Premier League

Liverpool a pus ochii pe noul Neymar! Cât trebuie să achite „cormoranii” pentru atacantul brazilian

13.08.2020 | 11:51
Liverpool a pus ochii pe noul Neymar Cat trebuie sa achite cormoranii pentru atacantul brazilian
ADVERTISEMENT

Brazilia rămâne acelaşi nesecat izvor de talente de la care vin să se încarce marile cluburi din Europa, în căutare de jucători pentru care mingea să nu aibă nici un secret, capabili să facă diferenţa cu abilităţile lor într-un fotbal în care tot mai mult contează filozofia de a nu primi gol înainte de a marca.

Noua perlă pe care o propune Ţara Cafelei provine de la echipa Vasco da Gama şi este campion mondial la U17, performanţă realizată anul trecut. Numele său este Talles Magno şi are contract până în 2022 cu echipa care poartă numele celebrului navigator şi explorator portughez.

ADVERTISEMENT

Aflat sub contract cu Vasco de Gama până în vara anului 2022, Talles Magno are o clauză de reziliere în valoare de 48 de milioane euro, însă deja de pe acum marile cluburi din Europa roiesc în jurul său şi sunt gata să treacă la negocieri pentru transferul jucătorului.

Campioana Angliei, gata să dea 20 de milioane euro pentru atacantul brazilian

Cel mai aproape de a obţine semnătura fotbalistului şi acordul clubului este campioana Premier League, Liverpool, care este dispusă să achite suma de 20 de milioane euro, doar să fie sigură că jucătorul va ajunge pe Anfield Road.

ADVERTISEMENT

Aceasta deoarece Chelsea, PSG, Real Madrid, Barcelona şi AC Milan sunt la fel de interesate, doar că ele s-au mulţumit cu atenta monitorizare a tânărului care a jucat deja 17 partide pentru echipa de seniori a lui Vasco da Gama, reuşind două goluri.

E deja supranumit noul Neymar

Talles Magno este supranumit deja noul Neymar, având caracteristicile de joc ale vedetei de la PSG: viteză şi tehnică excelentă, fiind printre puţinii capabili să dribleze extraordinar în regim de viteză.

ADVERTISEMENT

Vasco da Gama nu îi va drumul fără a primi minim 20 de milioane euro, mai ales că pandemia de coronavirus a pus pe butuci şi Brazilia, iar cluburile au mare nevoie de fonduri, pentru a putea face faţă situaţiei, în condiţiile în care se joacă fără spectatori.

Philippe Coutinho şi Roberto Firmino, brazilienii care au reuşit pe Anfield Road

În general, Jurgen Klopp nu este adeptul jucătorilor sud-americani, chiar dacă aceştia se remarcă printr-o tehnicitate ridicată. La Liverpool au reuşit să lase o impresie excelentă ca brazilieni Phillipe Coutinho şi Roberto Firmino, ultimul făcând şi acum parte din lot.

ADVERTISEMENT

Dacă va ajunge pe Anfield Road este clar că Talles Magno nu va fi de la bun început aruncat în groapa cu lei din Premier League, urmând fie a folosit o perioadă la echipa de tineret, pentru a se obişnui cu stilul de joc britanic, fie împrumutat la o echipă mai mică.

ADVERTISEMENT