Fotbal intern

LIVE VIDEO Steaua – Dinamo TV ONLINE: Digi Sport 1, Telekom Sport, Look TV

29.07.2018 | 19:29
LIVE VIDEO Steaua – Dinamo ONLINE STREAMING DigiSport 1, Telekom Sport, LookTV. Sergiu Hanca, Diogo Salomao şi Filipe Teixeira la faza golului egalizator din ultimul minut în meciul de fotbal dintre Dinamo Bucureşti şi FC Steaua Bucureşti

LIVE VIDEO Steaua – Dinamo la TV ONLINE: Digi Sport 1, Telekom Sport, Look TV

. Primul derby de România al sezonului 2018 – 2019 se joacă pe Arena Naţională, cu echipa lui Gigi Becali drept gazdă. Vezi toate detaliile complete ale meciurilor etapei și comentariul LIVE accesând aplicația de mai jos!

Update, ora 19:30. Echipele de start:

Dinamo și FCSB

Gepostet von Dascalu Mihai am Sonntag, 29. Juli 2018

FCSB: Bălgrădean – R. Benzar, Planic, M. Bălașa, Momcilovic – Ov. Popescu, L. Filip – Man, Fl. Tănase (cpt), Teixeira – Gnohere.
Antrenor: Nicolae Dică
Rezerve: A. Vlad – Nedelcu, Fl. Coman, Moruțan, Jr. Morais, Jakolis, Qaka.

DINAMO: Penedo – Corbu, M. Popescu, Katsikas, Sg. Popovici – Hanca, Mahlangu, D. Nistor (cpt) – Sorescu, Axente, Salomao.
Antrenor: Florin Bratu
Rezerve: Muțiu – Pesic, D. Ciobotariu, Vl. Olteanu, Gomelt, Neicuțescu, Moldoveanu.

VEZI AICI LIVE VIDEO Steaua – Dinamo TV ONLINE: HD Digi Sport 1, Telekom Sport, LookTV

LIVE VIDEO Steaua – Dinamo la TV ONLINE: Digi Sport 1, Telekom Sport, Look TV

Vicecampionii României au început cu stângul sezonul din Liga 1 Betano, după ce au fost învinşi la Giurgiu, cu scorul de 1-0, de Astra. De partea cealaltă, FC Dinamo Bucureşti, s-a impus pe teren propriu, în faţa celor de la FC Voluntari, cu scorul de 2-1.

La ce oră se joacă Steaua – Dinamo LIVE VIDEO

LIVE VIDEO Steaua – Dinamo la TV ONLINE: Digi Sport 1, Telekom Sport, Look TV

. Partida dintre FCSB şi Dinamo va avea loc pe cel mai mare stadion al ţării, de la ora 21:00, şi va fi arbitrată de către Ovidiu Haţegan. Centralul va fi asistat la cele două linii de Octavian Şovre şi Eugen-Sebastian Gheorghe.

Steaua – Dinamo LIVE STREAM etapa 2 Liga 1 Betano

Nicolae Dică şi Florin Bratu au prefaţat derby-ul şi spun că şi-au capacitat jucătorii în vederea primei confruntări a orgoliilor din acest sezon . Antrenorul vicecampioanei României aşteaptă cu nerăbdare duelul: “O partidă importantă pentru noi. Se uită tot ce ai făcut rău înainte dacă iei cele 3 puncte cu Dinamo. Trebuie să facem un joc perfect pentru că Dinamo o să fie o echipă motivată şi o să îşi dorească să câştige. Îi cunoaştem foarte bine că sunt jucători care au evoluat în Liga 1 sau Liga 2. O să am un discurs înainte de meci, dar cred că ei trebuie să fie motivaţi pentru că este un meci important pentru noi, pentru suporterii Stelei. Noi nu jucăm pe prime în campionat.

Steaua – Dinamo LIVE TEXT. Când joacă FCSB pe Look TV

Avem salarii destul de mari şi e suficient. Nu avem nicio problemă de lot. Pintilii va lipsi pentru că este suspendat. La Steaua niciodată nu sunt liniştite lucrurile. Mereu se găseşte ceva. Atmosfera este foarte ok la echipă, nu există nicio problemă. Suntem la început de campionat. Am avut şi anul trecut două derby-uri cu Dinamo. Este un meci important şi pentru mine şi îl aşteptam cu nerăbdare. Joci cu 30-40.000 de suporteri în tribună şi e foarte frumos. Nu este o luptă între mine şi Bratu, ci între Steaua şi Dinamo. El este un antrenor tânăr, cu multă ambiţie. Îşi doreşte să aibă rezultate, dar sper ca eu să fiu cel învingător”

, a spus Nicolae Dică în cadrul unei conferinţe de presă.

LIVE VIDEO Steaua – Dinamo pe TV ONLINE: Digi Sport 1, Telekom Sport, LookTV

Florin Bratu a analizat şi el confruntarea cu marea rivală

şi a numit jucătorii cei mai periculoşi de la FCSB: „Va fi un meci intens, în care jucătorii mei vor da maximum. Ne temem de acest meci. Steaua are jucători ofensivi de calitate. Antrenorul este tânăr, ambiţios, managerul la fel. Ne aşteptăm la multă ostilitate. E bine că suntem subestimaţi şi că nu se gândesc foarte mult la noi. Vedem mâine ce va fi.

Nu m-am gândit dacă Dică va fi demis sau nu dacă va pierde. E problema lor asta. Eu mă gândesc doar la mine şi la Dinamo. Nu contează în ce perioadă jucăm. Tot derby e, tot acelaşi interes va fi. Ne aşteptăm să vedem un nivel bun, ţinând cont că e începutul campionatului.Au echipă valoroasă, echilibrată în toate compartimentele. Dennis Man, Tănase, Teixeira, „Bizonul” dacă va juca, toţi au valoare ridicată. Noi nu avem nicio problemă de lot pentru acest meci”, a declarat “Mitraliera”.

LIVE VIDEO Steaua – Dinamo la TV ONLINE: Digi Sport 1, Telekom Sport, Look TV
LIVE VIDEO Steaua – Dinamo la TV ONLINE: Digi Sport 1, Telekom Sport, Look TV. May Mahlangu, Florinel Coman şi Jose Antonio Romera Navarro

Partida FCSB – Dinamo se joacă pe Arena Naţională, de la ora 21:00, şi va fi transmisă LIVE VIDEO la TV ONLINE pe FANATIK.RO.