Fotbal international

Liverpool a găsit înlocuitorul lui Karius. Costă 60 de milioane euro

30.05.2018 | 18:15
FC Liverpool a găsit înlocuitor pentru Karius. Germanul nu mai are viitor pe Anfield Road

Liverpool a găsit înlocuitorul portarului german Loris Karius, omul care şi-a îngropat echipa cu două gafe monumentale în finala Champions League. Real Madrid s-a impus cu 3-1, în mare măsură incredibilelor erori comise de Karius la primul şi cel de-al treilea gol.

S-a vorbit şi s-a scris mult în presa din Regat în ultimele zile despre cel care ar putea deveni înlocuitorul lui Karius din viitorul sezon. Brazilianul Allison de la AS Roma, Gianluigi Donnarumma de la Milan sau Jan Oblak de la Atletico Madrid au fost cel mai des întâlnite în mass-media şi nu numai în Marea Britanie.

Liverpool a găsit înlocuitorul lui Karius. E un portar cu puţine meciuri în ultimul sezon

Însă antrenorul Jurgen Klopp a identificat în persoana olandezului Jasper Cillessen portarul de care cormoranii ar avea nevoie. O alegere surprinzătoare, pentru că de când a venit de la Ajax batavul a prins doar 11 meciuri, unul singur în campionat, fiind eclipsat de germanul ter Stegen, ceea ce, evident, l-a nemulţumit.

FC Liverpool a găsit înlocuitor pentru Karius. Olandezul Cillessen de la Barcelona. Costă 60 de milioane clauză de eliberare
FC Liverpool a găsit înlocuitor pentru Karius. Olandezul Cillessen de la Barcelona

“Iubesc acest club, dar sunt fotbalist profesionist şi vreau să joc mai mult de 10 meciuri pe sezon. Conducerea clubului deja ştie că vreau să joc mai mult şi nu vor să mă lase să plec, pentru că sunt mulţumiţi de evoluţiile mele. Nu sunt genul de jucător care să se războiască cu clubul. Sunt aici de doi ani şi pentru moment, voi rămâne aici” – a declarat Cillessen în presa din ţara sa. Dar e greu de crezut că va acceta să continue ca rezervă. Costă 60 de milioane, clauza de eliberare. Dacă englezii o plătesc, Cillessen este al lor.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri