Sporturi

LIVE VIDEO Uruguay – Franța ONLINE pe TVR1 si TVR HD

06.07.2018 | 16:00
LIVE VIDEO Uruguay  Franta ONLINE pe TVR1 si TVR HD
ADVERTISEMENT

LIVE VIDEO Uruguay – Franța ONLINE pe TVR1 si TVR HD. Primul sfert de finală de la actuala ediție a Campionatului Mondial de fotbal din Rusia 2018 se joacă vineri, 6 iulie, de la ora 17:00, între Uruguay și Franța. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii, etc. 

VEZI AICI Uruguay – Franța ONLINE TVR1 TVR HD STREAM sferturi CM 2018. Vezi meciul ONLINE

Uruguay – Franţa LIVE TEXT, minut cu minut la Campionatul Mondial 2018

LIVE VIDEO Uruguay – Franța ONLINE pe TVR1 si TVR HD. Pentru a ajunge în sferturile de finală, naționala Uruguayului a fost nevoită să câștige Grupa A, în care a trecut de Egipt și Arabia Saudită cu 1-0, dar apoi și de gazde, Federația Rusă, cu 3-0. În optimile de finală naționala sud-americană a întâlnit naționala Portugaliei, pe care a învins-o cu 2-1, după o dublă a lui Edinson Cavani.

ADVERTISEMENT

Uruguay – Franța LIVE VIDEO sferturi Campionatul Mondial – CM 2018. Franța, victorie spectaculoasă cu Argentina

LIVE VIDEO Uruguay – Franța ONLINE pe TVR1 si TVR HD. De cealaltă parte Franța a ajuns în sferturile de finală după ce a câștigat Grupa C, folosindu-se de două victorii la limită, 2-1 cu Australia și 1-0 cu Peru și de un egal sec cu Danemarca, scor 0-0. În optimile de finală naționala „Cocoșului galic” a trecut de Argentina după cel mai spectaculos meci de până acum de la acest mondial. Franța a condus cu 1-0 pe Argentina, s-a văzut condusă cu 2-1, dar a revenit după un gol fabulos al lui Pavard și a dus scorul la 4-2, pentru ca apoi să tremure serios după golul lui Kun Aguero din prelungirile partidei. Mbappe a fost cel mai bun om al partidei, cu două goluri și un penalty obținut.

Uruguay – Franţa LIVE STREAM, în sferturile de finală de la CM 2018 Absențe importante în ambele tabere

Cele două echipe s-au mai întâlnit până acum de 6 ori. Interesant este că Franța nu a învins niciodată Uruguayul, sud-americanii câștigând de două ori în fața naționalei Hexagonului. Prima victorie a venit la Mondialul din 1966, când Uruguay a câștigat cu 2-1. Au urmat apoi 4 remize albe, inclusiv două rezultate de 0-0 la Mondialele din 2002 și 2010, iar la ultimul meci direct, sud-americanii s-au impus cu 1-0 într-un amical din 2013. Golul a fost marcat de Luis Suarez.

ADVERTISEMENT

Cele două echipe vor avea fiecare câte o absență importantă. La francezi va lipsi Blaise Matuidi, care este suspendat și cel mai probabil va fi înlocuit cu Fekir sau Tolisso. De partea cealaltă pentru naționala Uruguayului va lipsi cel mai probabil Edinson Cavani, cel cae a suferit o accidentare la gambă în jocul cu Portugalia. În locul lui Cavani va fi în primul 11 atacantul Gironei, Christian Stuani.

LIVE VIDEO Uruguay – Franța ONLINE pe TVR1 si TVR HD

Partida dintre Uruguay şi Franţa, din sferturile de finală la Campionatul Mondial 2018, se va juca vineri, 6 iulie, începând cu ora 17:00, pe stadionul din Nijni Novgorod, care are o capacitate de peste 43.000 de locuri. Meciul va putea fi urmărită pe TVR 1 şi TVR HD, dar şi LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

ADVERTISEMENT

Uruguay – Franţa LIVE cote la pariuri CM 2018

În ceea ce privește cotele la pariuri, bookmakerii văd ca favorite naționala Franței, care are cota 2. Uruguay are cota 4,50, în timp ce un egal este cotat cu 3,10. În ciuda acestor cote, cel care are cele mai multe șanse să înscrie, potrivit tipsterilor, este Luis Suarez, care are cota 3,10. De partea cealaltă, Kylian Mbappe și Antoine Griezmann au cota 3,50, în timp ce Olivier Giroud are cota  3,95.