Sporturi

LIVE VIDEO Simona Halep – Ajla Tomljanovic TV ONLINE DigiSport 2. Debutul la Cincinnati

16.08.2018 | 00:00
LIVE VIDEO Simona Halep  Ajla Tomljanovic TV ONLINE DigiSport 2 Debutul la Cincinnati
ADVERTISEMENT

LIVE VIDEO Simona Halep – Ajla Tomljanovic TV ONLINE DigiSport 2. După titlul obținut la Montreal, Simona Halep debutează în această seară în SUA, la Cincinnati. O va înfrunta pe Ajla Tomljanovic, din Australia, locul 48 în clasamentul WTA. Este primul meci direct între cele două, dar românca pornește ca mare favorită. Ba chiar mai mult, specialiştii aşteaptă o victorie în minimum de seturi a liderului mondial.

VEZI AICI LIVE VIDEO Simona Halep – Ajla Tomljanovic TV ONLINE DigiSport 2

LIVE VIDEO Simona Halep – Ajla Tomljanovic TV ONLINE DigiSport 2. Tomljanovic a obţinut calificarea în turul 2 la Cincinnati după ce a trecut în trei seturi de Irina Begu. Câştigătoarea dintre cele două o va înfrunta în următoarea rundă pe Ashleigh Barty, tot din Australia. Halep şi Barty s-au înfruntat şi la Montreal, în semifinale, iar românca s-a impus fără probleme. Pentru accederea în turul 3, Barty a trecut de Kaia Kanepi.

ADVERTISEMENT

La ce oră se joacă Simona Halep – Ajla Tomljanovic LIVE VIDEO

LIVE VIDEO Simona Halep – Ajla Tomljanovic TV ONLINE DigiSport 2. Partida dintre Simona Halep şi Ajla Tomljanovic a fost programată miercuri, de la ora 19:00 a în Ohio. Este primul joc al sesiunii de seară pe terenul central, astfel că riscul ca ora de start să fie amânată din cauza altor partide este inexistent. Astfel meciul va începe de la ora 2:00, joi dimineaţă, a României.

Simona Halep – Ajla Tomljanovic LIVE STREAM turul 2 WTA Cincinnati 2018

Simona Halep are de apărat 585 de puncte de la ediţia de anul trecut a turneului de la Cincinnati, când a jucat finala, fiind învinsă categoric de Garbine Muguruza. Iberica a fost deja eliminată, în turul 2, de Lesia Tsurenko. Liderul mondial nu are prea mare presiune în lupta din clasamentul WTA. Avansul de 1926 de puncte pe care românca îl are la startul acestei săptămâni îi asigură prima poziţie indiferent de rezultatele din acest turneu. Românca va rămâne pe primul loc cel puţin până la finalul US Open.

ADVERTISEMENT

Simona Halep – Ajla Tomljanovic LIVE TEXT. Când joacă Halep

Simona Halep a avut o săptămână complicată la Montreal, cu nu mai puţin de patru meciuri în 48 de ore înaintea finalei pe care a câştigat-o cu Sloane Stephens. După trei zile de pauză, Simona vine la Cincinnati şi se pregăteşte de o nouă serie grea de meciuri. Specialiştii o văd pe Halep calificată până în semifinale în Ohio şi eliminată de Angelique Kerber. Cert este că românca speră să obţină calificarea şi să joace un meci pe zi. Şi, foarte important, să nu mai fie încurcată de ploaie, care i-a dat peste cap programul la Montreal.

LIVE VIDEO Simona Halep - Ajla Tomljanovic TV ONLINE DigiSport 2
La Montreal, Simona Halep a atins cel mai bun nivel de tenis al său, fapt remarcat chiar de liderul mondial

LIVE VIDEO Simona Halep – Ajla Tomljanovic TV ONLINE DigiSport 2

Partida dintre Simona Halep şi Ajla Tomljanovic va fi transmisă de Digi Sport 2, de la ora 02:00. Pentru liderul mondial, performanţele de la Montreal au mai adus o veste foarte importantă. Simona Halep este prima jucătoare calificată la Turneul Campioanelor 2018, ultima ediţie care se va desfăşura la Singapore. Din 2019, ultima competiţie a sezonului se va muta la Shenzhen. În clasamentul Race to Singapore, în care se contabilizează doar rezultatele din 2018, Simona Halep are 6315 puncte şi este lider autoritar.

ADVERTISEMENT