Sport

Vipers Kristiansand-CSM București 30-25 în Liga Campionilor. Eșec dur al ”tigroaicelor”

10.10.2020 | 20:22
Vipers KristiansandCSM Bucuresti 3025 in Liga Campionilor Esec dur al tigroaicelor
ADVERTISEMENT

Echipa CSM București a fost învinsă, în deplasare, cu scorul de 30-25, de Vipers Kristiansand, într-un meci din etapa a patra a grupei A a Ligii Campionilor. În absența vedetei Cristina Neagu, infectată cu coronavirus, ”tigroaicele” nu au putut face față jocului argățos al norvegiencelor și au înregistrat primul eșec din acest sezon de Champions League. Într-un alt meci din grupă, Metz a trecut, acasă, de Krim Ljubljana, scor 33-27.

Vipers Kristiansand – CSM Bucureşti 30-25 – VEZI VIDEO

Final de meci

Min. 60: CSM suferă primul eșec din acest sezon al Champions League. Vipers s-a impus cu 30-25

Min. 55: Norvegiencele păstrează avantajul în finalul meciului, scor 27-23.

Min. 50: CSM București se îndreaptă spre prima înfrângere, scor 25-21 pentru norvegience.

Min. 45: Avantajul de cinci goluri păentru Vipers se păstrează, scor 23-18

Min. 40: Meciul continuă pe aceleași coordonate și scorul este 20-15.

Min. 35: Vipers se distanțează în startul reprizei secunde, scor 17-13.

Min. 30: Prima repriză se încheie cu scorul de 14-12 pentru norvegience.

Min. 25: CSM joacă din ce în ce mai biune și mai are doar un gol de recuperat, scor 11-10 pentru Vipers

ADVERTISEMENT

Min. 20: ”Tigroaicele” par spă revină după un time-out cerut de Adi Vasile, scor 9-7 pentru norvegience.

Min. 15: CSM începe să piardă teren în absența Cristinei Neague, scor 8-5 pentru Vipers.

Min. 10: Norvegiencele se distanțează la 5-3.

Min. 5: Începutul de meci este unul echilibrat, scor 3-3.

Start de meci

Norvegiencele au şi ele doar două partide, ambele câştigate, dar contra unor echipe mai slabe, Bietigheim acasă şi Krim Ljubljana, la un gol, afară. Practic, acesta este primul examen serios al echipei care are foarte multă încredere că poate ajunge departe în această ediţie, pentru că din această vară o are în lot pe Nora Mork.

ADVERTISEMENT

Va fi interesant pentru „tigroaice” să aibă în faţă ca principală adversară pe fosta lor colegă, care însă la CSM Bucureşti a încasat doar salarii foarte mari, pentru că a suferit o teribilă accidentare şi nu a putut juca decât trei partide de când a semnat contractul. Acum e refăcută şi poate fi principalul pericol pentru poarta lui Grubisic sau a lui Dedu.

Vipers Kristiansand – CSM Bucureşti în Liga Campionilor la handbal feminin, Live Stream Digi Sport, Telekom Sport şi Look TV

Partida Vipers Kristiansand – CSM Bucureşti se joacă sâmbătă, 10 octombrie, de la ora 19:00 în Palatul Sporturilor din oraşul norvegian, în cadrul etapei a patra din Liga Campionilor la handbal feminin grupa A şi va fi trnsmisă pe micile ecrane de canalele Digi Sport, Telekom Sport şi Look TV.

ADVERTISEMENT

Misiunea fetelor lui Adi Vasile nu este una uşoară, „viperele” fiind cunoştinţe vechi care nu o dată au muşcat mortal. Într-un moment în care însăşi existenţa clubului bucureștean este oarecum ameninţată de planurile noului primar al Capitalei, Nicuşor Dan, care vrea să reducă substanţial rezervorul financiar şi clubul să se axeze pe creşterea de junioare, CSM trebuie să dea totul pentru a face performanţă.

Cristina Neagu se află în izolare cu COVID 19

Însă la acest examen dificil va fi lipsită de aportul celei supranumite „Messi al handbalului”, de patru ori desemnată cea mai bună jucătoare a lumii, Cristina Neagu. Pierdere imensă în atacul echipei noastre, care e lipsită şi de aportul braziliencei Barbosa.

ADVERTISEMENT

Cristina Neagu se află în izolare după ce a fost testată pozitiv la coronavirus. Din fericire, săptămâna trecută a avut loc o reunire a fetelor de la lotul naţional, dar Cristina a fost învoită pentru a face nişte şedinţe de recuperare la urmăr, aşa încât nu a intrat în contact cu nici o coechipieră.

CSM are numai victorii pe terenul norvegiencelor

Echipa a promis să lupte din răsputeripentru a obţine un rezultat bun pe care să i-l dedice marei absente, însă Kristiansand cunoaşte foarte bine jocul lui CSM. Cele două echipe s-au întâlnit până acum de patru ori în grupele Ligii, bucureştencele reuşind de trei ori să învingă. Interesant este că ambele meciuri din Norvegia au revenit tigroaicelor.

Însă absenţa Cristinei Neagu a prăbuşit şi cota la pariuri a vicecampioanei României. Vipers Kristiansand e dată favorită cu o cotă de 1,40-1,45, ceva de neconceput în cazul în care Neagu ar fi fost pe teren. CSM a primit 3,60, o cotaţie foarte mare pentru handbal, semn că nu i se dau prea multe şanse.

ADVERTISEMENT