ADVERTISEMENT
Fotbal international

Liverpool a refuzat hotelul de 5 stele unde era cazată în Qatar pentru Campionatul Mondial al Cluburilor! Conducerea încălca drepturile omului

Autor: Andrei Șchiopu | 04.11.2019 | 17:47
Liverpool a refuzat hotelul de 5 stele unde era cazată în Qatar pentru Campionatul Mondial al Cluburilor! Conducerea încălca drepturile omului
Andy Robertson. Sursă foto: hepta.ro

Liverpool a refuzat hotelul de 5 stele care i-a fost atribuit pentru Campionatul Mondial al Cluburilor, din cauza încălcării drepturilor omului. Conducerea „cromoranilor„ a aflat că angajații hotelului sunt nevoiți să lucreze la peste 45 de grade Celsius și sunt plătiți cu 8 lire sterline pe zi, iar ei nu vor să stea la un hotel de lux, care face un profit enorm anual, dar care își bate joc de angajați.

ADVERTISEMENT

Liverpool a refuzat hotelul de 5 stele din Qatar

Liverpool va participa la Campionatul Mondial al Cluburilor, care se va desfășura în Qatar, iar conducerea „cormoranilor” a refuzat hotelul „Marsa Malaz Kempinski”, care are un trecut plin de scandaluri, în care s-a dovedit că nu respectau drepturile omului. Angajații hotelului primesc 8 lire sterline pe zi și sunt nevoiți să lucreze în temperaturi foarte mari, dar conducerea hotelului nu a făcut nimic să le creeze condiții mai bune, sau să le ofere mai mulți bani.

În cele din urmă, „cormoranii” își vor alege un alt hotel la care să se cazeze. Primul duel pe care îl vor juca băieții lui Jurgen Klopp se va desfășura pe 18 decembrie, ei fiind favoriții mari ai turneului.

ADVERTISEMENT

Liverpool, cea mai bună din lume

În urma clasementelor întocmite de „Euro Club Index” și de „Club Elo”, Liverpool este situată pe primul loc, pentru prima dată în istorie, devansând-o pe Manchester City și pe Barcelona. Forma senzațională a „cormoranilor” i-a adus în vârful clasamentelor mondiale. În ultimul meci din Premier League, jucătorii lui Jurgen Klopp au reușit să facă încă un meci mare, în stilul caracteristic, adică plin de dramatism.

Liverpool a fost conduscă cu 1-0 până în minutul 86, atunci când andy Robertson a egalat, iar Sadio Mane a marcat golul victoriei în minutul 94 și a păstrat diferența de 6 puncte față de Manchester City înaintea derby-ului dintre cele două.

ADVERTISEMENT
  • 1 este locul pe care îl ocupă Liverpool în Premier League
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!