt ca şi calificaţi la EURO direct, deoarecere diferenţa de puncte dintre România şi Ungaria va fi de 6 puncte cu două etape înainte de final, în condiţiile în care noi avem meciuri uşoare, cu Finlanda şi Insulele Feroe.

LIVE VIDEO ROMANIA-GRECIA. Cum mai poate rata calificarea directă

LIVE VIDEO ROM NIA-GRECIA. Deşi România este neînvinsă în grupă, poate rata calificarea directă la EURO 2016. Astfel, în cazul în care Grecia îşi revine şi cîştigă pe Arena Naţională, plus o victorie a Ungariei, ar face ca românii şi ungurii să fie la egalitate de puncte, cîte 15, iar maghiarii ar fi în avantaj, pentru că au făcut egal cu goluri la noi acasă. Apoi, totul va depinde de ultimele două meciuri, unde România mai joacă împotriva Finlandei şi celor din Feroe.

LIVE VIDEO ROMANIA-GRECIA. Cum se împart echipele la baraj

LIVE VIDEO ROM NIA-GRECIA. Locul trei nu este foarte confortabil, mai ales că sînt şanse mari ca la baraj să ajungă naţionale puternice, precum Olanda sau Portugalia.

LIVE VIDEO ROM NIA-GRECIA. Tragerea la sorţi pentru play-off va avea loc la Nyon, pe 18 octombrie. Aici, cele 8 echipe vor fi împărţite în două grupe valorice, bazate pe coeficientul de ţară al naţionalelor. Fiecare echipă cap de serie va juca cu un outsider, iar prima echipă trasă va juca pe teren propriu.

CLASAMENT

irlandaa

 

REZULTATE ETAPA 7

Insulele Feroe – Irlanda de Nord 1-3

Ungaria – România 0-0

Grecia – Finlanda 0-1

Tags: