Fotbal intern

VIDEO STEAUA-PETROLUL. Vezi toate FAZELE AICI! Ocazii URIAŞE!

UPDATE Ora 19:30 / FANATIK.RO, CONFIRMAT! TAMAŞ NU JOACĂ! Echipa de START a Stelei cu Petrolul:...
11.07.2015 | 23:00
VIDEO STEAUAPETROLUL Vezi toate FAZELE AICI Ocazii URIASE
ADVERTISEMENT

UPDATE Ora 19:30 / FANATIK.RO, CONFIRMAT! TAMAŞ NU JOACĂ! Echipa de START a Stelei cu Petrolul:

Cojocaru – Papp, Varela, Toşca, Guilherme – Breeveld, Muniru – Chipciu, Stanciu, Enceanu – Iancu.

LIVE VIDEO CU MECIUL STELEI AICI!!! VEZI ONLINE PARTIDA STEAUA-PETROLUL!

Rezerve: Niţă – Râpă, Tudorie, Mihalcea, Tahar, Neagu, Adi Popa.

ULTIMA ORA!!! GIGI BECALI NEGOCIAZA ACUM ULTIMELE 2 TRANSFERURI ALE STELEI!!!

UPDATE Ora 18:20 / Mirel Rădoi îşi concentrează atenţia pe meciul din preliminariile Ligii Campionilor, cu Trencin. FANATIK.RO a aflat că tehnicianul campioanei va odihni mai mulţi titulari în meciul de sîmbătă cu Petrolul.

ADVERTISEMENT

STEAUA. Cel puţin teoretic, pierderea Supercupei în faţa unei echipe cuprinsă în haos reprezenta un motiv solid pentru ca lucrurile să degenereze în sînul campioanei.

CRISTI TANASE A DEBUTAT IN CHINA!!! PRIMELE IMAGINI CU STELISTUL!!! FINAL DE INFARCT PENTRU NOUA ECHIPA A LUI DAN PETRESCU

Numai că Mirel Rădoi beneficiază de încredere nelimitată din partea lui Gigi Becali, iar acesta este decis să meargă în continuare conform planurilor făcute de el.

ADVERTISEMENT

Tamaş sau Varela, out!

STEAUA. Mirel Rădoi este decis, conform surselor FANATIK.RO din anturajul tehnicianului, să menajeze mai mulţi titulari pentru partida cu Petrolul. Printre cei vizaţi sînt Fernando Varela şi Gabi Tamaş, unul dintre cei doi urmînd să fie înlocuit de Paul Papp în centrul defensivei. “Rădoi se axează pe partida din preliminariile Ligii Campionilor. Doreşte să îşi adjudece calificarea încă din primul tur”, au precizat sursele FANATIK.RO.

BREAKING NEWS!!! CRISTIANO RONALDO SI-A DAT ACORDUL PENTRU TRANSFERUL DE LA REAL MADRID!!! UNDE AJUNGE MEGA STARUL PORTUGHEZ!!!

LIVE VIDEO STEAUA-PETROLUL. Meciul dintre Steaua şi Petrolul Ploieşti ţine capul de afiş al primei etape din sezonul 2015/2016. LIVE VIDEO STEAUA-PETROLUL. Iar întîlnirea va fi mult mai interesantă după ce campioana nu a reuşit să impresioneze în prima partidă oficială a lui Mirel Rădoi pe banca tehnică a campioanei, aceasta pierzînd în faţa lui ASA Târgu Mureş, scor 0-1.

ADVERTISEMENT

CE LOVITURA!!! STELISTUL, LA UN PAS DE A SEMNA CU RIVALA STELEI!!!

LIVE VIDEO STEAUA-PETROLUL. Chiar dacă a ratat  primul trofeu pus în joc, Supercupa României, Mirel Rădoi a cîştigat aprecierile specialiştilor prin folosirea a trei tineri în partida cu ASA Târgu Mureş. În timp ce Valentin Cojocaru, 19 ani, a fost titular în detrimentul lui Niţă, Rădoi i-a mai introdus pe parcursul partidei pe Vlad Mihalcea (16 ani) şi pe Răzvan Grădinaru (19 ani). Totuşi, la finalul meciului, tînărul tehnician a tras un semnal de alarmă celor care nu au oferit randamentul scontat, antrenorul dînd de înţeles că în partida cu Petrolul va face modificări.

LIVE VIDEO STEAUA-PETROLUL. Tahar şi Papp, titulari

LIVE VIDEO STEAUA-PETROLUL. Primii vizaţi de schimbările lui Mirel Rădoi par a fi Ionuţ Neagu, Cornel Rîpă şi Alin Toşca, fotbalişti care au evoluat sub potenţialul aşteptat de către antrenorul Stelei.

ADVERTISEMENT

VIDEO SENZATIONAL!!! 4 GOLURI IN 10 MINUTE!!! NEBUNIE TOTALA IN PRIMA ETAPA A LIGII 1!!! VEZI GOLURILE AICI!!!

LIVE VIDEO STEAUA-PETROLUL. “Tahar, Guilherme şi Papp vor primi şansa lor de a începe ca titulari, se poate chiar din acest meci! Rădoi merge pe premisa că omul care greşeşte trebuie să plătească. Trebuie ţinut cont că Mirel se gîndeşte şi la meciul cu Trencin, din preliminariile Ligii Campionilor”, au precizat sursele FANATIK.RO.

Dilemă: Cojocaru sau Niţă?

LIVE VIDEO STEAUA-PETROLUL. Chiar dacă a evoluat în media echipei la partida de Supercupă, Valentin Cojocaru a fost criticat de o parte a suporterilor stelişti şi, astfel, a fost pusă o presiune în plus pe Mirel Rădoi. Chiar dacă la antrenamente nu a lăsat impresia că îl va schimba pe tînărul goalkeeper, ezitarea lui Cojocaru la golul lui Axente poate să îl aducă între buturile porţii pe Florin Niţă.

ANUNTUL DE ULTIMA ORA AL LUI CHIPCIU!!!

Echipe probabile:  STEAUA: Cojocaru – Papp, Tamaş, Varela, Guilherme – Muniru, Tahar – Iancu, Stanciu, Chipciu – Tudorie. PETROLUL: Pecanha – Peteleu, Benga, Porret, Beţa – Ropotan, Altama – Nepomuceno, Marinescu, Chiriţă – Vl. Rusu.

LIVE VIDEO STEAUA-PETROLUL. A creat furtună în urmă cu doi ani

LIVE VIDEO STEAUA-PETROLUL. Comisia Centrală a Arbitrilor a stabilit delegările pentru prima partidă a noii ediţii de campionat, iar pe Naţional Arena va aveni o brigadă condusă de Ovidiu Haţegan, din Arad. Alături de arbitrul FIFA, la partidă au mai fost delegaţi Octavian Şovre şi Mircea Orbuleţ, aceştia urmînd să asigure liniile de margine.

GALERIE FOTO! TITULARUL STELEI, AFACERI CU COCKTAILURI!!! IMAGINI INEDITE!!!

LIVE VIDEO STEAUA-PETROLUL. Pe 1 decembrie 2013, Haţegan arbitra meciul dintre Petrolul şi Steaua, scor 1-1, dar maniera arădeanului a dus la reproşuri grave din partea oficialilor ploieşteni. Aceştia l-au acuzat pe Ovidiu Haţegan că a prelungit meciul nepermis de mult doar ca să înscrie Steaua, Adi Popa marcînd în ultimele faze pentru campioana României. LIVE VIDEO STEAUA-PETROLUL. În ultimul meci dintre cele două echipe, Petrolul a învins, surprinzător, tot pe Arena Naţională, cu 1-0! Petroliştii erau antrenaţi de Mircea Rednic, în timp ce pe banca Stelei se afla Costel Gâlcă. Unicul gol a fost marcat de Nepomuceno, în minutul 87, după un contraatac al “lupilor”

ADVERTISEMENT