ADVERTISEMENT
Fotbal international

Liverpool atacă meciul din Cupa Ligii cu puștii! Medie de vârstă de 18 ani. Patru jucători, în fața debutului la seniori

Autor: Francisc Oprea | 17.12.2019 | 18:29
Liverpool atacă meciul din Cupa Ligii cu puștii! Medie de vârstă de 18 ani. Patru jucători, în fața debutului la seniori
Rhian Brewster, atacantul de 19 ani de la Liverpool. Sursă Foto: Hepta

Liverpool are programate două meciuri în 24 de ore, din cauza prezenței la Campionatul Mondial al Cluburilor și a calificării în sferturile Cupei Ligii. Dacă titularii vor merge în Qatar, „cormoranii” vor disputa, cel mai probabil, meciul cu Aston Villa cu un prim „11” alcătuit, în majoritate, din adolescenți, cel mai „bătrân” jucător, Pedro Chirivella, având 22 de ani.

ADVERTISEMENT

Liverpool atacă Cupa Ligii cu puștii

Liverpool debutează miercuri, de la ora 19:30, la Campionatul Mondial al Cluburilor, direct în semifinale, unde urmează să întâlnească formația mexicană Monterrey. Cu 26 de ore mai devreme, „cormoranii” au programat și meciul din sferturile Cupei Ligii Angliei, cu Aston Villa.

Din cauza situației inedite, Jurgen Klopp a fost nevoit să împartă lotul în doua, și a decis ca jucătorii mai experimentați să meargă în Qatar pentru Mondialul Cluburilor, în timp ce meciul din Cupa Ligii va fi abordat cu jucătorii de la formația U23.

ADVERTISEMENT

Klopp nu va sta pe banca la duelul cu Villa, fiind în Qatar, indicații urmând să dea Neil Critchley, antrenorul echipei U23 a „cormoranilor”.

Cel mai probabil, Petro Chirivella va fi cel mai experimentat fotbalist din primul „11” al lui Liverpool în meciul din Cupa Ligii, echipa urmând a fi completată de jucători aflați la debut în formația de seniori a „cormoranilor”.

ADVERTISEMENT

Echipa probabilă a lui Liverpool pentru meciul cu Aston Villa (medie de vârstă: 18.7 ani)

  • Kelleher (21 de ani) – Boyes (18 ani), Hoever (17 ani), van den Berg (18 ani), Larouci (18 ani) – Dixon-Bonner (18 ani), Chirivella (22 de ani), Kane (21 de ani) – Elliot (16 ani), Brewster (19 ani), Longstaff (18 ani)

Patru jucători, la debutul în echipa de seniori

Din echipa anunțată de publicația britanică Daily Mail, patru fotbaliști ar debuta la prima echipă în meciul cu Aston Villa.

ADVERTISEMENT

Fundașul dreapta Morgan Boyes, 18 ani, este internațional galez U19 și un component de bază al echipei sub 23 de la Liverpool. Celălat fotbalist din banda defensivei, algerianul Yaser Larouci a fost folosit de Jurgen Klopp în cantonamentul din vară al „cormoranilor” iar acum are mari șanse să debuteze la echipa mare.

Elijan Dixon-Bonner, mijlocașul central de 18 ani, și Luis Longstaff, vârf de atac, sunt ceilalți doi fotbaliști de la Liverpool care au șanse mari să debuteze în formația de seniori, odată cu meciul cu Aston Villa din sferturile de finală ale Cupei Ligii Angliei.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!