Sporturi

Live VIDEO Simona Halep – Sloane Stephens online la TV Digi Sport 2

12.08.2018 | 18:30
LIVE VIDEO Simona Halep – Sloane Stephens TV ONLINE DigiSport 2 – finala Rogers Cup 2018

Urmărește aici live video finala Rogers Cup 2018 Simona Halep – Sloane Stephens, în direct la TV Online, pe Digi Sport 2. La ultima sa prezenţă la Montreal, pentru Rogers Cup, în 2016, Simona Halep reuşea să câştige titlul după o finală cu Madison Keys. Anul trecut, când turneul s-a disputat la Toronto, românca se oprea în finală, învinsă de Elina Svitolina. Ca urmare, cea mai bună tenismenă a lumii are de apărat doar 350 de puncte din 2017, iar  postura ei de lider WTA nu este pusă în pericol, indiferent de rezultatele pe care le va obţine aici.

Simona Halep – Sloane Stephens LIVE VIDEO

Meciul Simona Halep – Sloane Stephens, ultimul act al competiţiei de la Rogers Cup 2018, va fi difuzat live în ţara noastră de postul de televiziune Digi Sport, cu începere de la ora 20:30. De asemenea, finala poate fi urmărită în format live stream, accesând varianta online a TV Digi Sport 2. 

  • Vezi AICI Simona Halep – Sloane Stephens online video

Simona Halep pare să se simtă ca acasă în Montreal, acolo unde a reuşit să ajungă într-o nouă finală.  O victorie fără emoții cu Ashleigh Barty, scor 6-4, 6-1, și liderul mondial şi-a asigurat o nouă prezență în ultimul act la Montreal. În 2016 reușea chiar să se impună și să câștige trofeul, după o victorie cu Madison Keys. Anul trecut, când Rogers Cup s-a jucat la Toronto, Simona Halep era învinsă de Elina Svitolina în penultimul act al competiţiei.

În finala de la Montreal, Simona Halep o va întâlni pe Sloane Stephens, locul 3 WTA. Partida din ultimul act al competiţiei va începe la ora 20:30, ora României și va fi transmis live pe Digi Sport 2. Din prisma meciurilor directe dintre cele două jucătoare, Simona Halep deţine un avantaj clar: conduce cu 6-2 şi porneşte astfel cu un avantaj mental în finala de la Rogers Cup. Ultima confruntare directă s-a îmtâmplat chiar la Paris, în marea finală de la Roland Garros în urma căreia Simona Halep a câştigat primul titlu de Grand Slam din carieră, scor 3-6, 6-4, 6-1.  Acesta a fost primul meci dintre Simona şi Sloane care s-a terminat după trei seturi.

Simona Halep – Sloane Stephens LIVE STREAM pe Digi Sport 2

Anterior, toate partidele s-au terminat în minimul de seturi. Ultimele cinci confruntări directe au fost adjudecate de sportiva din România. Cinci meciuri s-au desfăşurat pe suprafaţă dură şi trei pe zgură. Pe hard, scorul întâlnirilor directe este mai puţin dur cu americanca în vârstă de 25 de ani: 3-2 în favoarei celei mai bune tenismene din lume la ora actuală.

Finala de la Rogers Cup va fi al doilea meci din acest an dintre cele două sportive. În 2017, Simona Halep şi Sloane Stephens s-au în semifinale la Cincinnati, în turul întâi la Washington, iar în 2015 în sferturile de finală la Miami Open. În 2014, la primul turneu de Grand Slam de vis al Simonei, cele două s-au întâlnit în optimile de finală, iar în 2013, americanca s-a impus de două ori în cele două meciuri în care s-au întâlnit: în primul tur la Melbourne şi în turul secund la Hobart. Prima lor confruntare a avut loc ăn 2012 pe zgura din Barcelona într-un meci din turul inaugural.

Simona Halep – Sloane Stephens, finala Rogers Cup LIVE ONLINE

Turneul se desfăşoară în perioada 6-12 august la Montreal, în Quebec (pentru WTA) şi în Toronto, Ontario (pentru ATP). Ultimul act al competiţiei de la Montreal  va începe la ora 20:30 în Montreal, iar Simona Halep va lupta pentru cel de-al doilea titlu al carierei la turneul din Canada, după cel din 2016, câştigat în faţa americancei Madison Keys. De asemenea, şi finala de simplu masculin dintre Stafanos Tsitsipas şi Rafael Nadal va putea fi urmărită pe Digi Sport duminică noaptea începând cu ora 23:00. Nadal a câştigat Mastersul canadian în 2005, 2008 şi 2013.

Simona Halep – Sloane Stephens LIVE TEXT – cote şi ponturi la pariuri

Bookmakerii o văd pe reprezentanta noastră favorită. Având un palmares net superior în meciurile directe, Simona Halep este creditată drept favorită să o învingă pe Sloane Stephens în finala de la Montreal. Astfel, sportiva noastră are o cotă de 1.60 la victorie, spre deosebire de Stephens, care e creditată cu 2.35. O victorie în minimum două seturi a Simonei Halep este creditată cu 2.38, în vreme ce un meci în care vom avea parte de minimum un tie-break are o cotă încă și mai mare, de 3.70.