Fotbal international

VIDEO. Jurgen KL0-0PP, la debut! Liverpool, FĂRĂ GOL cu noul antrenor! Pantilimon, CE GAFĂ! Toate GOLURILE din Premier League

UPDATE, 16:40 / Debutul lui Klopp la Liverpool nu a fost unul impresionant. "Cormoranii" au fost dominaţi clar de Tottenham, dar au obţinut în cele din urmă un egal alb datorită paradelor lui...
18.10.2015 | 00:04
VIDEO Jurgen KL00PP la debut Liverpool FARA GOL cu noul antrenor Pantilimon CE GAFA Toate GOLURILE din Premier League

UPDATE, 16:40 / Debutul lui Klopp la Liverpool nu a fost unul impresionant. “Cormoranii” au fost dominaţi clar de Tottenham, dar au obţinut în cele din urmă un egal alb datorită paradelor lui Mignolet.

Tottenham – Liverpool 0-0

UPDATE, ora 15:30 / S-a terminat prima repriză, în care Spurs a dominat categoric. Intervenţiile lui Mignolet ţin scorul egal.

VIDEO / CE GAFA A FACUT PANTILIMON! VIDEO AICI CU TOATE GOLURILE ETAPEI DIN PREMIER LEAGUE!!!

UPDATE, ora 14:23 / Jurgen Klopp a pregătit cîteva surprize pentru primul 11 al lui Liverpool, începînd cu titularizarea belgianului Origi. Iată echipele de start în Tottenham – Liverpool. Daniel Sturridge a suferit o accidentare chiar înaintea meciului şi este indisponibil.

Capture

LIVE VIDEO TOTTENHAM-LIVERPOOL KLOPP LA DEBUT. UPDATE, ora 11:10 / Jurgen Klopp debutează de la ora 14:45 pe terenul lui Tottenham, iar misiunea sa la Liverpool pare foarte grea. Nici statistica nu îl avantajează. În istoria lui Liverpool, un singur antrenor a reuşit să cîştige partida de debut.

LIVE VIDEO TOTTENHAM-LIVERPOOL KLOPP LA DEBUT. Francezul Gerrard Houlier reuşea să învingă pe Southampton în 1998, scor 2-1, şi debuta perfect la “cormorani”.

LIVE VIDEO TOTTENHAM-LIVERPOOL KLOPP LA DEBUT. În schimb, Liverpool trece printr-o perioadă excelentă în confruntările cu Spurs. “Cormoranii” au cîştigat ultimele cinci partide directe, trei dintre ele la diferenţă clară.

10 februarie 2015: Liverpool – Tottenham 3-2

31 august 2014: Liverpool – Tottenham 0-3

30 martie 2014: Liverpool – Tottenham 4-0

15 decembrie 2013: Tottenham – Liverpool 0-5

10 martie 2013: Liverpool – Tottenham 3-2

……………………………………………………………………………………………………………………………

LIVE VIDEO TOTTENHAM-LIVERPOOL KLOPP LA DEBUT. Venirea lui Jurgen Klopp pe banca lui Liverpool a fost una dintre cele mai importante mutări din fotbalul mondial în 2015. Antrenorul german l-a înlocuit pe “ponositul” Brendan Rodgers (aşa cum îl caracteriza presa britanică) după derby-ul Mersei Syde, încheiat 1-1. Germanul debutează astăzi de la ora 14:45 în deplasarea de la Tottenham. 

LIVE VIDEO TOTTENHAM-LIVERPOOL KLOPP LA DEBUT. Odată cu Jurgen Klopp, a venit şi entuziasmul în preajma echipei. Toată lumea a apreciat această lovitură dată de oficialii lui Liverpool, inclusiv rivalii. Sir Alex Ferguson declara: “Trebuie să recunosc, numirea lui Klopp e o mutare foarte bună a cormoranilor”.

LIVE VIDEO TOTTENHAM-LIVERPOOL KLOPP LA DEBUT. Un nou suflu

LIVE VIDEO TOTTENHAM-LIVERPOOL KLOPP LA DEBUT. Antrenorul german ţine foarte mult la atmosfera pozitivă şi plăcerea de a juca fotbalul. La conferinţa de presă premergătoarea meciului cu Tottenham, el a avut un discurs emoţionant:

LIVE VIDEO TOTTENHAM-LIVERPOOL KLOPP LA DEBUT. “Ştiu cum vreau să evoluăm. Pînă la urmă, e doar fotbal. Acum, trebuie să ne deschidem sufletul, să alergăm, să luptăm şi să tragem din greu. Trebuie să jucăm ca într-un vis frumos. Vreau să văd mai mult curaj, dar să văd şi că joacă de plăcere. Să fii curajos înseamnă să faci greşeli. Fotbalul e un joc fantastic. Toţi îl iubim pentru că e spectaculos, rapid şi dificil”, a declarat Klopp la conferinţa de presă.

LIVE VIDEO TOTTENHAM-LIVERPOOL KLOPP LA DEBUT. Jurgen Klopp a venit cu staff-ul său la clubul londonez. Secundul germanului e bosniacul Zeljko Buvac, în timp ce principalul scouter al echipei de pe Anfield va fi Peter Krawietz, tot un apropiat al lui Klopp.

LIVE VIDEO TOTTENHAM-LIVERPOOL KLOPP LA DEBUT. Numirea cu cel mai mare impact în istorie

LIVE VIDEO TOTTENHAM-LIVERPOOL KLOPP LA DEBUT. Numirea lui Klopp la Liverpool a bătut cîteva recorduri. Venirea neamţului pe banca lui Liverpool a fost cel mai discutat subiect pe twitter. În primele 7 zile de la numire, nu mai puţin de 2 milioane de tweet-uri au fost trimise pe acest subiect.

LIVE VIDEO TOTTENHAM-LIVERPOOL KLOPP LA DEBUT. Transferul lui Mourinho la Chelsea a generat 1,5 milioane de tweet-uri, în timp ce numirea lui van Gaal la Manchester United a generat “doar” 1 milion de tweet-uri.

“Marile speranţe”

LIVE VIDEO TOTTENHAM-LIVERPOOL KLOPP LA DEBUT. Numirea lui Jurgen Klopp la Liverpool a generat o asemenea emulaţie pentru că neamţul e văzut ca un salvator. Presa britanică şi suporterii echipei sînt siguri că Jurgen e unul dintre singurii antrenori care pot sparge blestemul Premier League.

LIVE VIDEO TOTTENHAM-LIVERPOOL KLOPP LA DEBUT. Deşi e pe locul doi în Anglia la capitolul titluri, cu 18 trofee cîştigate, Liverpool nu s-a impus niciodată în Premier League, de la înfiinţarea sa în 1992. “Cormoranii” au fost de multe ori aproape să de titlu, însă de fiecare dată coroana “a alunecat” spre alte echipe. Ultima dată cînd Liverpool a fost la un pas de cîştigarea Premier League a fost în 2014, însă gafa incredibilă a lui Gerrard din penultima etapă cu Chelsea i-a costat titlul.

LIVE VIDEO TOTTENHAM-LIVERPOOL KLOPP LA DEBUT. Acum, speranţele se pun în Klopp, germanul avînd mînă liberă la transferuri. Obiectivul pentru acest sezon e o clasare cît mai bună şi formarea unei echipe care să se bată la titlu din stagiunea viitoare.

Filozofia lui Klopp: “Heavy metal football!” 

LIVE VIDEO TOTTENHAM-LIVERPOOL KLOPP LA DEBUT. Liverpool a numit un antrenor ultraofensiv. Pe vremea cînd antrena Borussia Dortmund, Jurgen Klopp a fost întrebat de asemănările cu Arsenal. Răspunsul germanului a fost evaziv, însă a făcut deliciul presei: “Îl iubesc pe Arsene Wenger, dar Arsenal joacă precum o orchestră, iar la Dortmund e heavy metal”.

LIVE VIDEO TOTTENHAM-LIVERPOOL KLOPP LA DEBUT. Toată lumea aşteaptă o echipă ofensivă a lui Liverpool, cu un joc de contraatac foarte bine pus la punct. În plus, Jurgen Klopp a declarat că cel mai important lucru în fotbal e să recuperezi cît mai repede mingea de la adversar, astfel că fanii cormoranilor se aşteaptă la un pressing ucigător al echipei lor.

Debut dificil

LIVE VIDEO TOTTENHAM-LIVERPOOL KLOPP LA DEBUT. Primul adversar al lui Liverpool e Tottenham, club care a început foarte slab sezonul în Premie League, însă care şi-a revenit foarte bine. Mauricio Pochettino a fost numit antrenorul lunii septembrie în Anglia.

LIVE VIDEO TOTTENHAM-LIVERPOOL KLOPP LA DEBUT. Mai mult, Klopp are probleme cu accidentările. Joe Gomez şi Danny Ings “s-au rupt” în această săptămînă şi nu sînt disponibili pentru meciul cu Tottenham.

Echipele probabile:

Tottenham (4-2-3-1): Lloris – Walker, Alderweireld, Verthongen, Davis – Dembele, Alli – Chadli, Eriksen, Lamela – Kane. Antrenor: Mauricio Pochettino

Liverpool (4-2-3-1): Mignolet – Clyne, Skrtel, Sakho, Moreno – Can, Lucas – Milner, Coutinho, Lallana – Sturridge. Antrenor: Jurgen Klopp.

Tags: