Simona Halep

Se repetă ISTORIA. Shelby Rogers o DISTRUGE pe Simona Halep în primul tur la Australian Open!

Rogers cîştigă fără nici un fel de probleme meciul cu Simona Halep, Românca este eliminată pentru a doua oară la rînd în primul tur de la Australian Open! Sportiva noastră a făcut doar...
16.01.2017 | 03:33
Se repeta ISTORIA Shelby Rogers o DISTRUGE pe Simona Halep in primul tur la Australian Open
ADVERTISEMENT

Rogers cîştigă fără nici un fel de probleme meciul cu Simona Halep, Românca este eliminată pentru a doua oară la rînd în primul tur de la Australian Open! Sportiva noastră a făcut doar patru gameuri, fiind învinsă cu scorul de 3-6, 1-6.

1-5 Rogers cîştigă pe propriul serviciu.

1-4. Halep, descumpănită, Rogers face un nou BREAK

1-3 Rogers îşi face serviciul fără probleme

1-2 Incă un BREAK pentru Rogers.

1-1 Rogers egaleaza

1-0 Simona îşi face serviciul.

Rogers cîştigă primul set, scor 6-3!

3-5 Simona salvează trei mingi de set.

2-5 Rogers evolueaza excelent si e la un game de castigarea primului set!

2-4 Rogers face BREAK după un game care a durat aproape 10 minute!

2-3 Shelby Rogers face un game bun şi preia din nou conducerea.

2-2. Simona salveaza trei mingi de break si castiga game-ul 4.

1-2. Game lung. Americanca se impune.

1-1. Îşi revine repede şi îşi face serviciul la pas!

0-1. Halep intră greu în meci şi pierde primul game.

A început meciul!

VEZI AICI MECIUL LIVE VIDEO


LIVE VIDEO SIMONA HALEP-SHELBY ROGERS AUSTRALIAN OPEN. Simona n-are amintiri plăcute de la precedenta ediţie Australian Open. În urmă cu un an a fost eliminată chiar în primur tur de Shuai Zhang, scor 4-6, 3-6! 

ADVERTISEMENT

LIVE VIDEO SIMONA HALEP-SHELBY ROGERS AUSTRALIAN OPEN. UPDATE. Simona s-a mai întâlnit cu Shelby Rogers o singură dată, în urmă cu doi ani, la US Open. Sportiva noastră s-a impus fără emoţii, scor 6-2, 6-3. 


LIVE VIDEO SIMONA HALEP-SHELBY ROGERS AUSTRALIAN OPEN. UPDATE. Simona a susţinut conferinţa de presă premergătoare meciului cu Shelby Rogers: “Sper că mă voi descurca mai bine decât anul trecut, când am pierdut încă din primul tur. Adversara mea de atunci a ajuns însă până în sferturile de finală, a jucat bine. Abia aştept să intru pe teren, mai ales că voi juca pe arena centrală”

ADVERTISEMENT

LIVE VIDEO SIMONA HALEP-SHELBY ROGERS AUSTRALIAN OPEN. UPDATE. Sportiva noastră a postat pe contul oficial de Instagram o imagine cu ea dintr-un meci jucat la Melbourne, cu mesajele: antrenează-te din greu, munceşte din greu.

ss

LIVE VIDEO SIMONA HALEP-SHELBY ROGERS AUSTRALIAN OPEN. UPDATE. Simona Halep o va întâlni pe Shelby Rogers în noaptea de duminică spre luni, de la ora 02:00, în primul meci de pe arena Rod Laver.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI MECIUL LIVE VIDEO

LIVE VIDEO SIMONA HALEP-SHELBY ROGERS AUSTRALIAN OPEN. UPDATE. Sportiva noastră o va întâlni în primul tur pe Shelby Rogers (57 WTA). Cele două jucătoare s-au mai întâlnit o singură dată până acum, la US Open 2015, când Simona s-a impus lejer, scor 6-2, 6-3. Dacă trece de Rogers, va juca în turul doi cu învingătoarea meciului dintre Ashleigh Barty şi Annita Beck.

LIVE VIDEO SIMONA HALEP-SHELBY ROGERS AUSTRALIAN OPEN. UPDATE. Meciurile celorlalte românce: Irina Begu – Yaroslava Shvedova, Monica Niculescu – Jucătoare venită din calificări, Sorana Cîrstea – Irina Khromacheva, Patricia Ţig – Monica Puig. 

ADVERTISEMENT

LIVE VIDEO SIMONA HALEP-SHELBY ROGERS AUSTRALIAN OPEN. Simona Halep a fost printre primele jucătoare de top care au ajuns la Melbourne, iar în această perioadă are timp şi să participe la evenimente de marketing. Alături de Garbine Muguruza, Angelique Kerber şi Taylor Townsend, Halep a filmat pentru Adidas, sponsorul ei de echipament. Simona a fost în mare formă, a rîs şi a glumit, spre deliciul tuturor celor prezenţi.

DĂ CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA MAI MULTE IMAGINI DE LA EVENIMENT

LIVE VIDEO SIMONA HALEP-SHELBY ROGERS AUSTRALIAN OPEN. Simona Halep şi-a stabilit deja programul şi pentru luna februarie, după ce îşi va încheia aventura la Australian Open. Organizatorii turneului de la Dubai, care are loc în perioada 19-25 februarie. Angelique Kerber, Agnieszka Radwanska, Karolina Pliskova şi Svetlana Kuzneţova şi-au anunţat şi ele participarea şi vor fi cele mai importante rivale în lupta pentru trofeu. 

LIVE VIDEO SIMONA-SHELBY Halep ROGERS Australian Open. ACTUALIZAŢI. Site-ul WTA un capilor de Publicat Lista serie de la Australian Open. De jucătoare precum DACA Serena, Kerber Sau Radwanska un Panã version scăpat semifinale, Simona Halep o pe Irina crasnii întâlni din incas Begu III Turul. 

LIVE VIDEO SIMONA HALEP-SHELBY ROGERS AUSTRALIAN OPEN. În cazul în care nu vor apărea retrageri în următoarele zile, cele 32 de favorite de la Australian Open 2017 vor fi următoarele jucătoare:

(1) Angelique Kerber (Germania, numărul 1 WTA)
(2) Serena Williams (USA #2)
(3) Agnieszka Radwanska (POL #3)
(4) Simona Halep (ROU #4)
(5) Karolina Pliskova (CZE #5)
(6) Dominika Cibulkova (SVK #6)
(7) Garbine Muguruza (ESP #7)
(8) Svetlana Kuznetsova (RUS #9)
(9) Johanna Konta (GBR #10)
(10) Carla Suarez Navarro (ESP #12)
(11) Elina Svitolina (UKR #13)
(12) Timea Bacsinszky (SUI #15)
(13) Venus Williams (USA #16)
(14) Elena Vesnina (RUS #17)
(15) Roberta Vinci (ITA #18)
(16) Barbora Strycova (CZE #19)
(17) Caroline Wozniacki (DEN #20)
(18) Samantha Stosur (AUS #21)
(19) Kiki Bertens (NED #22)
(20) Zhang Shuai (CHN #23)
(21) Caroline Garcia (FRA #24)
(22) Daria Gavrilova (AUS #25)
(23) Daria Kasatkina (RUS #26)
(24) Anastasia Pavlyuchenkova (RUS #27)
(25) Timea Babos (HUN #28)
(26) Laura Siegemund (GER #29)
(27) Irina-Camelia Begu (ROU #30)
(28) Alize Cornet (FRA #31)
(29) Monica Puig (PUR #32)
(30) Ekaterina Makarova (RUS #33)
(31) Yulia Putintseva (KAZ #34)
(32) Anastasija Sevastova (LAT #35)

LIVE VIDEO SIMONA HALEP-SHELBY ROGERS AUSTRALIAN OPEN. UPDATE. Greg Garber anticipează o victorie a Simonei Halep la Australian Open. Expertul ESPN se aşteaptă ca românca să aibă evoluţii excelente în Australia.

 LIVE VIDEO SIMONA HALEP-SHELBY ROGERS AUSTRALIAN OPEN. “Simona Halep va cîştiga Australian Open. E timpul ei să spargă gheaţa! Autralianul Darren Cahill o va ajuta să triumfe pentru prima oară într-un turneu de Grand Slam”, a fost previziunea jurnalistului american.


LIVE VIDEO SIMONA-SHELBY Halep ROGERS Australian Open. ACTUALIZAŢI. Simona Halep o la SANSA patra Australian Open cîştigarea. Este Sportivă Noastră cu cotată pentru succes Prim 12,00 ONU la onu de Grand Slam turneu. Principalele favorit Serena Williams Sînt Angelique Kerber ŞI.

Cote la cîştigarea turneului din Australia

Serena Williams 4,00
Angelique Kerber 4,00
Garbine Muguruza 9,00
Simona Halep 12,00
Karolina Pliskova 13,00
Dominika Cibulkova 25,00

LIVE VIDEO SIMONA HALEP-SHELBY ROGERS AUSTRALIAN OPEN. Simona Halep a realizat o şedinţă foto la Melbourne, pentru inaugurarea unui pod de acces în complexul sportiv. A vorbit şi despre planurile sale la Australian Open: “Îmi doresc să dau tot ce am mai bun în turneu şi să petrec momente plăcute pe teren, fără să îmi stabilesc un obiectiv clar inainte. Vreau doar să joc, îmi place pe arena Rod Laver. Am amintiri frumoase din acest turneu deoarece de 2 ori am atins sferturile de finală, sper ca anul acesta să mă autodepăşesc, dar nu se ştie niciodată”, a declarat Halep.

DĂ CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINILE CU HALEP LA MELBOURNE

LIVE VIDEO SIMONA HALEP-SHELBY ROGERS AUSTRALIAN OPEN. După eliminarea prematură de la Shenzhen, Simona Halep, locul 4 WTA, îşi concentrează atenţia pe primul turneu de Grand Slam al anului, în Australia.

LIVE VIDEO SIMONA HALEP-SHELBY ROGERS AUSTRALIAN OPEN. Halep a ajuns astăzi la Melbourne, unde a fost întîmpinată cu mare căldură de fanii austrlieni, care au solicitat-o pentru poze şi autografe. Sferturile de finală, performanţă reuşită în 2014 şi 2015, reprezintă cel mai bun rezultat al Simonei în Australia. În acest an, turneul de la Antipozi se desfăşoară între 16 şi 29 ianuarie.

Halep scapă de cinci rivale de top

LIVE VIDEO SIMONA HALEP-SHELBY ROGERS AUSTRALIAN OPEN. Australian Open poate fi o şansă importantă pentru Simona Halep de a-şi trece în cont primul titlu de Grand Slam. Asta mai ales în condiţiile în care cinci dintre marile rivale din ultimii ani nu vor fi prezente la Melbourne, din diferite motive. Maria Şarapova, cea care a învins-o pe Halep în finala de la Roland Garros din 2014, mai are patru luni din suspendarea pentru dopaj, care i-a fost redusă la 15 luni. Petra Kvitova a fost operată la mînă, după ce a fost atacată de un hoţ în casa ei din Cehia. Va lipsi şi ea de la Antipozi.

LIVE VIDEO SIMONA HALEP-SHELBY ROGERS AUSTRALIAN OPEN. O altă absenţă importantă de la Australian Open este cea a Viktoriei Azarenka. Sportiva din Belarus a născut în luna decembrie şi va mai sta cîteva luni departe de terenurile de tenis. Madison Keys, una dintre cele mai apreciate jucătoare din noua generaţie, va lipsi şi ea din Australia, din cauza unei accidentări la mîna stîngă.

Nu are puncte de apărat în ierarhia WTA

LIVE VIDEO SIMONA HALEP-SHELBY ROGERS AUSTRALIAN OPEN. Un alt atu al Simonei Halep ar putea fi chiar lipsa de presiune. Românca nu are de apărat puncte WTA, după ce anul trecut a fost eliminată surprinzător, încă din primul tur, de Shuai Zhang. Are şanse mari să urce pe podium după Australian Open, peste Radwanska, de care o despart 372 de puncte. Jucătoarea din Polonia are de apărat 780 de puncte, după ce a jucat semifinală în 2016, pierdută în faţa Serenei Williams.

Scenariu de vis: titlu la Melbourne şi locul 1 WTA

SIMONA HALEP AUSTRALIAN OPEN LIVE VIDEO

LIVE VIDEO SIMONA HALEP-SHELBY ROGERS AUSTRALIAN OPEN. Simona Halep poate profita de faptul că toate cele trei adversare din faţa ei au multe puncte de apărat. Există un scenariu de vis pentru româncă: primul titlu de Grand Slam din carieră, plus locul 1 în ierarhia WTA, tot în premieră. Dacă se impune la Antipozi, Simona este sigură că va urca pe locul doi în clasament, peste Radwanska şi Serena Williams. Ar putea să o depăşească şi pe Kerber, cu o singură condiţie. Nemţoaica să fie eliminată în primele 3 tururi şi să nu prindă optimile.

ADVERTISEMENT