Sporturi

Live VIDEO Simona Halep – Lesia Tsurenko, în sferturi la Cincinnati 2018 la TV Online pe Digi Sport

17.08.2018 | 23:00
Live VIDEO Simona Halep  Lesia Tsurenko in sferturi la Cincinnati 2018 la TV Online pe Digi Sport

Simona Halep – Lesia Tsurenko se vede live stream pe Digi Sport. Transmisiunea online va începe după ora 00:00, ora României. Simona Halep a obținut  calificarea în partida cu Ajla Tomljanovic, primul pentru ea la actuala ediție a open-ului din Cincinnati deoarece a avut liber în turul inaugural. În optimile de finală, Simona Halep a trecut de Ashleigh Barty, locul 16 WTA, scor 7-5, 6-4, după o oră şi 29 de minute de joc obţinând calificarea în sferturile de finală la competiţia din Ohio. Este pentru a şasea oară în carieră pentru Simona Halep când se califică în sferturi la Cincinnati.

Chiar dacă Barty a început mai bine şi a avut chiar 5-4 în prima manşă, Simona a revenit rapid si a pus stapânire pe joc şi a câştigat un meci în care a făcut doar ce a fost necesar pentru a obţine victoria. Simona a închis primul set cu un break pe final, iar apoi în setul secund nu a mai avut nicio emoţie, profitând şi de problemele fizice acuzate de Barty. Pentru Simona a fost a doua victorie la rând în faţa australiencei după cea de săptămâna trecută, din semifinalele Rogers Cup.

Simona Halep – Lesia Tsurenko LIVE VIDEO. Când se joacă meciul

Liderul mondial din WTA nu va avea o pauză prea lungă după ce a obţinut calificarea în sferturile de finală ale turneului de la Cincinnati. Simona Halep va reveni pe teren, iar în această noapte va da piept cu ucraineanca Lesia Tsurenko, locul 44 WTA. Partida va avea loc după ora 00:00, ora României şi va transmisă în direct pe Digi Sport. La Cincinnati sunt anunţate ploi şi astăzi şi există posibilitatea ca startul meciului să fie întârziat.

Simona Halep – Lesia Tsurenko LIVE STREAM – sferturi – Cincinnati 2018

Simona Halep şi Lesia Tsurenko s-au mai întâlnit până în prezent de 4 ori, primul lor meci direct având loc în 2009, la Opole. Reprezentanta noastră s-a impus atunci, scor 6-4, 7-5. Următorul meci direct a avut loc în 2012 în turul inaugural la Linz. Atunci, ucraineanca se retrăgea după doar 3 game-uri adjudecate de Simona Halep. O partidă mai recentă disputată de cele două tenismene a avut loc în 2013 la ‘s-Hertogenbosch. Din nou, constănţeanca se impunea, scor 6-3, 6-1. Ultimul lor meci a avut loc pe iarba londoneză, în turul secund la Wimbledon, în 2014. Atunci era pentru prima dată pentru sportiva din Ucraina în care reuşea să câştige set împotriva actualului lider mondial, dar Simona s-a impus şi atunci, scor 6-3, 4-6, 6-4.

Simona Halep – Lesia Tsurenko LIVE ONLINE pe Digi Sport

Partida dintre Simona Halep şi Lesia Tsurenko este programată penultima pe terenul numărul 3, după meciul dintre Pablo Carreno Busta şi Marin Cilic. Meciul va fi transmis în direct pe Digi Sport 2. Anterior, ucraineanca în vârstă de 29 de ani a trecut la Cincinnati de Danielle Collins în turul inaugural, a produs surpriza turneului eliminând-o pe campioana en-titre, Garbine Muguruza, în turul secund, iar în turul trei a trecut de Ekaterina Makarova. Tsurenko a pierdut până acum un singur set în drumul său spre sferturile de finală de la Cincinnati.

Simona Halep – Lesia Tsurenko LIVE TEXT – cote și ponturi la pariuri sportive

Casele de pariuri o dau pe Simona Halep ca mare favorită în fața ucrainiencei Lesia Tsurenko, pe care a învins-o de fiecare dată când acestea s-au întâlni în circuit. Pentru o victorie, liderul mondial a primit o cotă de 1,27, în vreme ce succesul Lesiei Tsurenko aduce o cotă de 3,75.

Sportiva noastră s-a declarat mulţumită de jocul său chiar dacă spune că a întâlnit o adversară dificilă. “A fost dificil deoarece este o adversară puternică. Amândouă am avut probleme din cauza condiţiilor meteo. Sunt foarte fericită că am câştigat şi voi mai avea un meci în această noapte. Ashleigh a greşit mai mult decât mine, eu am jucat-o mult pe rever şi am obligat-o să se mişte. Nu am servit puternic, dar am folosit mult top-spin şi asta a fost dificil pentru ea”, a spus Simona după meci.