Fotbal international

LIVE VIDEO Vitesse – Viitorul la TV ONLINE pe TVR 1 si TVR HD

02.08.2018 | 19:30
LIVE VIDEO Vitesse  Viitorul la TV ONLINE pe TVR 1 si TVR HD

LIVE VIDEO Vitesse – Viitorul la TV ONLINE pe TVR 1 si TVR HD. După 2-2 pe teren propriu cu Vitesse în prima manșă a turului II preliminar UEFA Europa League, Viitorul forțează calificarea în fieful olandezilor. Vitesse – Viitorul se joacă la Arnhem, joi, de la ora 21.00. Partida va fi transmisă în direct de TVR 1 și TVR HD.

VEZI AICI LIVE VIDEO Vitesse – Viitorul la TV ONLINE pe TVR 1 și TVR HD

LIVE VIDEO Vitesse – Viitorul TV ONLINE TVR 1, TVR HD. Echipa antrenată de Gheorghe Hagi s-a calificat în turul II preliminar al Europa League după ce a trecut de formația luxemburgheză Racing Union.

Elevii lui Hagi au învins în deplasare în tur cu scorul de 2-0, însă în retur nu au mai găsit drumul spre gol, iar scorul final a fost 0-0. Constănțenii au jucat apoi la Ovidiu cu Vitesse Arnhem și, după ce au condus cu 2-0, au fost egalați pe final de meci, astfel că soarta calificării se decide în Olanda.

La ce oră se joacă Vitesse – Viitorul LIVE VIDEO în Europa League

LIVE VIDEO Vitesse – Viitorul TV ONLINE TVR 1, TVR HD. Vitesse Arnhem a terminat pe locul 6 în sezonul precedent de Eredivisie. Olandezii au obținut calificarea pentru Europa League după ce au disputat un play-off la care au mai participat FC Utrecht, ADO Den Haag şi Heerenveen.

Antrenorul echipei este rusul Leonid Slutsky, care a mai antrenat ȚSKA Moscova și Hull City. După 2-2 în prima manșă a turului II preliminar UEFA Europa League cu Viitorul, Vitesse încearcă să țină de rezultat la Arnhem, de la ora 21.00.

Vitesse vs Viitorul live la TV ONLINE
Ianis Hagi în partida tur, Viitorul – Vitesse 2-2

Vitesse – Viitorul LIVE STREAM turul II preliminar UEFA Europa League

Dacă o va elimina pe Vitesse Arnhem în turul 2 preliminar al Europa League, echipa antrenată de Gheorghe Hagi nu va fi cap de serie în faza următoare a competiției și va întâlni cu siguranță un adversar redutabil.

Adversara celor de la FC Viitorul în turul III preliminar din Europa League va fi, în cazul în care elevii lui Hagi vor ajunge acolo, una din echipele care se vor califica din partidele: Genk (Belgia) – Fola Esch (Luxemburg), PAOK Salonic (Grecia) – FC Basel (Elveția), Partizan Belgrad (Serbia) – Trakai (Lituania), Atalanta Bergamo (Italia) – Sarajevo (Bosnia-Herțegovina) sau formația portugheză Sporting Braga.

Viitorul – Vitesse LIVE TEXT. Când joacă Viitorul

Gheorghe Hagi va avea parte de un retur de foc în turul II preliminar UEFA Europa League. Jucătorii pe care îi antrenează trebuie să se concentreze la capacitate maximă și să facă un efort fizic suplimentar pentru a reuși să le pună probleme olandezilor în deplasare. Vitesse – Viitorul în Europa League se joacă joi, 2 august, de la ora 21.00, pe stadionul GerleDome din Arnhem.

LIVE VIDEO Vitesse – Viitorul TV ONLINE TVR 1, TVR HD

Partida dintre Vitesse Arnhem și Viitorul Constanța din turul al doilea al Europa Leaue va fi transmisă în direct de TVR 1 şi TVR HD. Dacă va reuşi să se califice în turul al treilea, atunci partida de acasă va fi tot la TVR 1 şi TVR HD. Olandezii sunt favoriți în înfruntarea cu Viitorul Constanța. Vitesse Arnhem are cotă 1,42 pentru o victorie pe teren propriu, în timp ce Viitorul a primit din partea bookmakerilor cota 7,50. Egalul a fost cotat cu 5.00. Ianis Hagi are cotă 3,25 că marchează oricând în meci.