Premier League

Liverpool – Arsenal 5-1! Echipa lui Klopp e pe primul loc în Premier League

29.12.2018 | 20:22
Liverpool  Arsenal 51 Echipa lui Klopp e pe primul loc in Premier League

Partida Liverpool – Arsenal s-a jucat în runda cu numărul 20 din Premier League. Meciul a fost transmis în direct de postul de televiziune Eurosport 1, dar a putut fi  urmărit și pe site-ul Fanatik.ro în format Live video.  Partida s-a terminat cu o victorie fără drept de apel a cormoranilor. Gazdele s-au impus cu 5-1 într-un meci în care au părut că își caută adversar. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

UPDATE, ORA 21.22 / Final de meci! Liverpool s-a impus în fața celor de la Arsenal cu scorul de 5-1 și este prima în Premier League

Min. 64: GOOOOOOOOL Liverpool! Firmino nu stă la discuții și execută fără emoții

Min. 63: PENALTY pentru Liverpool! Fault chiar sub ochii arbitrului la Lovren și se arată punctul cu var

Min. 45+2: GOOOOOOOL Liverpool! Salah reuşeşte să transforme penalty-ul şi este un coşmar pentru Arsenal


Min. 45+1: PENALTY pentru Liverpool! Salah este faultat în careu şi se pregăteşte să bată

Min. 32: GOOOOOOOOL Liverpool! Salah, pasă superbă și Mane marchează al treilea gol al gazdelor

Min. 16: GOOOOOOOOL Liverpool! Firmino reuşeşte să îi ducă pe “cormorani” în avantaj după o acţiune superbă


Min. 15: GOOOOOOOL Liverpool! Firmino profită de o eroare a fundaşilor lui Arsenal şi egalează cu un şut foarte simplu


Min. 11: GOOOOOOL Arsenal! “Tunarii” deschid scorul prin Naitland-Miles

START DE MECI 

Echipele de start în Liverpool – Arsenal: 

Liverpool (4-3-3): Alisson – Alexander-Arnold, Lovren, Van Dijk, Robertson – Fabinho, Wijnaldum, Shaqiri – Salah, Firmino, Mane. Antrenor: Jurgen Klopp

Arsenal (3-4-2-1): Leno – Lichtsteiner, Mustafi, Sokratis – Maitland-Niles, Torreira, Xhaka, Kolasinac – Ramsey, Iwobi – Aubameyang. Antrenor: Unai Emery 

UPDATE, ora 18:50. Tottenham a fost învinsă surprinzător pe teren propriu de Wolverhampton, scor 1-3. Echipa lui Pochetino a condus la pauză datorită golului lui Kane, dar oaspeţii au întors incredibil. Liverpool se poate depărta de Tottenham dacă va învinge Arsenal, de la ora 19:30.

Rezultatele meciurilor de la 17:00: 


Liverpool este lider neînvins în clasamentul din Premier League, cu 51 de puncte acumulate după 19 partide disputate. “Cormoranii” s-au distanțat la 6 puncte de ocupanta locului 2, Tottenham și la 7 de Manchester City. De partea cealaltă, Arsenal ocupă poziția a 5-a, cu 38 de puncte, la 2 lungimi distanță de Chelsea, care e pe 4, loc de Champions League.

Liverpool – Arsenal Live Video pe Eurosport 1

Ultimele întâlniri directe dintre cele două echipe din Anglia au fost adevărate festivaluri de goluri și nu este exclus ca partida de sâmbătă să fie de asemenea una spectaculoasă. Liverpool este favorită în confruntarea cu Arsenal, trupa antrenată de Jurgen Klopp câștigând 3 din ultimele 5 meciuri jucate împotriva “tunarilor” pe Anfield, în timp ce alte 2 partide s-au încheiat la egalitate. De partea cealaltă, Arsenal a câștigat un singur meci în ultimle 5 deplasări din Premier League. Liverpool – Arsenal este transmis live de postul de televiziune Eurosport 1 sâmbătă, de la ora 19:30.

Liverpool - Arsenal: 24 de goluri în ultimele 5 meciuri
Liverpool – Arsenal: 24 de goluri în ultimele 5 meciuri

James Milner și Alberto Moreno sunt incerți, după ce nu au jucat în victoria lui Liverpool cu 4-0 împotriva celor de la Newcastle United, iar Alex Oxlade-Chamberlain, Joe Gomez și Joel Matip rămân absențele lui Klopp pe termen lung. Laurent Koscielny este incert pentru Arsenal, după ce a fost scos de pe teren în remiza 1-1 cu Brighton. Lista de accidentați a lui Unai Emery estă însă una mult mai lungă: Rob Holding, Konstantinos Mavropanos, Danny Welbeck, Emile Smith-Rowe, Hector Bellerin, Henrikh Mkhitaryan, Shkodran Mustafi și Nacho Monreal.

Live stream Liverpool – Arsenal. Un alt mod de a vedea meciul online

Liverpool – Arsenal mai poate fi urmărit în format Live video pe site-ul Fanatik.ro. După ce Manchester City a pierdut 3 din ultimele 4 partide din Premier League, toți ochii vor fi ațintiți pe Anfield pentru a vedea dacă Liverpool va confirma că a devenit principala favorită la titlu. Spectatorii și telespectatorii vor fi cu siguranță încântați de jocul celor 2 echipe, având în vedere că în ultimele 5 întâlniri s-au marcat 24 de goluri. Va fi a 227-a confruntare dintre Liverpool și Arsenal: 86 de victorii pentru “cormorani”, 79 pentru “tunari” și 61 de remize.