Simona Halep

DEZASTRU! Halep, ELIMINATĂ! Cum explică Simona ÎNFRÎNGEREA

UPDATE / Simona Halep a vorbit despre înfrîngere la finalul partidei şi a declarat că nu trebuie să dea explicaţii nimănui, conform gsp.ro....
DEZASTRU Halep ELIMINATA Cum explica Simona INFRINGEREA

UPDATE / Simona Halep a vorbit despre înfrîngere la finalul partidei şi a declarat că nu trebuie să dea explicaţii nimănui, conform gsp.ro.

Astfel, Halep a vorbit după înfrîngerea cu Cepelova despre mai multe probleme: 

– eliminarea în primul tur: “Să fiu sinceră, nu am nici o stare acum, e greu să explic cum mă simt. Cum am spus şi la prima conferinţă, nu am avut nici o aşteptare de la acest turneu. Ştiam că va fi foarte greu pentru mine, dar nu credeam că o să pierd încă din primul tur. Ea a jucat un tenis agresiv, a luptat pînă la capăt. Viaţa nu e de fiecare dată bună cu tine. Dar am destulă putere să merg înainte”

– încrederea de dinainte de Wimbledon: “Nu era la cote foarte înalte. E greu pentru că în timpul meciurilor simt foarte multă presiune şi dacă nu o gestionezi foarte bine, poţi să pierzi încă din primul tur. Sînt foarte nervoasă atunci cînd trebuie să închid meciul, mi s-a întîmplat şi la Biringham şi mi s-a întîmplat şi aici”

– cea mai mare luptă din meciul cu Cepelova: “Emoţional, nu cred că am fost acolo. Nu am reuşit să mă descurc. Sînt încrezătoare în jocul meu, dar emoţional şi ca putere interioară, nu cred că sînt sută la sută. Trebuie să învăţ să scot stresul din mine”

– despre accidentare: “Am avut o problemă la unghie, mi-a căzut”

– despre perioada prin care trece: “În tenis sînt atît urcuşuri , cît şi coborîşuri. Am început bine anul, dar acum sînt un pic în coborîre. Anul trecut am făcut cele mai bune rezutate la turneele de Mare Şlem, dar în 2015 am cîştigat cel mai mare titlu al meu”

– despre presiunea din România: “E dificil să mă întorc acum acolo. Dar nu-mi mai pasă ce spun oamenii despre mine. E treaba lor dacă spun lucruri urîte, eu ştiu ce fac şi cît de mult muncesc în fiecare zi. Aşa că nu trebuie să explic nimănui ce fac. Joc pentru mine, pentru ţară pentru că acolo locuiesc. Am fost foarte surprinsă de reacţiile din ultimele săptămîni ale oamenilor din România, dar sînt obişnuită acum să aud lucruri rele despre mine. Nu mai e o problemă. Am un scop în viaţă şi acela se leagă de tenis, aşa că o să muncesc în continuare să-l ating”


UPDATE / Simona Halep a vorbit imediat după finalul meciului despre motivul pentru care a pierdut.

“Nu am putut să-mi simt jocul. Nu simţeam mingea sută la sută. Am început să lovesc mingea prea puternic şi ăsta nu este stilul meu. Nu o simţeam, nu o manevram”, a afirmat Simona Halep imediat după înfrîngerea cu Cepelova..


HALEP, ELIMINATĂ LA WIMBLEDON. Simona Halep a fost eliminată ruşinos în primul tur de la Wimbledon de o jucătoare clasată pe locul 106 mondial, Jana Cepelova. Românca a acuzat dureri la piciorul stîng, iar în timpul primului set a chemat şi medicul. Partida a durat două ore şi 17 minute.

HALEP, ELIMINATĂ LA WIMBLEDON. Simona Halep va pierde foarte multe puncte, mai ales că anul trecut a ajung pînă în semifinale la Wimbledon.

HALEP, ELIMINATĂ LA WIMBLEDON. Monica Niculescu în schimb, s-a calificat în turul doi. Românca a trecut în trei seturi de Monica Puig, scor 5-7, 6-3, 6-1! În turul următor va juca împotriva Janei Cepelova, cea care a eliminat-o pe Halep


HALEP, ELIMINATĂ LA WIMBLEDON. FINAL DE MECI! Simona Halep a fost eliminată de la Wimbledon! Românca a fost învinsă dramatic de Jana Cepelova, scor 5-7, 6-4, 3-6.

Andreea Mitu a pierdut primul set! Govortsova s-a impus cu 6-1!

3-5. BREAK CEPELOVA! Jana este la un game de cîştigarea meciului! Simona e în pericol!

3-4. BREAK HALEP! Simona face break şi reintră în joc! Hai SIMONA!!

2-4. GAME HALEP! Simona cîştigă primul game după o serie de 4 pierdute!

1-4. GAME CEPELOVA! Simona este la pămînt! Românca e la două gameuri de o înfrîngere ruşinoasă!

1-3. BREAK CEPELOVA! Jana cîştigă pe serviciul Simonei şi se apropie de victorie! Halep nu se regăseşte!

1-2. GAME CEPELOVA! Halep pare scoasă din ritm şi se chinuie să îi facă faţă adversarei!

1-1. BREAK CEPELOVA! Jana revine imediat şi egalează!

Monica Niculescu s-a calificat în turul doi la Wimbledon! Românca a trecut în trei seturi de Monica Puig, scor 5-7, 6-3, 6-1! În turul următor va juca împotriva învingătoarei dintre Halep şi Cepelova!

1-0. BREAK HALEP! Simona reuşeşte să înceapă din nou setul cu break!

Începe setul decisiv!


4-6! BREAK CEPELOVA! Jana egalează situaţia la seturi! E nevoie de un act decisiv!

4-5. BREAK HALEP! Simona face break-ul şi salvează setul!

3-5. BREAK CEPELOVA! Slovaca serveşte pentru setul secund!

3-4. GAME CEPELOVA! Halep nu reuşeşte să mai cîştige pe serviciul adversarei.

Monica Niculescu a luat setul doi! Românca a egalat situaţia după ce s-a impus în actul doi cu 6-3!

3-3. GAME HALEP! Simona egalează şi este momentul perfect să forţeze un break.

2-3. GAME CEPELOVA. Slovaca joacă foarte bine şi nu cedează lupta.

2-2. GAME HALEP. Simona egalează.

1-2. GAME CEPELOVA! Slovaca preia conducerea în setul secund.

1-1. BREAK CEPELOVA! Jana egalează situaţia repede în setul secund.

1-0. BREAK HALEP! Simona începe setul secund cu un break şi conduce cu 1-0.


7-5! GAME HALEP! Românca intră foarte bine pe teren şi cîştigă primul set!

S-a reluat jocul!

HALEP, ELIMINATĂ LA WIMBLEDON. Simona avea o unghie ruptă, aşa că a fost nevoie de intervenţia doctorului pentru a o ajuta, avînd probleme cînd călca cu piciorul stîng.

halep

Probleme pentru Halep! Românca s-a lovit iar la picior, cum s-a întîmplat şi sezonul trecut. Simona a cerut timeout medical

6-5. BREAK HALEP! Simona face break-ul şi serveşte pentru a doua oară pentru set.

5-5. BREAK CEPELOVA! Slovaca face break-ul într-un moment important şi rămîne în set!

* Monica Niculescu a pierdut primul set cu Monica Puig, scor 5-7! 

5-4. GAME CEPELOVA! Halep serveşte pentru cîştigarea primului set.

5-3. GAME HALEP! Simona este la un game de cîştigarea primului set.

4-3. BREAK HALEP! Simona şi-a regăsit agresivitatea şi a preluat din nou conducerea jocului.

3-3. GAME HALEP! Românca îşi cîştigă serviciul şi opreşte seria adversarei. 

2-3. GAME CEPELOVA! Simona nu îşi revine şi pierde 3 gameuri la rînd.

2-2. BREAK CEPELOVA. Jana reuşeşte primul break din meci!

2-1. GAME CEPELOVA! Slovaca a cîştigat primul game din acest set.

2-0. GAME HALEP! Simona îşi face serviciul cu uşurinţă şi conduce cu 2-0.

1-0. BREAK HALEP! Simona începe în forţă şi reuşeşte să cîştige pe serviciul adversarei.

A început meciul Simonei Halep!

UPDATE / Rafael Nadal a cîştigat meciul cu Bellucci şi urmează să înceapă partida Simonei Halep!

UPDATE / Monica Niculescu are 2-0 în primul set cu Puig. 

Site-ul oficial al turneului de la Wimbledon a publicat programul zilei de marţi! Simona Halep va juca pe Terenul 1, al doilea meci, după duelul dintre Bellucci şi Nadal. Partida care va deschide ziua pe arena respectivă va începe la ora 15:00, aşa că Halep va juca cel mai probabil începînd cu ora 17:00. Jocul dintre Halep şi Cepelova va putea fi urmărit în format LIVETEXT pe FANATIK.RO.

PROGRAMUL PE TERENUL 1:
Ora 15:00 – T. Bellucci – R. Nadal
urmat de: J. Cepelova – S. Halep
urmat de: T. Berdych – J. Chardy

Marţi vor juca la Wimbledon şi Andreea Mitu şi Monica Niculescu. Andreea Mitu, numărul 71 WTA, va evolua în al patrulea meci, ultimul de pe terenul patru, împotriva sportivei Olga Govorţova din Belarus, locul 122 WTA. Monica Niculescu, locul 48 WTA, o va întîlni pe Monica Puig din Puerto Rico, locul 91 WTA, în al treilea meci de pe terenul nouă. Primele meciuri de pe terenurile 4 şi 9 sînt programate la ora 13.30.


UPDATE, 29 iunie, ora 21:44 / FINAL DE MECI! Irina Begu este în turul doi la Wimbledon! Românca a trecut de rusoaica Daria Gavrilova în două seturi, scor 7-6, 6-1! În turul următor, românca va juca împotriva jucătoarei din Ucraina Lesia Ţurenko!

UPDATE, 29 iunie, ora 21:21 / Irina Begu a luat primul set în meciul cu Gavrilova! Românca s-a impus în tiebreak, scor 7-6! 

UPDATE, 29 iunie, ora 18:11 / Florin Mergea este în turul următor! Perechea Bopanna/Mergea a trecut în trei seturi de cuplul  Smyczek/Vesely, scor 6-3, 7-6, 6-1

UPDATE, 29 iunie, ora 17:32 / Perechea Bopanna/Mergea a cîştigat primul set al duelului cu Smyczek/Vesely, scor 6-3.

UPDATE, 29 iunie, ora 16:36 / Final de meci! Alexandra Dulgheru a părăsit Wimbledon-ul după doar un meci, fiind eliminată de Kristina Mladenovic în 69 de minute, scor 6-2, 6-1.

UPDATE, 29 iunie, ora 15:48 / Început dezastruos pentru Alexandra Dulgheru. Românca a fost umilită în primul set de Kristina Mladenovic, care i-a administrat un sec 6-2, după ce la un moment dat conducea cu 5-0!

UPDATE, 29 iunie, ora 15:06 / LIVE VIDEO SIMONA HALEP WIMBLEDON. Prima româncă care va intra în concurs la Wimbledon este Alexandra Dulgheru. Ea va juca împotriva Kristinei Mladenovic în cîteva minute. Cele două jucătoare sînt la încălzire.

Toată acţiunea de la Wimbledon e LIVE pe FANATIK.RO.


UPDATE 29 iunie, ora 11:52LIVE VIDEO SIMONA HALEP WIMBLEDON. Astăzi începe o nouă ediţie a turneului de la Wimbledon. Simona Halep e a 3-a favorită a competiţiei şi şi-a prezentat echipamentul în care va evolua la turneul de la All England Club. Campioana noastră a postat o poză pe reţelele de socializare cu echipamentul alb de la sponsorul Adidas.

Simona Halep va evolua marţi în turul 1 de la Wimbledon împotriva sportivei din Slovacia, Jana Cepelova. Toată acţiunea de la Wimbledon e LIVE pe FANATIK.RO.

simona ha

LIVE VIDEO SIMONA HALEP WIMBLEDON. Luni va debuta turneul de la Wimbledon, iar tragerea la sorţi care a avut loc vineri a stabilit un parcurs destul de complicat pentru Simona Halep, numărul trei mondial. Site-ul WTA acordă şanse mici româncei să ajungă în fazele superioare ale competiţiei. Conform specialiştilor, Halep va părăsi iarba londoneză încă din faza optimilor de finală.

“Va fi eliminată de Sabine Lisicki”

LIVE VIDEO SIMONA HALEP WIMBLEDON. “Nu se mai opreşte din schimburile de antrenori. O a doua ieşire consecutivă în primele faze ale unui turneu de Grand Slam este ceea ce prezic cei miraţi de această instabilitate. Nu pentru prima dată într-un Grand Slam, Halep a cedat în faţa presiunii. Şi a avut curajul să o recunoască după Roland Garros. Dintr-o dată, victoria de la Indian Wells a devenit foarte îndepărtată. După cîteva meciuri accesibile în primele runde, Halep va da de greu. Sabine Lisicki ar putea fi adversara din optimile de finală”, este descrierea făcută de WTA pentru partea de tablou pe care Halep o are pînă în optimile de finală.

ANUNŢ SENZAŢIONAL AL IDOLULUI STELIŞTILOR: “VREAU SĂ REVIN”

LIVE VIDEO SIMONA HALEP WIMBLEDON. “Lisicki este o jucătoare care adoră iarba, are cel mai puternic serviciu din circuitul feminin, şi este foarte apropiată de publicul englez, care de asemenea o iubeşte, după finala din 2013″, este descrierea făcută pe site-ul WTA, care anunţă că nemţoaica, locul 18 mondial este favorită în această partidă. Halep va fi eliminată în optimile de finală, iar Liscki şi Kerber se vor lupta pentru un loc în semifinale. Wozniacki, Giorgi şi Muguruza sînt celelalte jucătoare care pot produce surpriză pe această parte de tablou”, mai notează englezii.

Cine o opreşte pe Serena Williams?

LIVE VIDEO SIMONA HALEP WIMBLEDON. Conform specialiştilor, Serena Williams nu ar trebui să aibă probleme pe sfertul ei de tablou. Caroline Garcia ar putea fi prima adversară periculoasă pentru liderul clasamentului WTA, în turul trei. Serena ar putea avea apoi o întîlnire cu sora ei, Venus, în turul patru. Conform specialiştilor, pe partea de sus a tabloului feminin vom avea o dispută între Serena Williams şi Belinda Bencic, tînăra elveţiană care s-a impus la Eastbourne. Williams se va impune, pentru ca apoi să treacă de Şarapova în semifinale şi de Kvitova în finală, este predicţia făcută de site-ul WTA.

FOTO / INCREDIBIL!!! ROMANUL DIN PREMIER LEAGUE A COMIS-O GRAV DE TOT!!! ENGLEZII AU DAT PUBLICITATII POZELE!!!

Traseu complicat pentru Şarapova

LIVE VIDEO SIMONA HALEP WIMBLEDON. Aflată pe al doilea sfert al tabloului, Maria Şarapova va avea o misiune complicată la Wimbledon încă din primul tur. O va înfrunta pe Johanna Konta, favorita gazdelor, jucătoare care a impresionat la Eastbourne. Irina Begu sau Flavia Pennetta sînt şi ele pe lista posibilelor jucătoare pe care “Maşa” le-ar avea de înfruntat în drumul spre sferturile de finală. Specialiştii sînt convinşi că rusoaica ajunge în primele opt, unde va reuşi să obţină o victorie în faţa Karolinei Pliskova.

Aga, ameninţare pentru campioană!

LIVE VIDEO SIMONA HALEP WIMBLEDON. Deţinătoarea trofeului, Petra Kvitova, o va înfrunta pe Kiki Bertens în meciul de deschidere. Elina Svitolina ar putea fi adversară în turul trei preliminar, înainte ca pentru jucătoarea de pe locul doi în clasamentul WTA să joace un meci foarte complicat, cu Agnieszka Radwanska. Dacă va trece şi de jucătoarea din Polonia, Kvitova ar avea un sfert de finală cu Makarova, conform predicţiilor. Va trece şi de rusoaică, pentru ca apoi să o elimine pe Amgelique Kerber pentru a ajunge în finala cu Serena.

ATAC SOCANT LA RADOI!!! INCREDIBIL!!! STELISTII I-AU SARIT LA GAT!!! DEZVALUIRI INCENDIARE!!!


UPDATE / Organizatorii de la Wimbledon au anunţat ziua în care Simona Halep va debuta la Wimbledon! 

Românca va evolua în primul tur împotriva Janei Cepalova marţi, în aceeaşi zi şi cu deţinătoarea trofeului, Petra Kvitova.

Luni intră în scenă Maria Şarapova şi Serena Williams. Ora partidei nu a fost momentan anunţată.


LIVE VIDEO SIMONA HALEP WIMBLEDON. Simona Halep are parte de un tablou accesibil la Wimbledon, unde speră să îşi egaleze, cel puţin, performanţa reuşită în 2014, cînd a ajuns pînă în semifinalele competiţiei. În primul tur al turneului de Grand Slam, Halep o va înfrunta pe Jana Cepelova, din Slovacia, locul 106 în clasamentul WTA. Deşi a fost considerată într-o perioadă o mare speranţă a tenisului, Cepelova a avut rezultate slabe în acest an şi pare victimă sigură în faţa Simonei.

Simona a bătut-o la US Open

LIVE VIDEO SIMONA HALEP WIMBLEDON. Simona Halep şi Jana Cepelova s-au mai întîlnit o singură dată, în 2014, la US Open. A fost o victorie facilă pentru româncă, în turul doi al competiţiei, scor 6-2, 6-1. În următoarea rundă, Simona avea să fie şi ea eliminată, după ce a cedat în faţa Mirjanei Lucic Baroni, scor 6-7, 2-6. Cea mai bună performanţă a Cepelovei la Wimbledon a fost la ediţia din 2012, cînd a ajuns pînă în turul 3. A fost eliminată de Victoria Azarenka, scor 6-3, 6-3.

O conduce pe Serena la meciuri directe!

LIVE VIDEO SIMONA HALEP WIMBLEDON. Puţine jucătoare din lume se pot lăuda că o conduc pe Serena Williams la meciurile directe, iar Jana Cepelova este una dintre ele. S-au întîlnit o singură dată, la Charleston, 2014, în turul doi, iar Cepelova a reuşit o victorie clară, scor 6-4, 6-4. A urmat apoi un parcurs foarte bun pentru ea la acel turneu, pe zgura din SUA, unde a reuşit să ajungă pînă în finală, după ce a mai trecut apoi de Vesnina, Hantuchova şi Bencic. A fost învinsă de Andrea Petkovic în ultimul act.

Născută în acelaşi oraş cu Hingis

LIVE VIDEO SIMONA HALEP WIMBLEDON. Jana Cepelova este născută la Kosice, la fel ca şi Martina Hingis, fost lider mondial, care ulterior s-a mutat în Elveţia. De altfel, cele două au o strînsă relaţie de prietenie. “Ne cunoaştem de mai mulţi ani. Este o plăcere să vorbesc cu ea despre tenis, dar şi despre locurile în care am copilărit amîndouă”a declarat Jana Cepelova pentru tennisnow.com. Jucătoarea din Slovacia a mai precizat că Hingis şi Nadal au fost idolii copilăriei ei.

Dublă campioană europeană la juniori

LIVE VIDEO SIMONA HALEP WIMBLEDON. Jana Cepelova a avut rezultate excelente pînă la 18 ani, iar în 2010 a reuşit chiar să cîştige Campionatul European dedicat juniorilor, atît la proba de simplu, cît şi în cea de dublu. După ce a trecut la profesionişti, Cepelova nu a reuşit să îşi valorifice potenţialul aşteptat de specialişti. Cea mai bună clasare a avut-o la finalul anului 2014, cînd se afla pe 53. Doar că anul în curs a fost unul foarte slab pentru sportiva din Slovacia.Are o singură victorie pe tabloul principal al unui turneu, tot la Charleston, contra Elenei Vesnina. A jucat o finală în turneul ITF de la Saint Gaudens, tot pe zgură, dar a fost învinsă de Maria Torro Flor. De altfel, Cepelova recunoaşte că nu se simte în elementul ei pe iarbă şi preferă zgura.


UPDATE / ORA 12:48 / Simona Halep o va înfrunta pe Jana Cepelova, locul 106 WTA, în primul tur la Wimbledon. Irina Begu va juca în primul tur împotriva rusoaicei Daria Gavrilova, locul 41 WTA. Andreea Mitu o înfruntă pe Olga Govortsova, Belarus, locul 122.

UPDATE / ORA 12:39 / Alexandra Dulgheru va juca în primul tur contra franţuzoaicei Kristina Mladenovic. Monica Niculescu o va înfrunta pe Monica Puig, locul 91 WTA. 

UPDATE / ORA 12:31 / S-a stabilit şi posibilul program al sferturilor, în cazul în care primele opt favorite ajung în această fază. Halep ar putea juca împotriva Carolinei Wozniacki.

Capture

UPDATE/ 26.06.2015, ORA 12:25 / Simona Halep a avut noroc în startul tragerii la sorţi de la Wimbledon. Nu este pe partea de tablou a Serenei, pe care ar putea să o întîlnească doar în finală. În cazul în care ar ajunge în semifinale, Halep o întîlneşte pe Kvitova, iar Serena ar înfrunta-o pe Şarapova.

UPDATE, 26.06.2015, ORA 12:15 / În urmă cu doar cîteva minute a avut loc tragerea la sorţi pe tabloul masculin. Iată cum ar arăta tabloul sferturilor de finală, în cazul în care primii opt favoriţi se vor califica în această fază. În cazul în care ar ajunge în sferturi, Rafa Nadal este pe tabloul cu Andy Murray.

Capture


LIVE VIDEO SIMONA HALEP WIMBLEDON. Azi, 26 iunie, are loc tragerea la sorţi pentru tablourile principale de la turneul de Mare Şlem disputat pe iarbă, Wimbledon. Favorita românilor, Simona Halep, este cap de serie numărul trei şi speră la o tragere cît mai norocoasă. Toate partidele româncei de la Wimbledon vor putea fi urmărite în format LIVETEXT pe FANATIK.RO.

LIVE VIDEO SIMONA HALEP WIMBLEDON. Dacă pe tabloul principal masculin nu avem nici un compatriot, pe tabloul feminin ne mîndrim cu 5 reprezentative: Simona Halep, locul 5 WTA, Irina Begu, cap de serie numărul 29, Monica Niculescu, locul 46, Alexandra Dugheru, locul 59 şi Andreea Mitu, clasată pe 70 în clasamentul mondial. Sorana Cîrstea nu a reuşit să îşi asigure un loc pe tablou, fiind eliminată în calificări.

“Simona Halep este în criză”

Presa din SUA este de părere că Simona Halep nu are nici o şansă la Wimbledon, chiar dacă este a treia favorită. Jurnaliştii de la Sports Illustrated au notat despre forma ei, care este una dezamăgitoare, în opinia acestora.

“Este oficial, Simona Halep este în criză. Poate că nu este una atît de pronunţată ca acelea în care se află Eugenie Bouchard şi Agnieszka Radwanska, ambele pierzînd repede la Birmingham, însă forma ei este îngrijorătoare. De cînd a fost învinsă de Serena Williams în semifinalele de la Miami, Simona n-a mai fost aceeaşi jucătoare. N-a reusit să ajungă în vreo finală pe zgură, suprafaţa ei preferată, ba chiar a fost eliminată rapid de la Roland Garros. Acum, după un nou rezultat dezamăgitor la Birmingham, şi-a dat afară antrenorul chiar înainte de Wimbledon”, au punctat jurnalistii americani de la Sports Illustrated.

În 2014 a avut noroc de un traseu uşor

Simona Halep a avut parte anul trecut de o tragere la sorţi destul de accesibilă. Românca, cap de serie numărul 3 şi atunci, a picat în primul tur cu Teliana Pereira, din Brazilia. A învins-o uşor, 6-2, 6-2, şi s-a calificat în turul doi, unde a dat de Lesia Tsurenko. Aici a pierdut un set, reuşind să treacă cu scorul de 6-3, 4-6, 6-4.

În turul trei s-a distrat cu Belinda Bencic, scor 6-4, 6-3, iar în optimile de finală a bătut-o pe Zarina Diyas, scor 6-3, 6-0. În sferturi a venit finalista din 2013, Sabine Lisicki, de care a trecut tot cu un set la 0, 6-4, 6-0, iar în semifinale a venit accidentarea care a oprit-o să treacă de Eugenie Bouchard, fiind învinsă cu 6-7, 2-6.


LIVE VIDEO SIMONA HALEP WIMBLEDON. Turneul de la All England Club începe pe data de 29 iunie, campioana noastră avînd de apărat 780 de puncte obţinute anul trecut după calificarea în semifinale. Halep a fost desemnată cap de serie numărul 3 a competiţiei. 

LIVE VIDEO SIMONA HALEP WIMBLEDON. Primele două favorite sînt Serena Williams şi deţinătoarea titlului, Petra Kvitova. Surprinzător, Maria Şarapova e favorită numărul 4, deşi presa engleza scria că rusoaica va fi peste Simona Halep pe tabelul capilor de serie.

LIVE VIDEO SIMONA HALEP WIMBLEDON. Pe tabloul capilor de serie e şi Irina Begu, românca fiind  desemnată cap de serie 29 a competiţiei de la All England Club. Pe tabloul principal mai sînt calificate  Monica Niculescu (locul 46 WTA), Alexandra Dulgheru (locul 59 WTA) şi Andreea Mitu (locul 70 WTA). Sorana Cîrstea a cîştigat în primul tur al calificărilor şi mai are nevoie de două victorii pentru a ajunge pe tablou.

Primii 10 capi de serie la feminin: 

fem

Favoriţi şi la dublu masculin

LIVE VIDEO SIMONA HALEP WIMBLEDON. Competiţia de la All England Club de la dublu masculin e una extrem de interesantă pentru români. Horia Tecău şi Jean Julien Rojer sînt capi de serie numărul 4 a competiţiei, iar dublul Florin Mergea/Rohan Bopanna a fost desemnat cap de serie 9.

LIVE VIDEO SIMONA HALEP WIMBLEDON. Principalii capi de serie la dublu masculin sînt fraţii Bryan, urmaţi de perechea Dodig/Melo, Pospisil şi Sock fiind cap de serie numărul 3.

Nadal, al 10-lea favorit

LIVE VIDEO SIMONA HALEP WIMBLEDON. Tabloul masculin e unul interesant în acest an. Principal favorit la titlu este Novak Djokovic, deţinătorul titlui şi cap de serie numărul 1. Roger Federer e cap de serie numărul doi şi favoritul gazdelor, Andy Murray, favorit 3.

LIVE VIDEO SIMONA HALEP WIMBLEDON. Surpriza vine de la Rafa Nadal, care a căzut multe locuri în ultimele luni şi e abia al 10-lea favorit al competiţiei. Ibericul a ajuns pînă în sferturi anul trecut, unde a fost eliminat de Nick Kyrgios.

Primii 10 capi de serie masculin

mas

Simona Halep, şanse mici la casele de pariuri

La casele de pariuri, Simona Halep este considerată a 5-a favorită. Serena are cele mai mari şanse, avînd cota 2,75 la cîştigarea turneului, iar deţinătoarea trofeului, Petra Kvitova are cota 4,33 pentru a-şi apăra titlul.

LIVE VIDEO SIMONA HALEP WIMBLEDON. Şarapova are cotă 9,00 să cîştige turneul, iar Viktoria Azarenka, revenită după o serie de accidentări, e cotată cu 11,00 pentru un succes la All England Club. După cele 4 jucătoare vine Simona Halep, care are cotă 13,00 pentru un succes.

Simona Halep are aceeaşi şansă la cîştigarea turneului la fel ca şi Rafa Nadal. Ambii au cotă 13,00 pentru un succes la Wimbledon. Similitudinile dintre Halep şi Nadal sînt mai multe în aceste momente. Ambii sînt ieşiţi din formă, ambii au dezamăgit la Roland Garros şi ambii au o evoluţie palidă în raport cu aceeaşi perioadă a anului trecut.

Toată acţiunea de la Wimbledon poate fi urmărită LIVE pe FANATIK.RO de pe data de 29 iunie.