Sporturi

LIVE VIDEO Simona Halep – Anastasia Pavlyuchenkova TV ONLINE DigiSport

08.08.2018 | 23:30
LIVE VIDEO Simona Halep – Anastasia Pavlyuchenkova TV ONLINE DigiSport

LIVE VIDEO Simona Halep – Anastasia Pavlyuchenkova TV ONLINE Digi Sport. După o lună de pauză, Simona Halep revine în circuitul WTA. Nu a mai jucat de la înfrângerea cu Su-wei Hsieih, din turul 3 la Wimbledon, cu excepţia  partidei de dublu, pierdută alături de Irina Begu, dar pare a fi într-o formă excelentă. În plus, după lunga vacanţă, vine cu un moral bun, ajutată şi de titlul de la Roland Garros.

LIVE VIDEO Simona Halep – Anastasia Pavlyuchenkova TV ONLINE Digi Sport. La ultima sa prezenţă la Montreal, pentru Rogers Cup, în 2016, Simona Halep reuşea să câştige titlul după o finală cu Madison Keys. Anul trecut, când turneul s-a disputat la Toronto, românca se oprea în finală, învinsă de Elina Svitolina. Ca urmare, cea mai bună tenismenă a lumii are de apărat doar 350 de puncte din 2017, iar  postura ei de lider WTA nu este pusă în pericol, indiferent de rezultatele pe care le va obţine aici.

Simona Halep – Anastasia Pavlyuchenkova LIVE VIDEO. Când se joacă meciul

LIVE VIDEO Simona Halep – Anastasia Pavlyuchenkova TV ONLINE Digi Sport. Rusoaica a ajuns în turul 2 la Montreal după ce a reuşit să o învingă în minimum de seturi pe Christina McHale, partidă care a avut loc marţi noapte. Partida dintre Simona Halep şi Anastasia Pavlyuchenkova este prima programată pe terenul central în sesiunea de seară şi va începe la ora 01:30 a României în această noapte.

Simona Halep – Anastasia Pavlyuchenkova LIVE STREAM – turul 2 – Rogers Cup 2018

Simona Halep o conduce cu un neverosimil 7-0 pe Anastasia Pavlyuchenkova la meciuri directe, iar o calificare în turul 3 pare mai mult decât la îndemână. În ascest caz, Simona ar putea da peste o altă jucătoare din România. Liderul mondial o va înfrunta pe învingătoarea dintre Sorana Cîrstea şi Venus Williams, confruntare programată de la aceeaşi oră, 01:30 a României, dar pe a doua arenă a complexului de la Montreal.

Simona Halep – Anastasia Pavlyuchenkova LIVE ONLINE pe Digi Sport

Partida dintre Simona Halep şi Anastasia Pavlyuchenkova va fi difuzată de Digi Sport, la fel ca şi celălalt duel de la acea oră, cel dintre Sorana Cîrstea şi Venus Williams. Digi Sport deţine drepturile exclusive pentru transmiterea competiţiilor WTA şi împarte cu Telekom drepturile pentru circuitul ATP. Astfel, şi partida dintre Mihaeala Buzărnescu şi Elina Svitolina, deţinătoarea trofeului, programată astăzi, în jurul orei 20:00, a fost difuzată tot de Digi Sport.

Simona Halep – Anastasia Pavlyuchenkova LIVE TEXT – cote şi ponturi la pariuri

La casele de pariuri, Simona Halep porneşte ca mare favorită. Liderul mondial nu a avut niciodată probleme contra Anastasiei Pavlyuchenkova, rusoaica reuşind să îi ia doar două seturi în cele şapte confruntări directe. 1,20 este cota pentru o victorie obţinută de Halep. Mai mult, casele de pariuri mizează pe un succes în minimum de seturi, pentru care oferă o cotă de 1,60. 1,88, o cotă de echilibru, se oferă pentru o victorie la o diferenţă totală de minimum şase seturi în favoarea Simonei Halep.  De altfel, specialiştii o consideră pe Simona chiar favorită pentru titlu la Rogers Cup 2018, ba chiar mai mult, după o finală contra Mihaelei Buzărnescu, aflată în mare formă.

Tags: