Fotbal international

VIDEO SERIE A. Cinci echipe cu punctaj maxim după 2 etape. Nouă minute de prelungire la Milan-Cagliari!

UPDATE. Primul cap de afiş al sezonului a fost AS Roma - Inter, meci adjudecat de oaspeţi cu o revenire extraordinară. Cinci echipe cu punctaj maxim după primele două etape. Runda s-a terminat...
27.08.2017 | 21:50
VIDEO SERIE A Cinci echipe cu punctaj maxim dupa 2 etape Noua minute de prelungire la MilanCagliari
ADVERTISEMENT

UPDATE. Primul cap de afiş al sezonului a fost AS Roma – Inter, meci adjudecat de oaspeţi cu o revenire extraordinară. Cinci echipe cu punctaj maxim după primele două etape. Runda s-a terminat pe San Siro, unde meciul Milan – Cagliari a fost prelungit cu 9 minute!

VIDEO MILAN – CAGLIARI

VIDEO NAPOLI – ATALANTA

VIDEO GENOA – JUVENTUS

VIDEO ROMA – INTER

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Scroll pe aplicaţie pentru a vedea toate meciurile de azi.

ADVERTISEMENT

UPDATE: Juventus a câştigat cu 4-2 la Genova, dar la capătul unui meci început foarte prost de campioni, care după nici 10 minute erau conduşi cu 2-0! Însă, spre deosebire de sezonul trecut, Juventus a reuşit să egaleze până la pauză, iar în a doua repriză a făcut legea, marcând alte două goluri.

SERIE A LIVE STREAM. Etapa a 2-a din Serie A aduce deja la rampă primul meci mare al sezonului, între două echipe care vor să aibă în acest sezon un cuvânt greu de spus. Este vorba de AS Roma şi Inter, partida urmând a se juca pe terenul primei formaţii, pe Olimpico, sâmbătă seară, începând cu ora 21:45.

ADVERTISEMENT

Ambele echipe au făcut achiziţii importante în special în compartimentul median, având mult mai multă stabilitate. Roma pleacă din start cu un dezavantaj destul de mare, faptul că noul antrenor al milanezilor este nimeni altul decât Luciano Spalletti, adică fostul tehnician din sezonul anterior al lui Dzeko şi compania şi acesta cunoaşte bine cam tot ce trebuie despre jucătorii echipei din capitala Italiei.
SERIE A LIVE STREAM.  Campioana Juventus se deplasează la Genova, locul unde sezonul trecut a suferit o înfrângere clară şi neaşteptată cu scorul de 3-1 în faţa celor de la Genoa. Atunci Grifonul genovez a avut în fiul lui Diego Simeone omul cheie, cu două goluri, dar Simeone junior nu mai este în lotul roş-albaştrilor, el semnând în urmă cu câteva zile cu Fiorentina. Juventus trage de portughezul Andre Gomes de la Barcelona, dar deocamdată cele două cluburi nu au căzut la acord pentru valoarea transferului.

Live video Serie A. Hagi şi Chiricheş vor sta pe bancă

SERIE A LIVE STREAM. Tot sâmbătă nou promovata Benevento, la care George Puşcaş e anunţat titular, va încerca prima victorie din istorie în primul eşalon, în compania lui Bologna. SPAL Ferrara, care a reuşit un transfer deosebit, prin aducerea vârfului Marco Borriello de la Cagliari, 15 goluri sezonul trecut, va încerca şi ea prima victorie în faţa lui Udinese, în timp ce Hellas Verona, a treia nou sosită, va juca în compania lui Crotone, la care vestea bună este prezenţa în primul unsprezece a lui Adrian Stoian.

ADVERTISEMENT

SERIE A LIVE STREAM. AC Milan îşi pune, în mod normal, doar problema numărului de goluri acasă cu Cagliari, având acum un lot fabulos la dispoziţie, după ce a semnat şi vârful Nikola Kalinic de la Fiorentina. Fiorentina are misiunea grea acasă, cu Sampdoria, iar Ianis Hagi, cum ne-am obişnuit, are rezervat un loc pe bancă. Napoli – Atalanta este alt meci interesant, care promite multe goluri, poate şi de o parte şi de alta. Vlad Chiricheş va lua loc pe bancă.