VIDEO Steaua – Concordia 1-0. Vlad Achim, SALVATORUL! Vezi GOLUL

Cristian Blanuta   
in Fotbal intern
06/08/2016, 23:55
VIDEO Steaua – Concordia 1-0. Vlad Achim, SALVATORUL! Vezi GOLUL GALERIE FOTO

Greu a luat Steaua trei puncte sîmbătă seara, în faţa Concordiei, o echipă modestă în exprimare, dar care s-a baricadat în faţa propriului careu. Stanciu a încercat şutul din toate poziţiile, dar nu i-a ieşit nimic de această dată. Salvarea a venit de la Vlad Achim, care l-a făcut fericit pe Reghe în minutul 77, cu un şut la colţul lung, pe jos, din interiorul careului.

VIDEO / GOL ACHIM, 1-0

VIDEO / BARĂ ADI POPA

Steaua pleacă din start favorită, în faţa unei echipe Concordia care are un început slab de campionat. Trupa lui Reghe vine şi cu moralul excelent, dat de calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor, dar şi cu un Stanciu în formă maximă.

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep finala de la Cincinnati. Veste bună pentru români!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×