VIDEO / Steaua – Dinamo 1-1. Egal NERVOS! Andone rămîne LIDER!

Adrian Dumitru   
in Stiri sportive
21/08/2016, 00:02
VIDEO / Steaua – Dinamo 1-1. Egal NERVOS! Andone rămîne LIDER! GALERIE FOTO

MIN 87: ELIMINARE FILIP

VIDEO MIN 29 OCAZIE DE AMORIM

VIDEO MIN 17, 1-1: GOL DE AMORIM

VIDEO MIN 13 SCANDAL ÎNTRE JUCĂTORII CELOR DOUĂ ECHIPE

VIDEO MIN 11, 0-1: GOL ROTARIU

Aşteptat cu sufletul la gură de întreaga suflare fotbalistică din România, “Unicul Derby” s-a exprimat mai degrabă prin tensiunea creată de conflictul dintre suporterii lui Dinamo şi oficialii Stelei.

Pe teren, doar începutul a fost promiţător. Început care a adus şi două goluri, reuşitele lui Rotariu şi de Amorim anunţînd un spectacol pe care urmau să îl regrete cei 20.000 de fani care nu şi-au luat bilete la derby. Numai că jocul s-a închis, vinovaţi fiind şi Nicolae Stanciu sau Palici, jucători de la care se aştepta foarte mult, dar care nu au făcut mai nimic.

De remarcat jocul bun prestat de noile achiziţii ale Stelei, Fernando Boldrin şi William de Amorim reuşind, chiar dacă prezintă lipsă de omogenitate cu restul lotului, să se integreze bine într-un timp atît de scurt.

De aplaudat şi tactica lui Ioan Andone, care a reuşit să anihileze un adversar mult superior, iar eliminarea stupidă a lui Steliano Filip, care demonstrează încă o dată nu nu poate reprezenta o soluţie pentru echipa naţională, a oferit emoţii în plus nedorite.

Ştirea MOMENTULUI

Becali vrea să profite de tensiunile de la Craiova: “Dau 3 milioane pe Mitriţă”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×