Sporturi

Serbia – România, derby în Liga Naţiunilor pentru tricolorii lui Cosmin Contra!

10.09.2018 | 20:40
Serbia  Romania derby in Liga Natiunilor pentru tricolorii lui Cosmin Contra

Serbia – România, reprezintă a doua partidă jucată de tricolorii lui Cosmin Contra în Liga Naţiunilor. Partida se joacă luni, de la ora 21.45 şi este transmisă în exclusivitate de Pro TV. Primul joc a însemnat o remiză pe propriul teren, în compania Muntenegrului, scor 0-0, într-o partidă în care Chiricheş şi Pintilii au ieşit de pe teren accidentaţi. Toate fazele importante le puteți vedea pe FANATIK.RO.

Sunt probleme serioase pentru Contra care este nevoit să înlocuiască din mers. Astfel, locul lui Chiricheș în centrul apărării va fi luat mai mult ca sigur de jucătorul FCSB-ului, Mihai Bălașa, în timp ce Răzvan Marin, suspendat pentru meciul cu Muntenegru, va intra în linia mediană alături de Nicolae Stanciu. Nu se termină aici schimbările – Keșeru și Maxim, surprizele selecționerului din meciul cu Muntenegru, vor lăsa şi ei locurile lui Constantin Budescu și George Țucudean. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

Serbia - România, derby în Liga Naţiunilor pentru tricolorii lui Cosmin Contra! Fotbalistii romani la startul meciului de fotbal dintre Romania si Muntenegru, din cadrul Ligii Natiunilor, desfasurat pe Stadionul Ilie Oana din Ploiesti, vineri 7 septembrie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Serbia – România, reprezintă a doua partidă jucată de tricolorii lui Cosmin Contra în Liga Naţiunilor. Partida se joacă luni, de la ora 21.45 şi este transmisă în exclusivitate de Pro TV.

Live Video Serbia – România, online pe Pro TV

Serbia – România are un obiectiv clar pentru ambele formaţii care privesc către Campionatul European. Mai mult de atât, tricolorii ar putea chiar să joace în faţa propriilor suporteri dacă se califică după ce Bucureştiul a primit de la UEFA şansa de a găzdui patru jocuri la turneul final din 2020. Astfel, în funcție de rezultatele obținute în Liga Națiunilor, România poate intra într-o urnă mai bună la tragerea la sorți pentru preliminariile EURO 2020. În plus, dacă nu se califică din preliminariile clasice la EURO 2020, “tricolorii” mai pot avea o șansă la play-off, dar trebuie mai întâi să termine măcar pe locul 2 în Liga Națiunilor, dintr-o grupă cu Serbia, Muntenegru și Lituania. biletul zilei fotbal

Când se joacă Serbia – România, Live Stream la TV Online

Serbia – România se dispută în exclusivitate la PRO TV, luni, de la ora 21.45. Tricolorii au debutat în Liga Naţiunilor cu o remiză albă, în faţa selecţionatei din Muntenegru, la Ploieşti. Începutul meciului a fost unul foarte slab pentru elevii lui Cosmin Contra, care au fost iertaţi de penalty de către centralul Ivan Kruzliak, după ce Cristi Săpunaru l-a faultat în suprafaţa de pedeapsă pe Boljevic în miunutul 8, însă “fluieraşul” din Slovacia a lăsat jocul sp continue în ciuda protestelor jucătorilor din Muntenegru.

Cosmin Contra a încercat să dinamizeze jocul prin introducerea lui Constantin Budescu în locul lui Alexandru Mitriţă, însă jucătorul lui Al Shabab a fost absent din jocul naţionalei. În minutul 72, pe când “Guriţă” trimisese jucători de profil ofensiv la încălzire, conştient fiind că trebuie să forţeze, Mihai Pintilii nu a mai putut să continue din cauza unor dureri musculare şi Contra îl introducea pe fostul dinamovist Paul Anton.

Din minutul 77, cei din Muntenegru au juca în inferioritate numerică, după ce Mugosa l-a faultat pe Mihai Bălaşa şi a primit al doilea cartonaş galben, însă nici aşa România nu a reuşit să înscrie şi începe Liga Naţiunilor cu o remiză albă.

Serbia - România, derby în Liga Naţiunilor pentru tricolorii lui Cosmin Contra! Fotbalistii romani Constantin Budecsu,Mihai Balasa, Cristian Sapunaru si Ciprian Tatarusanu parasesc tristi terenul dupa meciul de fotbal dintre Romania si Muntenegru, din cadrul Ligii Natiunilor, desfasurat pe Stadionul Ilie Oana din Ploiesti, vineri 7 septembrie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Serbia – România, reprezintă a doua partidă jucată de tricolorii lui Cosmin Contra în Liga Naţiunilor. Partida se joacă luni, de la ora 21.45 şi este transmisă în exclusivitate de Pro TV.

Echipele probabile Serbia – România. Ce probleme au Kristajici şi Contra

România:

Tătărușanu – Benzar, Săpunaru, Bălașa, Bancu – R. Marin, Anton – Chipciu, Stanciu, Mitriță – Țucudean
Serbia: Dmitrovic – Rukavina, Milenkovic, Veljkovic, Rodic – Maksimovic, Matic, Zivkovic, Tadic, Kostic – Mitrovic

Serbia – România, etapa 2, Liga Națiunilor – cote și ponturi la pariuri

Rezultat final

Serbia –  cotă 1.60
Egal – cotă 3.75
România – cotă 6.50
Total goluri
peste 2,5 goluri –2.20
sub 2,5 goluri – 1.60
Înscriu ambele echipe
Da (GG) – cotă 1.80
Nu (NG) – cotă 1.40