Fotbal international

Allah Salah! Thriller cu 7 goluri pe Anfield. Video

Allah Salah Thriller cu 7 goluri pe Anfield Video

Liverpool – AS Roma LIVE STREAM Champions League.  Vezi toate detaliile complete ale meciurilor din semifinale și comentariul LIVE accesând aplicația de mai jos!


UPDATE, ora 23:40/ Liverpool o învinge pe AS Roma cu 5-2 pe Anfield Road, în manşa tur din semifinalele Ligii Campionilor. Trupa lui Jurgen Klopp a condus cu 5-0 în urma reuşitelor lui Salah 2x, Firmino 2x şi Mane, dar italienii încă speră la calificare după reuşitele lui Dzeko şi Perotti, al doilea din penalty. Edin Dzeko a devenit astfel primul jucător din istoria celor de la AS Roma care marchează în patru partide consecutive din Liga Campionilor.









UPDATE, ora 22:37/ Mohamed Salah a marcat de două ori în prima repriză a partidei Liverpool – AS Roma. Egipteanul a marcat pentru al cincelea meci consecutiv în Champions League pentru trupa de pe Anfield Road, performanţă prin care l-a egalat pe Steven Gerrard.  Salah a ajuns la 10 goluri în acest sezon din Liga Campionilor, fiind africanul cu cele mai multe reuşite într-o singură ediţie.


UPDATE, ora 20:30 / Se știu echipele de start.

Liverpool: Karius – Alexander-Arnold, Lovren, Van Dijk, Robertson – Oxlade-Chamberlain, Henderson, Milner – Salah, Firmino, Mane.

Roma: Alisson – Fazio, Manolas, Juan Jesus – Florenzi, De Rossi, Strootman, Kolarov – Cengiz Under, Dzeko, Nainggolan.


UPDATE, ora 19:45 / Legenda clubului AS Roma, Francesco Totti, a dezvăluit care este forța formației italiene: ”Puterea noastră este grupul. Antrenorul a schimbat mentalitatea, jucătorilor nu le mai este teamă de anumiți adversari. Când aud cuvântul Liverpool mă gândesc la suporterii formidabili. Clubul englez este un model pentru noi”. De altfel, fanii ”cormoranilor” au început deja spectacolul pe străzile din Liverpool.


UPDATE, ora 18:35 / Fostul fundaș al echipei Manchesater United, Gary Neville, crede că AS Roma va fi formația care se va califica în finbala de la Kiev: ”Liverpool va câștiga cu 2-1 pe Anfield, dar Roma se va califica în finală. Italienii sunt o formație total diferită de Manchester City și sunt capabili să anihileze atacul lui Klopp”.


UPDATE: ora 16.30 / Cu doar câteva ore înainte de a păşi pe gazonul de pe Anfield Road, jucătorii Romei au început pregătirea într-un complex sportiv modest din Liverpool. Dzeko, de Rossi & Co au preferat să iasă din lumina reflectoarelor şi să nu se antreneze într-un centru sportiv mare. Au optat pentru unul de închiriat, mult mai mic şi mai puţin dotat, aflat la peste 2 kilometri distanţă de stadionul pe care se va disputa meciul.


UPDATE: ora 14:15 / Plouă la Liverpool, o ploaie măruntă şi rece, dar pentru britanici e ceva obişnuit, mulţi dintre ei nici nu folosesc umbrele. Încă din cursul dimineţii suporterii cormoranilor circulă prin oraş sau au plecat la muncă îmbrăcaţi în tradiţionale tricouri roşii. Prin oraş circulă foarte multe patrule de poliţie, dar până în prezent situaţia a fost liniştită, nu s-a înregistrat nici un conflict între suporterii celor două echipe.

 


Liverpool – AS Roma LIVE STREAM Champions League. În prima semifinală a Champions League se vor afla faţă în faţă echipele care au provocat marile surprize în faza sferturilor. Liverpool a eliminat-o cu dublă victorie pe campioana Premier League din acest sezon, Manchester City. Roma a făcut senzaţie, pentru că după 1-4 în tur pe Nou Camp nimeni nu îi dădea măcar 0,1 şanse la retur. A fost un incredibil 3-0 şi cea mai mare surpriză a acestei ediţii s-a produs. VEZI AICI MECIUL ONLINE

Liverpool – AS Roma LIVE STREAM Champions League. Antrenorul Jurgen Klopp avertiza asupra faptului că italienii alcătuiesc o echipă dificilă, cu De Rossi patron la mijloc, un portar fantastic, Alisson şi cu un vârf senzaţional, Dzeko, lângă care au explodat turcul Under şi Perotti. Klopp spune că e important ca echipa sa să nu ia gol acasă şi să câştige măcar la două goluri, pentru că la Roma va fi foarte greu.

Liverpool – AS Roma LIVE STREAM Champions League. Salah va juca împotriva fostei sale echipe

Liverpool – AS Roma LIVE STREAM Champions League. Cele două echipe s-au mai aflat faţă în faţă într-o fază atât de avansată a celei mai puternice competiţii intercluburi în urmă cu 34 de ani, când au jucat pentru trofeu, meci care a avut loc chiar în capitala Italiei. A fost o dramă pentru Roma, care nu a ridicat trofeul doar pentru că englezii au fost mai lucizi şi mai precişi la loviturile de departajare.

Liverpool – AS Roma LIVE STREAM Champions League. Cormoranii au probleme de lot înaintea acestui meci. Emre Can, Lallana şi Matip sunt jucătorii accidentaţi, iar fundaşul Clyne are şanse mici de a fi recuperat. La Roma marea problemă a fi sârbul Kolarov, fundaşul stânga, cu o problemă musculară, care este incert. Luverpool e neînvinsă de 14 meciuri, Roma nu a mai făcut egal în ultimele 7 jocuri. Dar toată atenţia va fi concentrată pe golgeterul Premier League, egipteanul Mohamed Salah, care va juca împotriva echipei care l-a transferat vara trecută la Liverpool pentru 42 milioane euro.