Simona Halep

VIDEO / Halep a spulberat-o pe Riske după o oră! “Acum sînt obişnuită să joc pe terenuri mari!”

UPDATE / Simona Halep a vorbit la Dolce Sport după victoria de la debutul turneului din Roma: " Acum am mai multă experienţă. Este o mare diferenţă între cum sînt acum şi cum eram acum doi...
13.05.2015 | 17:47
VIDEO  Halep a spulberato pe Riske dupa o ora Acum sint obisnuita sa joc pe terenuri mari

UPDATE / Simona Halep a vorbit la Dolce Sport după victoria de la debutul turneului din Roma: ” Acum am mai multă experienţă. Este o mare diferenţă între cum sînt acum şi cum eram acum doi ani. Sînt obişnuită să fiu în Top 10 WTA şi sînt mai încrezătoare pe teren. Acum sînt obişnuită să joc pe terenuri mari şi tratez meciurile ca pe ceva normal. Întru pe teren şi îmi fac treaba. Am început să strîng mai mult pumnul pe teren pentru că mă simt din ce în ce mai bine şi am mai multă încredere în jocul meu. Mă ajută să mă motivez aşa în meci. Cel mai bine este să fii pe teren aşa cum eşti şi în afara lui, naturală. Să nu plănuieşti nimic înainte şi să te simţi bine”, a spus Simona Halep.

GAME, SET şi MECI Simona Halep! Românca a avut un joc de senzaţie şi nu i-a lăsat nici o şansă lui Alison Riske. Setul secund a fost perfect, fără greşeli, cu un serviciu solid şi cu un joc de serviciu foarte bun. În turul 3, Halep va juca împotriva cîştigătoarei dintre Venus Williams şi Elena Svitolina. 

VEZI REZUMATUL:

https://youtu.be/mu4aDu-Otxk

5-0, BREAK Halep! Simona are un joc de excepţie în setul secund. Fără cusur

4-0, GAME Halep! Românca serveşte bine şi se îndreaptă cu paşi mari spre turul 3

3-0, BREAK Halep! Simona face un nou break şi meciul e dominat autoritar de româncă

2-0, GAME Halep! Românca îşi face serviciul cu puţine emoţii! Un pic neglijentă cu un smash, însă pînă la urmă game-ul e încheiat cu un as

1-0, BREAK Halep! Simona face break-ul în debut de set. Serviciul lui Riske e unul vulnerabil şi exploatat la maximum de româncă 

START în SETUL secund

SET, 6-3 SIMONA HALEP! Românca a cîştigat fără mari emoţii primul set, chiar dacă s-a relaxat la 5-1 şi a cedat două game-uri la rînd. Simona controlează meciul şi obiectivul ei e să stea cît mai puţin pe teren

5-3, GAME RISKE! Alison serveşte bine şi face două game-uri la rînd. Simona mai serveşte o dată pentru set 

5-2, BREAK RISKE! Americanca profită de relaxarea Simonei şi face break-ul

5-1, BREAK HALEP! Simona face un nou break, returul fiind la cote maxime

4-1, GAME HALEP! Românca face un game alb şi totul pare simplu pentru Simona în această după amiază

3-1, BREAK HALEP! Simona a pus stăpînire pe joc. Retururile foarte bune i-au adus un break rapid în set 

2-1, GAME HALEP! Simona salvează o minge de meci şi îşi face game-ul în cele din urmă 

1-1, GAME RISKE! Americanca revine de la 0-30 şi cîştigă game-ul după cîteva greşeli neforţate ale lui Halep

1-0, GAME HALEP! Românca începe perfect cu un game alb pe propriul serviciu 

START DE MECI CU SIMONA LA SERVICIU

UPDATE 12:02 / Simona Halep şi Alison Riske au intrat pe teren. Vremea e superbă la Roma, perfectă pentru tenis

VEZI LIVE VIDEO MECIUL SIMONA HALEP – ALISON RISKE AICI!!!

LIVE VIDEO SIMONA HALEP ROMA. UPDATE 11:07 / A mai rămas o oră pînă la startul meciului din turul doi la simplu dintre Simona Halep şi Alison Riske. E primul meci direct dintre cele două, Simona Halep fiind mare favorită pentru calificarea în turul 3 la Roma. Toată acţiunea de la Roma poate fi urmărită LIVE pe FANATIK.RO. 

Casele de pariuri o dau pe Halep mare favorită. Campioana noastră are cota 1,08 pentru un succes, iar o victorie a americancei are cota 8,00

************************

LIVE VIDEO SIMONA HALEP ROMA.UPDATE / S-a stabilit programul de miercuri la Roma. Astfel:  Simona Halep debutează astăzi în proba de simplu de la ora 12:00 împotriva lui Alison Riscke pe terenul Grandstand. Urmează Alexandra Dulgheru cu Lucie Safarova, meciul 3 de pe terenul numărul 3 de la Foro Italico, în jurul orei 15:00. În jurul orei 16:30, tot în turul doi, Irina Begu joacă împotriva lui Angelique Kerber (9), al 4-lea meci de pe terenul 2.

De asemenea, mîine intră în concurs la Roma şi proaspătul cîştigător al Mastersului de la Madrid, Florin Mergea. În jurul orei 16, Mergea şi Bopanna joacă împotriva dublului argentinian Mayer/Monaco. Interesant e faptul că în caz de victorie, Mergea şi Bopanna joacă în optimi cu Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer (cap de serie 3), calificaţi direct în optimile competiţiei.

*******************************

Alison Riske, adversara de astăzi a Simonei Halep, a fost considerată mult timp o mare speranţă a Americii, dar evoluţiile sale din ultima perioadă au fost neconvingătoare. Riske a oferit un interviu savuros pentru Daily Mail.

Care este cel mai bun meci pe care l-ai reuşit în cariera ta?

A fost primul meci pe care l-am jucat pe terenul 1 la Wimbledon, cu Vera Zvonareva, m-am simţit extraordinar, prima dată cînd m-am simţit cu adevărat jucătoare. Am pierdut acel meci în trei seturi, dar rămîne o amintire plăcută.

Şi cel mai prost meci pe care l-ai făcut?

Vreau să uit repede de înfrîngeri, aşa am făcut de fiecare dată. Tocmai din acest motiv nici nu îmi amintesc acum care este cel mai slab meci pe care l-am făcut.

Dacă ai avea ocazia să joci un meci cu oricare jucătoare din istoria tenisului, pe cine ai alege?

Aş vrea să joc o dată împotriva Serenei Williams. Nu am avut această ocazie pînă acum. Ştiu că este ciudat că aleg o jucătoare care este încă în activitate, dar ar fi extraordinar pentru mine. Serena a făcut istorie în tenis, mi-ar plăcea să le pot spune nepoţilor mei, într-o zi, că am jucat cu Serena Williams. Este uimitoare, are o atitudine fantastică.

Care este plăcerea ta vinovată în materie de mîncare?

Îngheţata cu iaurt, de departe favorita mea. Nu prea întîlnesc în Europa, dar găsesc mereu cînd sînt în America. Asta cu siguranţă este plăcerea mea vinovată!

Cine a fost idolul tău în copilărie?

Nu prea mă uitam la tenis cînd eram mică, dar jucătoarea mea favorită era Monica Seleş. Mă fascina spiritul de luptă de care dădea dovadă pe teren. Am avut ocazia să o întîlnesc o dată, a fost ceva special.

Care este cel mai ciudat lucru pe care l-ai primit de la un fan?

Nu mi-a făcut nimeni cadou lenjerie intimă, deci nu pot spune că a fost ceva ciudat. Chiar zilele trecute am primit o scrisoare emoţionantă de la un fan. Mi-a plăcut foarte mult.

Care este cîntecul tău favorit pe care îţi place să dansezi?

Îmi place foarte mult melodia lui Ellie Goulding, “Anything could happen”. Este melodia care de fiecare dată chef de dans atunci cînd o ascult la sfîrşit de zi.

Ce ai alege dacă ţi s-ar spune că este ultima ta masă pe Pămînt?

Aş alege o salată caprese la aperitiv, apoi un fel de risotto, probabil cu dovleac şi pancetta, iar la final o felie de tiramisu sau un iaurt de coocs.

Spune-mi un obiect fără care nu ai putea să trăieşti

E greu de spus asta. Cu siguranţă nu este telefonul. Îl pierd chiar des şi am observat că mă descurc şi fără. Nu mă voi referi la un obiect, ci la persoanele pe care le iubesc. Nu aş putea să trăiesc fără familia mea.

Care este cea mai ciudată sau amuzantă întrebare care ţi s-a pus de către ziarişti?

Mi se pare că ziariştii au nişte întrebări special după ce pierzi meciurile. Ceva de genul: “cum te simţi că ai căzut sub locul o sută în clasamentul WTA?” Oare ce răspuns aşteaptă: “ştii ce, este un sentiment minunat, exact asta mi-am dorit să mi se întîmple” ………………………….

LIVE VIDEO SIMONA HALEP ROMA. UPDATE Ora 15:00/ Simona Halep a debutat la Roma cu o victorie în proba de dublu, alături de italianca Francesca Schiavone. Cele două au învins perechea Darija Jurak / Parra Santonja, scor 6-2, 6-2. Miercuri, Halep joacă în proba de simplu, direct în turul 2.

Tatăl lui Riske, fost agent FBI

LIVE VIDEO SIMONA HALEP ROMAAlison Riske a început tenisul la vîrsta de trei ani, la fel ca şi cei doi fraţi ai ei, care au încercat şi ei o carieră în sportul alb, fără succes însă. Tatăl lui Riske, Al, a fost component al Serviciilor Secrete din SUA, iar apoi a devenit agent FBI. Alison a fost considerată mult timp o mare speranţă a tenisului american, iar în 2008 ajunsese pe primul loc în ierarhia pînă în 18 ani din SUA. Nu a reuşit să confirme aşteptările şi în circuitul profesionist. FOTO SUS IN GALERIE CLICK PE POZE PENTRU IMAGINI

Are doar trei victorii în 2015

LIVE VIDEO SIMONA HALEP ROMA / Partida din turul doi de la Roma va fi prima dintre Simona Halep şi Alison Riske. Jucătoarea din SUA, 24 de ani, este pe locul 45 în clasamentul WTA. Anul 2015 nu a fost unul bun pentru Riske, aceasta a reuşit să obţină doar trei victorii în circuit, contabilizînd aici şi meciul cîştigat în primul tur la Roma. Riske a trecut uşor de Lepchenko, scor 6-4, 6-3. În acest an a trecut în turul doi doar la cele două turnee din SUA, în care a trecut de fiecare dată de Mirjana Lucic Baroni. În ultimele trei turnee a fost eliminată în primul tur: la Charlestone de Ekaterina Bondarenko, la Marrakech de Laura Siegemund şi la Madrid de Lucie Safarova. 

VIDEO FABULOS!!! SIMONA HALEP ASA CUM N-AI MAI VAZUT-O!!! A FILMAT UN SPOT SENZATIONAL

LIVE VIDEO SIMONA HALEP ROMA / Simona Halep şi-a aflat adversara din turul doi de la Roma. Alison Riske a trecut de Varvara Lepchenco, scor 6-4, 6-3. Astfel, jucătoarea din SUA o va întîlni pe Simona în turul doi, partidă care ar urma să aibă loc luni. …………………………………………………………………………………………………………………………………………………………… LIVE VIDEO SIMONA HALEP ROMA. UPDATE 10 mai, 18:30 / Simona Halep a decis să se înscrie şi în proba de dublu a turneului de la Roma. Românca va evolua alături de Francesca Schiavone, cîştigătoare a turneului de Grand Slam de la Roland Garros în 2010, la simplu.  ******************************** LIVE VIDEO SIMONA HALEP ROMASimona Halep a ieşit încă din primul tur al turneului de la Madrid, însă şi-a păstrat locul doi în clasamentul WTA după ce rusoiaca Maria Şarapova a fost eliminată în semifinale. Pentru româncă urmează turneul de la Roma, unde poate pierde locul doi, însă a declarat că pentru ea nu e important acest aspect:  “Nu mă interesează în mod deosebit dacă Maria Şarapova mă va depăşi din nou în clasament. Topul WTA nu este aşa important pentru mine. Cheia este să cîştig cît mai multe meciuri şi să mă impun în turneele importante, dacă e posibil. Visez totuşi să fiu numărul 1 în lume şi să cîştig măcar un titlu de Grand Slam. Cel mai important lucru este să ies pe teren şi să dau de fiecare dată 100%, atît la meciuri, cît şi la antrenamente”, a declarat Halep. LIVE VIDEO SIMONA HALEP ROMASimona Halep va juca direct în turul doi al turneului de la Roma împotriva cîştigătoarei dintre Varvara Lepchenko şi Alison Riscke. Turneul WTA de la Roma va începe săptămîna viitoare. ************************** LIVE VIDEO SIMONA HALEP ROMA. UPDATE 20:08 / SIMONA HALEP. Campioana noastră a scăpat de Maria Şarapova în drumul spre finală şi va avea un tablou accesibil la turneul WTA de la Roma. Halep va evolua direct în turul doi al turneului unde va juca împotriva cîştigătoarei dintre Alison Riske şi Varvara Lepchenko.  Posibilele adversare ale Simonei Halep la Roma: Turul 2: Alison Riske/ Varvara Lepchenko Optimi: Venus Williams Sferturi: Ekaterina Makarova Semifinale: Petra Kvitova (VEZI PARTEA DE TABLOU A LUI HALEP ÎN GALERIE FOTO SUS) Simona Halep a scăpat de adversare puternice precum Maria Şarapova, Ana Ivanovic sau Caroline Wozniacki.  ************************** LIVE VIDEO SIMONA HALEP ROMA. Campioana noastră va participa la turneul WTA de la Roma, ultimul înainte de Grand Slam-ul de la Roland Garros. Halep nu are prea multe puncte de apărat la Internaţionalele Italiei, în condiţiile în care, anul trecut românca s-a retras din turul secund.  LIVE VIDEO SIMONA HALEP ROMA. Aşadar, campioana noastră nu va evolua sub presiunea punctelor pe care le are de apărat şi faptul că a rămas pe locul 2 WTA după eşecul timpuriu de la Madrid poate să îi dea încredere. Românca are toate şansele să obţină un rezultat bun la Roma, mai ales că în anul 2013, ascensiunea lui Halep a început chiar în acest turneu.

Abandon în 2014

LIVE VIDEO SIMONA HALEP ROMA. Campioana noastră a abandonat în anul 2014 în turul doi înainte de meciul cu sportiva din Spania, Carla Suarez-Navarro. Halep s-a plîns atunci de dureri abdominale insuportabile, care au forţat să spună forfait turneului italian. Ea trecuse în 3 seturi în primul tur, 5-7, 6-1, 6-1 de Madison Keys. LIVE VIDEO SIMONA HALEP ROMA. Faptul că nu are puncte de apărat e un mare avantaj, presiunea rezultatului nefiind aşa de mare. Un parcurs lung sau o eventuală victorie la Roma poate să îi dea Simonei un moral foarte bun înainte de la cel mai important turneu al primăverii, Grand Slam-ul de la Roland Garros,un are de apărat finala.

Ultima înfrîngere, cu Serena Williams

Simona Halep se simte bine în turneul WTA de la Roma. Campioana noastră a început ascensiunea spre topul mondial în anul 2013 chiar la acest turneu. Atunci, Halep începea turneul de pe locul 64 WTA, avînd nevoie de calificări pentru a se califica pe tabloul principal. LIVE VIDEO SIMONA HALEP ROMA. Românca a făcut victime celebre la acel turneu. Într-o singură săptămînă Halep le-a învins pe Hantuchova (cap de serie 11), Kuzneţova, Radwanska (4), Vinci (13) şi Jankovic. Toate aceste victorii au propulasat-o spre o semifinală cu liderul mondial, Serena Williams. Americanca a fost prea puternică pentru Halep care a pierdut 3-6, 0-6. LIVE VIDEO SIMONA HALEP ROMA. Din acel moment, Halep a văzut că poate să învingă pe oricine. Pînă la finalul anului 2013, românca a ajuns la 6 turnee cîştigate şi un salt de 55 de locuri în clasamentul WTA.

Repetiţie pentru Roland Garros

LIVE VIDEO SIMONA HALEP ROMA. Turneul de la Roma e ultimul pentru constănţeancă înainte de turneul de Grand Slam de la Roland Garros. Turneul parizian e unul dintre cele mai importante obiective ale anului pentru Halep, care a ajuns pînă în finală anul trecut. LIVE VIDEO SIMONA HALEP ROMA. După Internaţionalele Italiei, românca va avea o săptămînă de pauză, Grand Slam-ul de la Roland Garros începînd pe data de 19 mai.

Tags: